Aktív témák
-
törölt tag
válasz Thunderzolee #46396 üzenetére
Nézőpont kérdése. Van amelyik gyártó az azonos csatornához tartozó slotokat szinezi azonos színűre, van aki meg a DC-hez szükséges slotokat.
-
psyho777
tag
válasz Zoli1222 #46400 üzenetére
nem.. csak ikább szerkesztettem és ment neki privátba nehogy megint megsértsem a sok ember előtt ... nevetésges..
énis kérdezek néha baromásgot.
engem is beoltottak már érte.. mégse sirt a számNemtudok helyesen irni, kéretik mindenkitől ne szivasson ezzel!!! BRUTAL NUTRITION ...,,The easy day was yesterday˝... || pls válaszolni a pm-ekre ...||
-
krypton
senior tag
Sziasztok!
Milyen ventilátort ajánlatok? Melyik a leghalkabb és egyben a legjobb ár/értékben?
krypton
[ Szerkesztve ]
-
duduati
aktív tag
válasz Thunderzolee #46392 üzenetére
Az igen! Ezt magyarázza meg valaki hogy miért is van Ezzel a nyomtatóval meg az van hogy ki lett húzva egy régi gépből, átdugva ide, és itt nem nyomtat. Visszadugom majd a régibe hogy egyáltalán ott csinál e még valamit.
Köszönöm mindenkinek aki eddig segített!
Ha valakinek van még valami tippje azt szívesen veszem!
-
enamessias
aktív tag
válasz psyho777 #46386 üzenetére
Természetesen nem tudok belépni. Korábban, miota ez a vwin fenn van, de elötte se volt más gépekkel összekötve. Amugy csak tc-ben látni öket, a windowsos hálozat ablakban már nem jelenik meg! Ha lopnák a netem akkor ha a másik gép még nem is, de a router mindenképp kéne öket lássa, mint csatlakoztatott eszközök! De ott is csak az n két gépem van! Ezért nem értem!
A számítógépem nem öreg, csak klaszikus.
-
Zoli1222
addikt
válasz Tompo92 #46406 üzenetére
Nézd már meg a képet is. Nem hiszem el...
Ott mutatja a táblázat, h dualhoz DIMM_A1+DIMM_B1 vagy DIMM_A2+DIMM_B2
A táblázat fölött a kép a 4 slotról sorban a nevekkel, azaz
DIMM_A1, DIMM_B1(ezek a sárgák), DIMM_A2, DIMM_B2(ezek a zöldek)
Melyik része nem egyértelmű?[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz krypton #46408 üzenetére
Neked egy ilyen kell:
arctic-cooling.com/catalog/product_info.php?cPath=2_&mID=108Ez pont rá való, nekem is volt ilyen hűtőm még a 4850-en.
Teljesen hangtalanok a ventilátorok.Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
-
veterán
-
krypton
senior tag
válasz Thunderzolee #46411 üzenetére
Tudom, hogy pont rá való de 2db 12cm-est szeretnék ráhegeszteni. Tudom lelóg majd pár cm-t, de nem baj. Sokkal több levegőt szállítanak.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz krypton #46413 üzenetére
Ahogy gondolod, de elhiheted, h elég rá a Turbo modul is.
Am meg Noctua ventilátort ajánlok, állítólag most az a legmenőbb márka. Eszméletlen halk (ezt tudom igazolni, nekem is ilyen van), és a légszállítása is megfelelő.
De ebben a topicban biztosan jobban tudnak segíteni:
itcafe.hu/tema/haz_ventilatorok/friss.html
Vagy esetleg itt:
itcafe.hu/tema/leghutes_topik_halkan_de_hatekonyan/friss.htmlJavíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
-
Zoli1222
addikt
válasz Thunderzolee #46412 üzenetére
Köszönöm.
Komolyan nem értem. Segítséget kér, de azért erőlködik, h nem úgy van az.
-
krypton
senior tag
válasz Thunderzolee #46414 üzenetére
Jó de a Noctua elég drága.
-
Mach5
aktív tag
Bocsássatok meg, hogy merek kérdezni megint De szerintem ez most nem béna kérdés.. Az a bajom, hogy letöltöttem a buffy a vámpírok rémét 6.évadból részt, az volt ki írva, hogy szinkronos, erre egyszer angolul beszélnek egyszer magyarul, hogy lehet megoldani, hogy csak magyarul dumáljanak? VLC Media playerel játszom le, de windows media playerel is próbáltam ott is ugyan ez van!
Elithun: Tudom, hogy úgy jön ki a letöltési sebesség gyorsaságom De azért kösz
[ Szerkesztve ]
-
Molti
csendes tag
Szia!
Ilyen nekem is volt pl a family guy-nál és az american dad-nél. 1-1 résznél visszaváltott angolra a szöveg. Az elvileg azért volt, mert azokat a részeket kivágták a magyar csatornák, és ezért nem is szinkronizálták le. Szerintem nálad is ez lesz, bár nem teljesen volt egyértelmű számomra, hogy nálad folyamatosan ide-oda váltogat a nyelvek között, vagy csak néha
“After a time, you may find that having is not so pleasing a thing after all as wanting. It is not logical, but is often true.”
-
rii
nagyúr
nem tudja valaki, hogy a winows-os (vagyis DOS-os C:\>format F: /u) format parancs miért mondja egy egy terás HDD-re, hogy túl nagy a FAT32-höz?
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
kbalazsa
senior tag
"You cannot format a volume larger than 32 GB in size using the FAT32 file system in Windows 2000. The Windows 2000 FastFAT driver can mount and support volumes larger than 32 GB that use the FAT32 file system (subject to the other limits), but you cannot create one using the Format tool. This behavior is by design. If you need to create a volume larger than 32 GB, use the NTFS file system instead."
"This limitation is by design and according to Microsoft was imposed because many tasks on a very large FAT32 file system become slow and inefficient. This limitation can be bypassed by using third-party formatting utilities."
Én úgy tudom, hogy ez XP, Vista és Win7-ben sem változott. Bővebb forrás itt és itt. A formázásról pedig itt.
[ Szerkesztve ]
Az elvileg és a gyakorlatilag közt nincs különbség ... elvileg.
-
rii
nagyúr
válasz kbalazsa #46422 üzenetére
áá télleg' ... nekem is rémlett így a sikertelenégek vége felé, hogy volt talán valami size limit csak azért volt ez most megint újdonság számomra, mert minden egy terás HDD-t FAT 32-vel szállítanak (WD, Samsung)
köszi!!!
[ Szerkesztve ]
-
Tompo92
senior tag
válasz Thunderzolee #46412 üzenetére
Akkor jo mert én is ugyna ugy néztem..na mostmár értem köszii
-
kbalazsa
senior tag
Már én sem emlékeztem fejből a pontos számokra, csak halványan. Azzal sem voltam tisztában, hogy az újabb oprendszereken hogy is változott ez, de most már majdnem biztos vagyok benne, hogy a 2000 óta nem változott
Az elvileg és a gyakorlatilag közt nincs különbség ... elvileg.
-
psyho777
tag
válasz enamessias #46409 üzenetére
mien titkositással volt védve?? mert ha mondjuk wpa2 es sel akk biztos hogy feltörni nem tudták.. max adathalász progival..
esetleg nem te adtad meg valakiknek a jelszavadat?
Nemtudok helyesen irni, kéretik mindenkitől ne szivasson ezzel!!! BRUTAL NUTRITION ...,,The easy day was yesterday˝... || pls válaszolni a pm-ekre ...||
-
Eagl3
veterán
Heló!
Kis problémám akadt az adataimnál szereplő géppel.
Pár napja újrahúztam az XP SP3 -t és azóta játék (COD6) és filmnézés közben egyszerűen kiakad az egész. Ezalatt azt értem, hogy a kép csontra fagy, a hang meg ismétel egy kb. 1 másodperces szakaszt... csak a reset segít.
Mint írtam XP SP3 van fent, Vista codec pack, AVG Internet security és a neten fellelhető legújabb illesztő programot tettem fel mindenből.
Filmekhez a KMPlayer-t és a VLC-t használom, mindkettőnél fagyott a gép.
Tudom, hogy első blikkre hardver problémának tűnhet, de eddig semmi gond nem volt, csak miután újratelepítettem mindent. Akkor pl. Borderlands -l játszottam és semmi gondom nem volt... -
Csabee.
nagyúr
64Bit-es Win7-en megy a Counter strike 1.6 illetve a Counter Strike Source?
Kérem olyan írjon aki próbálta már , és játszik is rajta, hogy tutira működik!Üdv: Csabee.
-
W h o z Z y
tag
-
Aranylo
tag
Sziasztok!
Adott egy gép, 300-as IDE vinyó kerülne bele, de csak 32gigát lát belőle!
A biosba hol tudom állítani, hogy lássa az egészet?
Vagy mit kellene tennem, régebben volt megoldás, gondolom most is van, csak már nem emlékszem mi volt.Nem bírom formatálni az internetet!!!
-
toza
senior tag
bocs h ide irok de nemtom mit tegyek..mar az ongyilkossagra is gondoltam...
ga 8siml alaplap 2*256 ddr rammal valszeg 2 gb intel celeron..meg stb ....
aram ala hejezve,max 254 w tap "serceg",de nem tortenik semmi..ratoltam egy mukodo gep tapjara..amd intel ready tap,250 w asszem es alaplap vilagit ,elindul.. szoval nagy oromomben,nyugtazva h csak tap szallt el nyilvan,kicsereltem egy 250 w os mukodo ,de gagyibb gepbol kivett dell tapal.. de nem csinal semmit.. ujra porobaltam elozzovel azzal vilagit alaplap ,porog proc huto is.. igazabol nemtom h mas is tortenik e mert nem kotottem ra monitort vegul...
szal eseleg tud vki vmit ezzel kapcsban.. ?annyit felfedeztem viszont h 20 pines dugo az eredeti tapnal 1 potynel ures, a cserelt tap is ijen viszont a mukodo amd intel ready az mindegyiknel "tele van"..de nyilvan kene mennie gyarival is vagy nemtom..
4 pin es nem tunik masfajtanak .. nemigen ertek ehhez...mi lehet a baj?mit nyomjak hova?!jumper stb,merult elem stb...
mert alkatresznek nem rossz,de inkabb kulon gep kent hasznalnam..bocsi.. koszi...
szegyen a futas,de faraszto...
-
adam_
senior tag
Milyen jó rendszerkarbantartó (registry cleaner...) programot ajánlotok egy Win 7 op rendszeres géphez, ami megbízható? Köszönettel, adam_
-
törölt tag
sziasztok!
gondolkodok egy ilyen vagy egy ilyen full hd lcd tv megvételén. mivel nem nagyon értek az lcd tv-khez, ezért szeretném tudni hogy melyik lenne a jobb, és azt, hogy az 50 hz nem kevés egy kicsit? ugyanis játékra használnám, ergo nekem nem klaffol ha nagyon lassú a válaszidő, meg ilyenek. viszont nagy monitor kell, ezért jobb lenne ilyet választanom. van ugyebár 28"-os hanns.g, de ez lg/samsung, ráadásul 32".
szeretném tudni azt, hogy nem-e nyúlok mellé, ha megveszem valamelyik lcd tv-t? ugye nem lesz vele semmiféle gond, és kifogja elégíteni azokat az igényeket, amik játékhoz, ráadásul akció játékokhoz kellenek?
nos, amennyiben az 50 hz kevés lenne játékhoz, akkor max ez vagy ez jöhet szóba.
remélem hogy mihamarabb választ kapok, minden info fontos.
előre is köszi, br4d -
veterán
Először is, legközelebb nyelvtanilag helyesebben írj, alig tudtam kihámozni mit is akarsz kérdezni, és szerintem más se nagyon érti. Olvasd át, mielőtt elküldöd.
Az alaplapi tápcsati ilyen:
Látható, h az egyik ág üres.
Van is olyan csatlakozó, ahol ezt egyszerűen kihagyják, más gyártók meg oda is tesznek csatlakozót, de ez mindegy.Am érdekes hibajelenség, mindkét táp jó volt biztos, amikkel próbáltad, de nem ment? Mert a harmadikkal indult csak el egyedül, ha jól értem.
Esetleg próbáld úgy indítani, h először csak az alaplapot dugod rá, aztán egyesével a ramokat, stb, itt valami kontakthiba lesz, ha egyszer elindul, egyszer meg nem.Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
-
localhost
Közösségépítő
Ebben a topicban vagy a win7 topicban is hamarabb remélhetsz választ
¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
veterán
Esetleg itt többet tudnak segíteni:
http://itcafe.hu/tema/windows_7/hsz_1-200.html
CCleaner-t használom egyébként (bár ez csak tisztító, nem buherátor), de azért kérdezd meg ott is.ps:
Hoppsz, megelőztek.[ Szerkesztve ]
Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
-
veterán
-
Tompo92
senior tag
Hali srácok!!
Gondban vagyok...
van egy gtx260 Super oc gyárilag agyon tuningolt...
és terhelés alatt..Pl: crysis , farcry 2 nél leáll a gép kikapcsol...mintha áramszünet lenne..
az a videokártya miattvan? nem kap elég áramot?
vagy mi?Üdv:Tompo92
-
veterán
válasz Tompo92 #46442 üzenetére
Nem melegszik túl véletlenül?
Az első tippem meg tápegység gond lenne.
Esetleg a gép többi része nincs túlságosan tuningolva?De kérdezd meg itt is, azt a topicot többen látogatják:
http://itcafe.hu/tema/azonnali_vga-s_kerdesek_oraja/friss.html[ Szerkesztve ]
Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
-
enamessias
aktív tag
válasz psyho777 #46426 üzenetére
WPA-SPK titkositást használok. Csak egyedül én használom a wifit, soha, senkinek nem adtam ki a jelszot! Még családtagnak se.
Adathalász sokat nem ér vele ha nincs a router közelébe. Kertes házas környéken tulsok ember nem is jöhet szoba, aki elérheti a routerem. Szomszédoknak van saját netjük, minek kellene az enyém? Amugysem IT zsenik De ki tudja...A számítógépem nem öreg, csak klaszikus.
-
toza
senior tag
válasz localhost #46438 üzenetére
ha az ongyilkossagra celzol akkor de ize vagy....
Thunderzolee:csak a 20 pin meg a 4 pin 12 v volt radugva igazabol,meg ide kabelek kb..meg ram.. de probalgatom mingyart egyesevel..
viszont a csere tap 100% h mukodik,egy masik gepbol vettem ki,de azzal nem hajlando moccani,de a masikkal ugyanannyi dolog radugottsaganak allapotaban siman indul...marmint vilagit sarga lampa alaplapon,meg felporog proc hutoje is,es haz elejen is zold led izzik... szal ezert nem ertm..
most tesztelgetem akkor.. marmint ramok meg stb nelkul..viszont talaltam par pupos es kb "rozsdas" kondit is.. de akkor is gyulnak ki fenyek..
mindegy .. tesztelem..szegyen a futas,de faraszto...
-
rii
nagyúr
milyen kütyövel lehet a legjobban megoldani,
hogy
- tetszőleges időpontban
- tetszplges csatornálról (ami persze meg van rendelve)
- felvegyen műsorokat mondjuk külső HDD-re. (és persze lehessen is törölni, másolni róla, nem úgy mint a t-online-os szerkezetről)
- keveset fogyasszonCsak számítógép?
[ Szerkesztve ]
-
Tompo92
senior tag
válasz Thunderzolee #46443 üzenetére
Éppen ez hogy semmisincs tuningolva
a kártya is gyárilag van húzva..
eddig egy gigabyte4870 em volt azzal nem folt probléma:S -
psyho777
tag
válasz enamessias #46444 üzenetére
akkor passz lehet hogy virus vagy kémprogram esetleg hamachi nincs fennt... mondjuk mikor megváltoztattad a jelszót akkor azok megmaradtak volna érdekes
de erre én csak annyit modok WindowsNemtudok helyesen irni, kéretik mindenkitől ne szivasson ezzel!!! BRUTAL NUTRITION ...,,The easy day was yesterday˝... || pls válaszolni a pm-ekre ...||
-
ToBeY
nagyúr
Ma elvittem gariztatni a lapom, és ott vette észre az ember hogy ezüstpasztás a lap alja.
(Csak úgy lehetett, hogy mikor szétszereltem összekentem) és ezt szépen rá is írta a gari lapra. Mind gondoltok mennyi esély van arra hogy legarizzák?
Amúgy a memoria slotok rosszak, és a chipset hűtő engedte el magát mozog az egész. -
SzalaiG
addikt
Az energiagazdálkodási sémáknál mit jelent a Készenléti üzemmód?
Aközben töltöget a gép?
Aktív témák
- ASUS ROG STRIX 1000W GOLD Moduláris Tápegység
- Harisnyázott tápkábel hosszabbító / moduláris kábel / vezeték - egyedi - modding - cablemod
- Asus Rog Thor 850W Platinum OLED RGB Moduláris Tápegység
- Nitro AN515-57 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050 Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, 5930 expoval, kiegészítőkkel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest