- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- ASUS routerek
- AliExpress tapasztalatok
- F-Secure termékek
- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Crypto Trade
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Netflix
-
IT café
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
HoReSz1975
őstag
-
Frod
addikt
válasz HoReSz1975 #17552 üzenetére
de miért kéne, hogy ehhez járjanak skin-ek?
a season pass a jövőbeli tartalmakhoz fog hozzáférést adni (majd amikor jönnek új pályák, stb), a shortcut kit meg annyi ha jól tudom, hogy startból feloldja azokat a felszereléseket, amiket amúgy csak később kapnál meg.a jármű skin-ek most karácsony óta nyithatóak a ládákból amiket vagy kapsz körök végén vagy nem.
(valamint ládákat is lehet venni egyébként)Do you see the white shadow?
-
spanglee001
addikt
az a red baron pakkal vna a 3 szárnyas piros repcsi
netezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
voodoo98
addikt
Na így már értem! Ez azért van, mert ez nem is ad skineket. Úgy tudom. Ahhoz deluxe upgrade-t kéne megvenni.
(#17554) spanglee001
Igen, pl. :a Red Baron pack is.(#17553) Frod
Látom, már megválaszoltad.[ Szerkesztve ]
Gangsters on the Boardwalk http://play.google.com/store/apps/details?id=com.hattedskull.gangsters
-
őstag
A Battlefield™ 1 Shortcut Kit: Ultimate Bundle és a Battlefield™ 1 Ultimate Edition az két külön dolog.
Az utóbbihoz jár skin vagy a Battlefield™ 1 Deluxe Edition-höz is.https://www.origin.com/irl/en-us/store/battlefield/battlefield-1/deluxe-edition
https://www.origin.com/irl/en-us/store/battlefield/battlefield-1/ultimate-edition -
dergander
addikt
Én alapból megvettem a Deluxe kiadást,majd rá mikor akciós volt a season pass-t.De hogy én még költsek skinekre pénzt,ugyan már! Szerintem a feloldást segítő cuccok is feleslegesek,mert így van kihívás hogy 10-es szint kell a legjobb fegyverekhez. Csodálkoztok hogy hamar ráuntok,ha már az elején mindent megvesztek?
-
DonDennis
senior tag
Ma volt az eddigi legjobb bugom Martini Henry-vel megyek látok egy tankot na mondom kap egy K bulletet erre elővesz egy lefűrészelt csövű russian 1895 és azzal lőttem a K bulleteket de sima alap töltényes russian 1895 sebességgel, és ez egész mappon végig így volt nem csak 1 halálig
[ Szerkesztve ]
"Why would I sit down? I'm always on my feet." - Dominick Cruz / "I can't read, can't write, can't do math... but I can compete" - Julian Edelman
-
őstag
válasz dergander #17557 üzenetére
Szinte az összes új játékba belekerült ez a véletlen számon alapuló kozmetikai dolgokat rejtő láda dolog. Benne van már a CoD, Overwatch, CS:GO, ... játékokban. Amúgy ez szerintem már eléggé határeset a szerencsejátékkal. Sőt, azt is látom, hogy mintha a lövöldözős játékok is mennének a szerencsejáték felé. Onnan kezdve, hogy ráviszed a célkeresztet az ellenségre és tüzelni kezdesz, már kezdődnek a szerencsejáték dolgok. Szór a fegyver, sok golyó kell, rángatózik az ellenfél, mindenféle célzást nehezítő vizuális effekt lesz a képernyőn, ha meg visszalő az ellen, akkor nem lehet úgy célozni. Összességében egyre nagyobb százalékban szerencse is kell az ügyesség mellé.
-
dergander
addikt
válasz DonDennis #17558 üzenetére
Nekem az volt a legszebb bugom,mikor meghaltam és ugye odajött a szanitéc feléleszteni,meg is történt csal hát becsapódott egy bomba mindketten meghaltunk...volna,megvoltam halva a földön,de élőnek kezelt. Semmit nem tudtam csinálni se paracssor nem jött be se semmi lőni tudtam,majd reportoltak páran emiatt. Aztán vége lett a körnek és fellélegeztem.
-
giornalista
senior tag
válasz dergander #17557 üzenetére
"Szerintem a feloldást segítő cuccok is feleslegesek"
most még igen. de 1-2 év múlva már lesz értelmük. az új játékosok nem kell, hogy néhány hétig hátrányban legyenek, egyből megkaphatnak mindent, ha fizetnek érte.
de az tényleg nagyon gáz, hogy 130 (illetve esetemben 113) euró után még a skinekért is fizessek.
illetve nem is a skinekért, hanem egy zsákba macskáért, ami akár olyan skint is adhat, ami már megvan, vagy esetleg nem tetszik
-
N@idia
őstag
válasz giornalista #17561 üzenetére
Én alig használok skineket a fegyvereken a tankon is az alapot használom, mert kb nem tud érdekelni, de hogy fizessek is érte az meg kizárt
Semmiben sem nyilvánul meg olyan világosan az emberek jelleme, mint a játékban.
-
őstag
válasz giornalista #17561 üzenetére
Van egyébként bármi értelme a Skin-eknek? Mármint jobb tőle a fegyver?
Én simán eladtam mind hogy legyen "lóvém" kinyitni a fegyvereket .
Gondolom az lényegesebb nem? Persze mindenki máshogy gondolja.
De stabilabb, gyorsabb 1-1 Skin-től nem lesz a fegyver ugye? Vagy rosszul gondolom?
Az Ultimate kiegészítő egyébként kinyit minden fegyvert vagy ebben az esetben is szinteket kell lépkednem, hogy használhassam őket?joceehunt felhasználónak 60 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=joceehunt
-
Frod
addikt
válasz JoceeHunt #17564 üzenetére
Az eladott skinekből ugyan hogy veszel új fegyvert? Sehogy.
Ne keverjük a dolgokat, az egyikhez 'warbond' kell amit szintlépésenként kapsz, a betört skin-ek után meg csak olyan valutát (scrap) kapsz amivel újabb skin-ládát tudsz venni, mást nem./ezt meg csak úgy általánosságban írom, nem személyes/
Amúgy meg mindig viccesen mosolygok amikor valaki így totál kikel a skin-ek ellen: oké, egyéni belátás, hogy kinek tetszik meg kit érdekel, de amikor volt, hogy írja valaki, hogy őt aztán annyira hidegen hagyja, hogy semmi sem érdekli, mindig eladja őket. Kérdem én, ha annyira nem érdekli, minek foglalkozik vele, hogy eladja őket?
Meg ha már valakinek mázlival összejön egy legendary, ami még teljesen laikusok között is egyértelműen sokkal jobban néz ki, de ő aztán rá nem teszi mert fúúúj skinek. Szóval vannak érdekesen hozzáálló egyének.Do you see the white shadow?
-
prokxy
veterán
válasz dergander #17566 üzenetére
Egyébként jobb lenne, ha pl. többe kerülne egy leg. skin, viszont akkor tényleg azt meg lehetne venni, amire szeretnéd. Mert ez így, h időszakos + random, elég tré.
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
Pubszon
veterán
Volt valami update?
A K bullet mióta külön fegyver?ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
Laraxior
titán
válasz Pubszon #17572 üzenetére
Október 12 óta
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
ADAM1337
nagyúr
válasz Aventador91 #17571 üzenetére
Nekem lowon.
-
giornalista
senior tag
hétfőn kisorsolta a játék a cavalry-s medált. nem sok esélyt láttam rá először, hogy megcsinálom, de végül nekiláttam.
Sinai Desert tökéletes pálya rá, és megmondom őszintén, végre egy medál, amit élvezet volt csinálni. a 20 kill rögtön az első meccsen meglett Sinai-n, és kifejezetten jó volt más szemszögből játszani ezt a pályát. bárcsak több olyan zászlókiosztású lenne, mint ez, ahol nincsenek mesterségesen egymásra tolva a játékosok, hanem van hely taktikázni, játszani.
végül most lett meg a medál egy meccs felénél (10 kill in a game). két killel később meghaltam, medic-ként születtem újjá az E-pont közelében. behúztuk az E-t, majd elindultam az F-hez, út közben megküzdöttem egy sniperrel, átküldtem a spawn menübe. irány az F, ahol sikerül elkerülnöm egy tankot, majd csapattársakkal együtt elkezdjük húzni. jön egy ló az enemy base-ről, de látom, hogy leszáll róla (feltűnik az üres ló ikon), sejtem, merről jön, felkészülök rá, úgy is lesz, végzünk vele.
megvan az F, felülök a lóra, amit "hozott", irány a G. útközben rám lő egy sniper, fel sem tűnt volna, de így felé veszem az irányt és lekaszabolom. a G-nél felveszem a Tank hunter kitet, rögtön váltok a double barrel shotgunra. elkezdem húzni a zászlót, de folyamatosan spawnolnak be az ellenfelek. nagyjából 10-12 percig "küzdök" a zászlónál. óriási előnyöm a Tank hunter kit magas HP-ja, illetve az épületben halálos double barrel shoti. néha egy egész perc is eltelik, mire megtalálnak és végre kinyírom őket. többször is rám születik egy squad társ, mindig meghal és hasztalanul kérem, hogy medic-re váltson, mert azért néha eltalálnak. aztán használom a meelee-t is, majd jön egy Mobile Artilery. kilövöm a motorját, de quick fixel, menekülne, kilövöm újra a motort, így már ott marad, végül egy utolsó lövés a kabinba és felrobban.
jön egy lovas, őt a csapattársaim szedik le. már nagyon alacsony az HP-m, ezért felpattanok egy lóra, ledobok magamnak lőszert és medbaget, rögtön jobb a helyzet. továbbra is többnyire egyedül vagyok a zászlón több enemyvel, így nagyon nehéz húzni, mindig visszaáll nekik. majd végre rám spawnol egy medic, innentől lesz életerő. elkezdek kicsit bátrabban játszani, kifüstölöm a házat, elkezdjük húzni a zászlót.
egyre többen vagyunk, látom, hogy most már a csapattársak is beszállnak a harcba, húzzuk, húzzuk, és végül a játék vége előtt fél perccel sikerült meg is szerezni a G-t körülbelül 15 percig lehettem életben egyhuzamban, és annyi mindent csináltam közben. rohadt jó ez a játék, az az igazság tényleg csak azt sajnálom, hogy nincs több ilyen pálya, mint a Sinai Desert, ahol kisebb szerepet kap a darálás, és többet a taktika.
-
Pubszon
veterán
Mi van ezzel már megint, hogy felmegyek és nincs rangom, akinek van annak is 0.
Meg a K Bullet eddig nem külön fegyver volt hanem az aktuálisba rakta be a töltényt, most meg egy kis szaros fegyver, ami nem sebzi a páncélos járgányokat.ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
őstag
A Skinekért 30-120 valutát vagy mit kaptam. Multiban 200 ilyen összeg egy fegyver használata (megveszem), és mind az Assault, Medic, Scout, Support külön-külön a használatuktól függően lépnek szinteket, amik miatt külön-külön fegyverekhez jutsz, azaz kapsz esélyt megvenni, hogy használhasd.
Persze ha jól tudom az Ultimate verzió mind nyitja automatikusan a szintednek megfelelően. Nekem Deluxe van.joceehunt felhasználónak 60 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=joceehunt
-
válasz JoceeHunt #17577 üzenetére
A skinekért ha bezúzod őket akkor SCRAP jár. Fegyvert meg WARBOND-ból tudsz venni, ha a szinted is meg van hozzá az adott kaszttal... Warbondot fejlődésért kapsz és nem ládából, vagy bezúzott skinből.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Newyorker
addikt
-
xyzikeee
aktív tag
Csak én vettem észre azt, hogy egy jóideje mintha sok helyen kevesebb FPS-em lenne mint eddig. Korábban mintha nem nagyon esett volna be 60 alá, most meg már elég gyakran 40 re is leesik.
Lehet ez egy driver óta vagy játékbeli patch óta. GTX970 ről van szó, 1080p max beállitásoknál.
Ti mit tapasztaltatok?
-
Lendova
őstag
válasz giornalista #17562 üzenetére
Távolságtól függ, hogy mekkora burst és az után mekkora szünet szükséges a legtöbb találathoz a célponton.
Nincs micro burst meta és meg lehet oldani rendesen a fegyver balance-ot.All fiat goes to zero.
-
-
dergander
addikt
válasz daveoff #17585 üzenetére
3 pálya biztos van ahol néha még egy métert se tudok menni hogy ne sebezzen le egy sniper,én csökkenteném a sniperek pontosságát célzás közbe mert ez így értelmetlen.
A másik csapat full vesztésre áll nem is érdekli az emberek 40%-át de beáll csipázni. Azt persze nem tudják hogy fejlődni egyátalán nem lehet vele. -
tom_tol
addikt
Srácok!
Behemot medálra valami ötlet ? Mentem 10 kört, behemot egyszer sem volt, hogyan lehetne megcsinálni ezt a medált ?Köszi
-
voodoo98
addikt
Soldier menü pontban a Weapons & Gadgets számláló elromlott. Meg van minden fegyver, de 55/161-et ír. Nektek is?
Szerk.: újraindítottam a játékot és most jó! 163/163
[ Szerkesztve ]
Gangsters on the Boardwalk http://play.google.com/store/apps/details?id=com.hattedskull.gangsters
-
Ármester
-
voodoo98
addikt
válasz tom_tol #17588 üzenetére
En nem reg csinaltam meg! Eleg nehez, de meg lehet. Ajanlom a Fao fortress-t es a dreadnoughtot! Addig valtogasd a szerokat,amig olyat nem talasz h vesztesre alltok legalabb 100 ponttal. Ha nyeresre alltok, akkor menj at a masik csapatba amint tudsz!
Vehicle destroyra (2. Feltetel), pedig Zeppelint valaszd, csak ulj a gepben es probalj gepeket leszedni, de sokszor belerepulnek es azt is beszamolka!
-
Pubszon
veterán
válasz Snooker #17595 üzenetére
Nekem volt, pontosan ugyan az mint DonDennisnek is.
[ Szerkesztve ]
ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
Pubszon
veterán
válasz Carlos Padre #17597 üzenetére
Mindbe betölti, nézd meg a linkeimet.
ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
N@idia
őstag
Semmiben sem nyilvánul meg olyan világosan az emberek jelleme, mint a játékban.
-
Carlos Padre
veterán
Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.
Új hozzászólás Aktív témák
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest