Új hozzászólás Aktív témák

  • Barthezz2

    MODERÁTOR

    válasz Barthezz2 #134075 üzenetére

    Sziasztok!

    Nos. Csináltam boot pendrive-ot macriumnak, aztán azzal mentést a rendszerről. SSD kicseréltem, mentést visszatettem. Eddig sima.
    De nem indult.

    Sokadik reset, majd a macrium segítségével való boot helyreállítás funkció után sikerült csökkentett módban elindítani a rendszert. Mivel minden meghajtó a helyén volt, és semmi rendelenes dolgot nem tapasztaltam újraindítottam és már simán indult a Win 11. Ekkor az ajánlott programmal kiterjesztettem a C meghajtót is és látszólag minden klappolt.

    Viszont most ott tartok, hogy nem tud rebootolni a rendszer. Egyszer a partíciók rendbetétele után újraindítottam, akkor még ment, azóta viszont sehogy sem akar. Akár én indítom újra, akár a winupdate, akar bármi más, leáll a rendszer, majd a UEFI post után a boot logo már nem jön fel. Monitor kap jelet, mert nem kapcsol ki, de csak feketeség. Ekkor, ha megnyomom röviden a gépházon a power gombot, azonnal leáll a gép és vissza indítva már bootol. Akár csak normál leállítás után. Ott is simán elindul. Alvó módból is felkel. Reboot viszont nem megy.

    Valakinek ötlet? Én már tanácstalan vagyok :F

    Everybody lies.

Új hozzászólás Aktív témák