Új hozzászólás Aktív témák
-
hiperFizikus
aktív tag
https://erdosattilask01.lapunk.hu/rongo-rongo-iras-megfejtese-1214166#prog-ny1
" Már rájöttem: A Rongo-rongo írás zárójelezésének definíciója magyarul meghatározása a következő /:
1. A zárójelek hasonlók a mai zárójelezéshez, csak e zárójelek egymás felé néző félhold alakú szóképek, és a balra lévő gyakran sorozatos zárójel csak toldalékosan{mellékjel} lehet, a jobbra lévő ritkán sorozatos zárójel meg csak járulékosan{figurális jel} lehet !2. Továbbá mind a baloldali -féle, mind a jobboldali -féle zárójel lehet csapat része is és solo módon egyedül is !
3. Értelem szerűen ha elhagyjuk a e zárójeleket, akkor megkapjuk a csapat szókópét és a solo szóképét zárójeltelenül: és az okosabbak odaképzelhetik ezt, mint "opcionálisan elhagyott zárójel(ek)et" !
4. Hát ez elképesztő, talán nem ismerték az aritmetikát, de az ösztönös zárójelezésük fejlettebbnek bizonyult, mint a korunk zárójelezése, beleértve a programnyelveink zárójelezéseit is !
Igazán csinálhatnánk egy ilyen programnyelvet, ami ezt az - általam definiált - zárójelezést használja a programnyelvében ! Legyen html, JavaScript és PHP kiterjesztése ez a zárójelezésem !
Én már próbáltam programnyelveket leprogramozni: nem nehéz, csak rengeteget kell érte klampírozni érte ♥ "
A gázt is és a féket is egyszerre nyomni nem menő dolog !
-
hiperFizikus
aktív tag
https://24.hu/tudomany/2024/07/02/ismeretlen-ősi-kultúra-barlangrajzai-Venezuela/
Szerintem ez nyilvánvalóan csalás (lehet) => fel kell őket jelenteni a rendőrségen !
https://24.hu/tudomany/2023/01/05/barlangrajz-kód-protoíras-rendszer-jégkor/
-
Tomi_78
tag
válasz hiperFizikus #1 üzenetére
"Én már próbáltam programnyelveket leprogramozni: nem nehéz"
Hogyan oldottad meg a programnyelved gépi kódra fordítását?
Kíváncsi vagyok, hogyan működik az a dolog, hogy amikor valaki ír valaki akárhogyan egy pár soros kódot, akkor azt hogyan lehet a számítógép által végrehajthatóvá tenni. Például ha én írnék egy ilyen saját programnyelvet, aminek vannak ilyen utasításai:
szamitsd: 1+1
ird ki: szamitsd
akkor ennek alapján hogyan írná ki a számítógép, hogy: 2? -
hiperFizikus
aktív tag
Megírom a formalizmusomat, ami egy matekos kifejezéshez hasonlít -> majd Function **() {} -ok sokaságát írom hozzá -> a gépi kóddal meg nem törődök, mert a .js elintézi helyettem
Hanem már megy az idegemre, hogy a .js -vel nem tudok se olvasni se írni **.txt fájlokba !
-
válasz hiperFizikus #8 üzenetére
"és hogyan lehet nagyon gyorsan programnyelvet csinálni ?"
Tükörbe nézel és alkoholos filccel ráírod a nyelvedre, hogy program...
[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
Tomi_78
tag
Igen, azt értem, hogy a fordító meg a linker gépi kódra alakítja a program utasításait, csak azt nem, hogy az hogyan működik, hogy az esetlegesen én (vagy éppen a fórumnyitó) sajátos utasításokból álló programnyelve fordítódjon le megfelelően gépi kódra?
Tehát ha pl. én készítek egy magas szintű programnyelvet, akkor utána Assemblyben kell írnom egy fordítót is, amely ismeri annak sajátos utasításait? -
hiperFizikus
aktív tag
válasz Fire/SOUL/CD #9 üzenetére
És a ChatGPT AI -val, nekem most nem megy: nektek se megy ?
-
pmonitor
aktív tag
-
Tomi_78
tag
Nem kifejezetten elsősorban, de most ezzel hajtok végre amolyan "szárnypróbálgatásokat".
Amint azt honlapomról: [link] láthatjátok, elsősorban kisebb játékprogramokat írogattam eddig különböző fejlesztőeszközökkel, de érdekelne egyéb felhasználói programok, s talán egy operációs rendszer elkészítése is. Persze ki tudja, mikor mi valósul meg ezekből...
Akkor a C# egy olyan módosított C/C++ lenne, amelyből kihagyták ez utóbbiakra jellemző mélyebb rendszerprogramozási lehetőségeket? -
hiperFizikus
aktív tag
válasz hiperFizikus #15 üzenetére
https://www.youtube.com/watch?v=5LyvqG1pmXQ
HELLO THERE;;;;;;.....HERE : TWENTY FIRST CENTURY.........................Mások máris csináltak ilyet ♥
Új hozzászólás Aktív témák
- Copycat teszt
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Hibátlan Raptor Lake CPU-kat is cserél az Intel
- EAFC 25
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox Series X|S
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Spórolós topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen