Aktív témák
-
marsu
veterán
Egy időben én is kaptam rendesen a "nigériai csalók" e-mail leveleit ...
... szerencsére én tudtam miről van szó, de sajnos volt aki nem és kisebb-nagyobb pénzeket elbuktak.
Tegnap olvastam ezt az érdekes cikket, hogy van, aki mert visszavágni.
Hát nem semmi!
Press any key to continue ...
-
mezis
félisten
Ilyen csatlakozót elektronikai barkácsboltokban valószínű, hogy napjainkban is lehet vásárolni. (Én kb 5-10 éve vettem.)
Alkalmasint lehet guberálni is, régenbbi monitoroknál volt szokás, hogy a 230 V-os tápkábel egy ilyen csatlakozóval lógott ki a monitorból, amit egyből lehetett csatlakoztatni a PC tápegységéhez.
Szerelt kábelt is árultak, mindkét végén a háromvillás csatlakozóval (papa-mama).
mezis
-
honyike
aktív tag
Lenne egy kis problémám.
Két vinyó között szeretnék nagyobb mennyiségű adatot másolni...
Elkezdek mondjuk egy 8Gb-os ISO fájlt.Mindkét vinyó Sata2-es. Kezdetben Win7 szerint 70MB/s-al másol, ám ez a sebesség elkezd csökkenni. Kb. másodpercenként 4-6Mb/s-al csökken a sebesség egészen addig, amíg olyan 15-18MB/s nem lesz. Ott megáll a sebesség csökkenése, és néha elkezd nőni is. Olyan 18-22Mb/s körül viszont megáll a sebességváltozás, és onnét a végéig ezzel a sebességgel másol. Végez, hibátlan a másolás, de ez a sebességugrálás zavar. Meg ezek szerint tudna 70-es is de nem csinálja. Mi lehet a gond? Közben nem fut semmi terhelő alkalmazás.
Esetleg valami progit tudtok mondani, amivel lemérhetem a vinyók sebességeit?
Köszi: Gábor
-
ToBeY
nagyúr
Ez a hiba üzi mit jelent?
Main-Path does not exist and cannot be created or is not writable
-
t-rac
senior tag
Realtek AC97 HD Audio hangkártya, Windows 7. Miért csúszik a hang mikrofon kihangosításnál? Nem lehet így karaokezni:S Ugyanezzel a rendszerrel vistán semmi gond nem volt. Feltettem a legújabb drivert, ezzel is fos:S Segítsetek plz
-
Xirtam
veterán
Sziasztok, engem csak az érdekelne h az ár reállis e amit összeírtam! [link]
Válaszotokat előre köszönöm!
-
<NewL>
addikt
valaki ismeri ezt az oldalt : www.ecobolt.hu
nézem az árgépet 66K egy jó nagy monitor náluk a következő helyen már 85,és több termék is. náztem netbookot azok is 10-15el olcsóbbak mint más helyen. vagy ezek a nettó árat írják ki? de nem kötelező a bruttót?There's an app for that
-
total90
veterán
Hi!
Van egy kis gondom a egy XP telepítéssel. Van nálam egy gép (ASUS M2N-MX SE, Sempron 2800+, 512MB DDR2, 120 GB ATA HDD, Pio 112D DVD-RW), amire már többször telepítettem az XP-t és eddig semmi gond nem volt. Most olyan van, hogy beállítottam a BIOS-ban, hogy DVD-ről bootoljon... ezt meg is csinálta, bootol a CD, beállítom a telepítést, lemegy a formatálás és újraindul a PC. Addig jut el, hogy kiírja, hogy "Press any key to boot from CD ....." és ugye ezt ha hagyom, akkor tovább ugrik és jön a grafikus felületű telepítő. No, a gond, hogy nem ugrik át innét. Csak a szöveg van, villog az utolsó pont után a kurzor és annyi. Már kicseréltem a kábelokat is, átrakosgattam az alaplapon a kábelokat másik foglalatba, de semmi. Mi lehet a gond?
Meg eddig tudott pendrive-ról is bootlni, most nemHa nincs jó, ló a szamár is.
-
norbi19884
tag
válasz Sk8erPeter #45206 üzenetére
Saját tárhelyet szeretnék és netről nem lehet elérni csak helyi hálózaton.
-
kisza25
félisten
-
pumatom
aktív tag
válasz <NewL> #45362 üzenetére
"Cégünk csomagküldő kiskereskedelemmel foglalkozik, a termékek vásárlását úgy biztosítjuk kedvező áron ügyfeleinknek, hogy a megvásárolni kívánt termék ellenértékét vásárlóink átutalással (előre utalás) tudják kiegyenlíteni. Így az általunk értékesített cikkeket egy szokványos on-line bolt áraihoz képest körülbelül 15% kedvezménnyel tudjuk szállítani."
Emiatt olcsóbb...
Már tényleg volt ez a "bolt" taglalva, a cégjegyzékben is bent vannak...
Meg kell próbálni, egy pár száz forintos terméket rendelni, és kiderülhet, hogy kamu-e...
Ha esetleg bepróbálod megoszthatnád a tapasztalatokat!
Üdv!
-
breiner
aktív tag
Na arra a megoldásra jutottam a fényképezőmmel hogy veszek egy kártya olvasót ez jó? Transcend TS-RDP6
"A gépedet nem a processzorod sebessége határozza, meg hanem a pénztárcád"
-
RootRulez
félisten
Mozilla firefoxban van olyan bill kombináció, hogy mindig felül? Mert szerintem benyomtam és elég zavaró. Hogy állíthatnám vissza?
[ Szerkesztve ]
═════════════════════════════════════════
-
FrozeN`
tag
Üdv!
Tudnátok írni nekem max 50k-ért vga-proci-alaplap triót?
Elég sürgős lenne.... köszi.
-
total90
veterán
Létezik olyan HDD Rack, amibe ATA-s hard megy, de a kimenet már SATA? Tehát a rack átalakító is egyben.
[ Szerkesztve ]
Ha nincs jó, ló a szamár is.
-
manutdzoli
senior tag
Sziasztok!
K&H-nál van bankkártyám,szeretnék belépni a K&H lakossági e-bank-ba,utalni szeretnék neten keresztül,de nem enged belépni.
Ezt írja ki&H lakossági e-bank használatához npebank2 plugin szükséges.
Sikeres telepítés után válik lehetővé a belépés.
Egyszerűen nem tudom telepíteni,se Firefox,se Explorer alatt.
Valakinek öltet?Fontos nagyon..!FORZA FERRARI!!Ferrari 2007 World Champion-Kimi Raikkönen.........INTEL-NVIDIA.......
-
honyike
aktív tag
Miért van az, hogy a gépemben lévő 2 vinyó között másolok, akkor elindul a másolás 70mb/s-sel, de ez az érték elkezd csökkenni, és olyan ~15MB/S környékén stabilizálódik? Nem gyors a sebességcsökkenés, kb. 3-5 másodpercenként csökken 5Mb/s-ot.
Miért lehet ez? Mindkét vinyó SATA2-es....
-
TazLeacher
nagyúr
Tud nekem abban valaki segíteni, hogy hogyan tudok 2 db pdf fájlt egyesíteni?
Van 2 pdf dokumentumom, mind2 1-1 oldal. Azt szeretném, hogy az egyik legyen az 1. oldal a másik pedig a 2.
-
aero.
veterán
válasz TazLeacher #45389 üzenetére
ilyet találtam.
-
Riscsíííí
csendes tag
CSÁÓ!!!!Van egy olyan problémám hogy a gép ezt írja ki:Az alkalmazás vagy a DLL C:\system32\mshtml.dll nem érvényes windows bináris fájl.Ellenőrizze ezt a telepítőlemeznél.
Ilyenkor mi a teendő?? Előre is köszönöm!!! Légyszíves hamar írjatok!!! -
Ybron
senior tag
Hello,
Rendelt már innen valaki ? [link]
-
CheaterBandi
tag
Helló! Van egy kis gondom.Beraktam egy windows 7 lemezt elkezdte ugye másolni és mikor újraindult volna a gép és befejezte volna a telepítést nem volt meg ez a folyamat hanem az elindulásnál nem lép tovább az ASUS P5QL PRO feliratú kék színű bios háttérnél.Ha megnyomom a del-t hogy belépjek biosba nem lép be hanem megjelenik egy olyan fekete háttér amin töltödnek be dolgot mouse: 1 meg installed memory 4gb stb és auto detected sata 1 ... ezt az utolsó és ennél megáll. Ha újra indítom kiveszem a telepítő lemezt lekapcsolom a tápot pihentettem semmi változás . Mi lehet a gond?
-
Gyufaaa
veterán
válasz CheaterBandi #45393 üzenetére
Estelg sípol is a gép, vagy valami hangjelzést ad, mikor kifagy? Maga a telepítő nem hiszem, hogy ilyet tudna okozni.
-
guti86
tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérdni a következő dologban:
Van egy 4 GB-os pendrive-om. Nemrég felraktam rá a Google chrome OS tesztverzióját és megnéztem h milyen. Az oprendszer nagyjából 3 gigát foglalt.
Később leformáztam a pendriveot, de csak 900mega volt a mérete.
Próbáltam sima, gyorsformázást, más partíciós formázást is, de nem tudtam visszanyerni az eredeti 4 giga helyet.
Mikor intézőben nézem akkor is úgy ismeri fel h ez egy 900 megás cucc, 900 mega szabad hellyel.
mit tudok tenni?
Előre is köszi. -
vlcsko82
senior tag
válasz CheaterBandi #45393 üzenetére
Hali használtad már a Win7-t a nevezet pc-n?
"...és isten mondá a 8-ik napon: -Oké Murphy, te győztél!"
Aktív témák
- Katana GF66 11UE 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Logitech G PRO HERO Wireless (910-005272)
- Be Quiet Silent Loop 2 RGB Vízhűtés
- Újszerű Asus Vivobook S 15 S5507 -15,7 2.8K OLED X Elite X1E - 32GB DDR5 - 1TB - Win11 - 2,5 év gari
- Latitude 7430 2-in-1 14" FHD IPS kihajtható érintő i5-1235U 16GB 512GB NVMe IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest