Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz Dzsekó #134137 üzenetére

    Pedig be lehet mint a linkelt útmutató világosan szemlélteti és pl. én is be tudtam a 3rd party programokat alapértelmezettként állítani, többek között audió és videó célra is külön programot, szóval nem feltétlen van ott szó hibáról.
    Ha esetemben egy majd 10 éves laptopon elfut akár a W10 21H2 is, esetedben meg csak a 1507/1511 vagy ki tudja milyen régi verzió, akkor el lett képzelni milyen muzeális vacak lehet az, amit már rég le kellett volna cserélni... Na meg nem derült ki, hogy újabb verziónál csak a clean install nem ment, vagy régiről újabbra az in-place upgrade sem, mert az sem mindegy.
    Igen, jól írod, szerinted, mivel az szubjektív is lehet, meg ugye pont arról cikkeztek eddig, hogy a usereknek állítólag jobban tetszik a W11. :))
    Mint már említve volt, egy lyukas, nem támogatott Windows hosszú távú használata mellett egyszerűen nem nagyon vannak észérvek, ha csak netezős PC, akkor meg inkább valamilyen Linuxot rá, aztán kész.
    A témát ha szükséges, akkor értelemszerűen inkább a megfelelő Windows topikban kellene folytatni, oda való elsődlegesen. Köszi!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák