Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz penge111 #47832 üzenetére

    1. Csak a zajszűrés miatt ne vegyél új TV-t ha annyira ódzkodsz tőle. Kicsit talán kényelmesebbé teszi a TV-zést, de nem fog Avatar minőséget csinálni egy '73-as David Attenborough filmből.

    2. A TV-zés és HD filmnézés miatt annál érdemesebb venni valamit. Soha nem próbáltam HD tartalmat CRT-n nézni, de a képarány, a felbontás és a képfrissítés kombójában nem hinném hogy van olyan élmény, mint egy FullHD TV-n.

    3. A digitális átállással az összes analóg sugárzás leáll, nem tudom létezik e MPEG tuneres CRT tv, mindenesetre úgy sejtem, neked nem olyan van, így venned kell egy settopbox-ot mindenképp. A minőségre javulást ígérnek, de mivel már rég nem analógon tévézik a család, és ezek után is maradunk a műholdasnál, nem tudok tapasztalattal szolgálni.

    Egy darabig CRT-n digiztünk, majd t-homeokoztunk most FullHD tv-n toljuk. Én nem mondanám ocsmánynak az új TV képét a CRT-hez képest....

    Szerk:
    @Intel fan11
    Nekünk T-Home műholdasunk van. A beltéri felvenni nem tud. A TV pedig csak az antenna bemenetről rögzít a mienken. HDMI-VGA-SCART csaolókról nem képes anyagot rögzíteni.
    Az USB amit lejátszik azt megbízhatóan jó minőségben csinálja, viszont .mkv-val nem boldogul, ami elég gyakori a jó minőségű filmeknél....

    [ Szerkesztve ]

    Mások számára a kondi fáradós, nekem farad-os...

Új hozzászólás Aktív témák