Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz Dzsekó #135912 üzenetére

    1. Nem feltétlen, a részesedés folyamatos csökkenését nézve pont hogy egyre kevesebben használnak W7-et és egyre több helyen látni hivatalokban is pl. W10-et. Ahol nem tudtak még váltani, ott szervezeti szinten opció a fizetős ESU és a kiterjesztett támogatással még oké a használata, de az is már csak kb. fél évig.

    2. Ez egy cégnél, ahol egy teljes gépparkot, gyártósort kellene lecserélni, ott még érthető az anyagi vonzata, ellenben felhasználói szinten már kevésbé, meg pláne ha 10-20 év alatt sem sikerült, mert ugye nem 1-2 évente kell új PC-t vásárolni.
    Nem is azért lett említve és ajánlva a Linux, mert minden téren kiváltaná a Windowst, hanem ez esetben alap dolgokra, pl. böngészésre, ami nyilván azon is megoldható, ott is rá tud kattintani az asztalon a kedves user pl. a Firefox ikonjára. A nem akar viszont már egyéni probléma, az esetben viselje a hátrányait (támogatás fokozatos megszüntetése minden téren) és a lehetséges veszélyeit (pl. ransomware) a lyukas EOL / EOS Windows használatának.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák