Aktív témák
-
Tacsilaci
tag
Sziasztok!A segitségeteket szeretném kérni!Office 2007-et használok amivel lassan két éve semmilyen problémám nem volt,se XP se,Vista,se Win 7 RC alatt egy hete telepitettem a Win 7 végső verzióját minden rendben ment de a powerpointal van egy kis gond.Nem tudom megnyitni az olyan pps-eket amik ilyen kis játék van,hibát ir ki !Szó szerint "A bemutató néhány vezérlője nem aktíválható.Lehet,hogy nincsenek regisztrálva ezen a számitógépen."Próbáltam reinstalni,semmi változás.Office 2003,ugyanezt irja ki.Tud nekem valaki segiteni!Hálás lennék bármilyen ötletért!Előre is köszi mindenkinek!
-
ViZion
félisten
Szia!
Lapozófile-ból alacsonyabb kezdő értéket adj, 2000 is sok szerintem, ha kevesli, majd szól.
Vírusírtót lődd le, futtass le egy tesztet (Hijack, vagy advenced system care-ben a futó processzeket nézd meg, kiírja ami a feladatkezelőben rejtetteket is), a futó folyamatokból ami nem kell iktasd ki... -
cecil
aktív tag
Bocs mégse indul el... azt írja 64bites oprendszerre akarom felrakni és kilép
-
cecil
aktív tag
Hali!
Segítség kellene:
új vinyó + win7
500Gb vinyó, felraktam rá a win7 x64 változatát, de szeretném 2 részre osztani, particionálni a vinyót, 1 rendszernek, 1 adataimnak
mivel, hogyan?
-
ALI_G
veterán
Miért van az, hogy ha sleep-be megy a gépem és felébresztem, akkor az egerem alig mozog. Ki kell húzzam az USB-ből és újra be kell dugjam, hogy ismét működjön.
Hibernálásnál nem csinálja ezt és már a bétás win 7 is ezt csinálta. -
pete_21
addikt
Hmm.
Mindegyik ATA Channel egy-egy fizikai SATA portot jelöl. És 0-tól megy a számozás, ezért van 0 is. Nekem is ugyanúgy van, egyik ATA Channel 0-n, másik az 1-esen, és ugyanúgy UDMA 5-ben. Ezek alapján nem kéne semmi gebasznak lenni.
Igazából azért kérdeztem első körben erre, mert ilyesmi lassulások akkor szoktak lenni, amikor UDMA helyett PIO-ban megy a HDD, bár ez inkább még a P-ATA winyóknál volt jellemző...
Bocsi, de több ötletem nincs, esetleg a legújabb chipset drivert megpróbálhatod, de az alap Win7-essel is mennie kéne... -
modflow
veterán
-
modflow
veterán
válasz
Sub-ZeRo #166 üzenetére
Fizikailag 2 db HDD-m van.
A SATA 0-n van az oprendszer, ez: Samsung HD103UJ.
A SATA 1-en van a másik HDD, ez Samsung HD501LJ.A 103UJ -on 3 partíció van:
- C: 150 GB, szabad hely most: 66,5 GB.
- D: 240 GB
- E: 465 GBAz 501LJ -n is 3 partíció van:
- H: 60 GB
- I: 160 GB
- J: 247 GB. -
modflow
veterán
Segítsetek már légyszi!
Mi a fene lehet a baj a gépemnél, mert valami lassítja. Úgy tippelem, a HDD elérést korlátozza valami.Van olyan, hogy ha másolok pl. egy 10 GB-os fájlt, beáll a rendszer amíg át nem másolja, sőt utána még vagy 4-5 perc, mire a lapozófájl is lemegy 4 GB-ról 1,5 körülire.
Ez a lassulás már abban is megnyilvánul, hogy ha megy a winamp és elindítom pl. a Firefox -ot, akkor a zene meg - meg akad, meg belassul, majd próbálja behozni magát. Szóval elég hülye helyzet.
Nem a CPU megy, hanem a HDD-t cseszteti valami, vagy a RAM -ot. De nem tudom ,hogy mi. Ilyen XP-n sose volt.
-
ViZion
félisten
megoldódott...
A w7 saját driverei összekutyulódtak az AMD chipset driverrel... AMD SATA driver uninstall után szépen leáll, plusz egy kis registry tweak, és már úgy kapcsol ki, mintha kirántanám a konnektorból. Ez nem vicc. tényleg respect, leállás csak pár sec, ha semmi nem fut. Sokan AVGre is panaszkodtak, de ez a tweak mindent leállít. überbrutál. lol.
MOST tudom azt mondani, h a w7 jó. -
1. Biosban IDE legyen kiválasztva....
2. ha új installal sem jó, akkor egyik ismerősödhöz el kellene vinni a vinyót, ott megformázni ahogy szeretnéd, majd vissza tenni a tiédbe és feltelpíteni a wint úgy, hogy azt a partíciót már nem törlöd, nem formázod, csak kiválasztod és települjün...
3. ha ezek után sem jó, akkor egy másik vinyóval kellene próbálkozni, ha akkor sem, akkor vagy bios átnézés, vagy egy másik win-t kellene kipróbálni...
Ennyi dolgot még kipróbálnék a helyedben... -
desolator
senior tag
Nekem egy olyan problémám lenne, ahogy néztem már másoknak is volt ilyen, hogy ha egy usb-s mobil racket rákötök a win7-es laptopomra, amiben egy sata-s vinyó van, akkor állandóan azt írja ki a lemez állapotára a lemezkezelőben, hogy: "érvénytelen"
ha rámegyek a lemez "újraaktiválására" akkor meg az írja ki, hogy: "érvénytelen lemezen nem lehetséges ez a művelet"
Ezen kívül semmi mást nem tudok vele csinálni. XP és Vista alatt is hiba nélkül megy. Mi lehet a gond? -
-
fess
őstag
sziasztok
az mitől lehet,hogy a dvd olvasó folyamatosan eltűnik először a win 7 számára,majd a biosból is,általában újraindítás nem használ,csak a kikapcsol-visszakapcsol módszer.feltettem már a legújabb bios-t,de azzal sincs változás. az alaplap: asus m2n68 am se. xp-nél semmi gond nem volt vele. -
dannyl
addikt
"a telepítő nem tudott új rendszerpartíciót létrehozni, vagy egy meglévőt keresni. További infó blablabla a naplófájlban talál." Ezt írja...
-
Benyaking
aktív tag
Hello!
Hogyan lehet kikapcsolni a narratort ugy hogy soha tobbet ne jelenjen meg? -
dannyl
addikt
válasz
Morden24 #147 üzenetére
to mobal & Modern24:
kiírja, hogy nem talál kompatibilis merevlemezt... A herdverek alapon mennek, eddig jó volt, csak most egy friss win7 kellett volna... Format után csinálja ezt. Gondolom valami sata driver gondja van, dehát könyörgöm... Alaplap: Gigabyte MA790XT-UD4P. A memóriáknak is jónak kell lennie...
-
dannyl
addikt
Üdv!
Egyszerűen nem lehet telepíteni a win7et... A partícióra nem hajlandó települni (clean install). Egy másik gépbe, ha berakom a vinyót, akkor ott gond nélkül tövább megy a telepítő. Mit csináljak, hogy jó legyen? XP, Vista is ezt csinálja... nem értem. A BIOS-ban is állítgattam már mindent(AHCII, IDE, stb...).
Köszi előre is
-
Ati007
őstag
olyan problémám lenne hogy nem fut le az minősítő ezt a hibaüzit dobja: A kért felmérés nem végezhető el. A rendszer nem nyújtja a kért felmérés futtatásához szükséges multimédia-támogatást. (konfig dell xps m1530 laptop,win7ultimate n, 8600m grafikus kártya, 8300proci, 4giga memória, vistán lefutott és ott 5.3 pontot kapott)
-
Clemi
veterán
érdekes hozzáállás a gyártó részéről ... win 7 driver nincs azt még megérteném, de vista 64 bit sincs
Azért csinálják ezt (illetve nem csinálják a drivert) hogy vegyél újabb eszközt! Na nehogy már jól érezze magát a kedves felhasználó, hogy megvesz valamit, és ha nem romlik el, akkor 10 évig használja. Tessék kérem megvenni az újabb fejlesztést, hogy legyen bevétele a cégnek!
-
fsb1000
nagyúr
Üdv!
Távoli asztal / helyi erőforrás / nyomtatóMelyik Win7 verzióval használható? Mert WinXP-nél csak a PROF-val lehetett használni home-val nem.
És ha XP-s gazdagépre csatlakozom, akkor a printer driver különbsége miatt nem lesz gond? -
lsc
nagyúr
Azért nem fogok csereberélni, most legalábbis, de elég érdekes hozzáállás a gyártó részéről . Az hogy win 7 driver nincs azt még megérteném, de vista 64 bit sincs, az meg azért nem mai program . Mondjuk olyan usb-s "kártyát" amúgy sem szívesen használnék, de azért kösz a javaslatot .
-
Daffni2
addikt
Évek óta használom, szerintem a legjobb:System Mechanic 9 Professional
-
gti16v
őstag
köszönöm az eddigi válaszokat.
Más:
Windows 7 re a milyen programok a „ takarító gépek?”
Mint xp-re a temp clean,meg a regcleaner.,ilyesmire gondoltam.
Köszönöm.
-
Daffni2
addikt
Elég régi eszköz, a gyártó leirása alapján max. Xp alatt használható.
Ne szegje kedved, van olcsón használható eszköz:TP LINK TL-WN821N 300Mbps MIMO vezeték nélküli USB hálózati adapter
-
lsc
nagyúr
A win 7 ugrott, linksys wmp54g wifi hálókártyához nincs 64 bites driver, a cég bek@phatja. Próbáltam trükközni a neten olvasottak alapján, de nem megy . Ennyit az idióta gyártókról .
-
-
GEPESZ66
veterán
(op. rendszer új telepítése esetén)
Az egyik gépemben NVIDIA kártya van.VISTA esetében az NVIDIA honlapjáról letöltött driver-t korábban nen tudtam telepíteni.
Viszont a Windows Update itt felajánlotta a frissítést, év közben is, ahogy megjelent az újabb verzió.
WIN 7 esetében NVIDIA kártya esetében a honlapjukról letöltött driver-t telepíted, vagy itt is működik a Windows Update frissítés?
A másik gépben ATI kártya van. Ott símán feltelepült az ATI honlapjáról letöltött driver.
Viszont ennek a frissítését VISTA esetében a Windows Update nem ajánlja fel.
Windows 7 esetében itt működik-e a Windows Update-n keresztüli frissítés. -
Steelmanus
addikt
Pedig ennek eppen forditva kellene mukodnie. Az Energiasemak-nal a Kiegyensulyozot-nal nalam igy van beallitva
es hosszabb tetlenseg utan elveszi az Aero-t de eleg megpockolni az egeret ismet visszaall.
Azt nem ertem hogy nalad eppen miert foditva teszi hiszen eppen akkor kellene energiat megtakaritania. -
fatal`
titán
válasz
Antiserver #100 üzenetére
Rossz driver, gondolom Ralink chipes. Vista alatt is volt ilyen.
-
ViZion
félisten
Sziasztok!
Felraktam a W7-et, ez kikapcsoláskor 5-6× is ki-be kapcsolgatja a 2. SATA II merevlemezt, mire leáll. Nagyon sokáig szarozik a leállással, pedig sem a swap törlése, sem más nincs bekapcsolva. Szinte új telepítés, nem crackelt.
Arra már rájöttem, h az energiagazdálkodás szolgáltatás a ludas,
de ha azt kilövöm, nincs hang sem... lol...
Driverek legfrissebbek, HDD hibátlan, új. Esetleg az AMD sata driverével gebelyodik össze?
Arra nem emlékszem, h az alaplap drivereinek telepítése előtt csinálta-e... mondjuk azokat raktam fel szinte az első reboot után.
Valaki tud rá megoldást, linket, tippet, bármimt?
Végig gugliztam a világot (angolul), másnál is van ilyen, de megoldást ott nem találtam.
Köszönöm. -
Sziasztok.
Van ez a dolog, hogy programokat tudok rögzíteni a tálcán. Hogyan lehetne odatenni a lomtárt? Ha simán, egérrel próbálom belemászik az intézőbe...
Köszi. -
dunc
nagyúr
Köszi a segitséget mindnkinek,marad a BS player frissitett verziója.
-
Tibro5
senior tag
-
válasz
valószinüleg találtál egy hibát
-
válasz
Valószinüleg annál a pontnál töltötte be az illesztőprogramját(vagy csak akarta), s akart volna csatlakozni, ami nem jött össze, és ezért fagyhatott be. De ahogy modod, a lényeg, hogy megy
-
Antiserver
csendes tag
válasz
Antiserver #98 üzenetére
No, 3 óra újrainstallálgatás után rájöttem, hogy a wifi zavart be valahogyan... install közben kikapcsoltam, és már jó lett. Ha ezt valaki megmagyarázza nekem... de inkább nem kell, megy és kész
-
pzstm
titán
válasz
JNashville #95 üzenetére
-
Antiserver
csendes tag
Sziasztok!
Van egy MSI GX720x típusú laptopom, és ma szerettem volna föltenni rá a windows 7 végleges verzióját. Eddig az RC volt rajta, az minden gond nélkül működött.
A véglegesnek azonban miután végig megy az installja, és elsőre elindulna a windows, nem megy tovább a "starting windows" képernyőnél. Bejön a kis animált windows embléma, el is kezd úgy "mozogni", de innen se előre se hátra, a laptop sem tölt semmit.
Mikor resetelem a gépet, bejön hogy indítsam el a startup repairt. Ezt meg is tettem, de itt sem jut tovább a boot képernyőnél (azzal a különbséggel, hogy itt nem windows embléma jön be, hanem csak egy kis csík, ami csak megy a végtelenségig).Valakinek esetleg van valami ötlete, hogy mit lehetne csinálni?
-
fatal`
titán
válasz
JNashville #95 üzenetére
Támogatja.
Intel oldalon: E6xxx, E8xxx, Q6xxx, Q9xxx, i7, i5 passz, gondolom az is.
AMD oldalon: passz, majd valaki leírja
-
JNashville
senior tag
Üdv, szerintetek a C2D E6300-am támogatja a Win 7 XP módját? Egyáltalán, tud valaki egy listát linkelni esetleg azokról a CPU-król, amelyek támogatják / tudják a hardver virtualizációt?
-
Ati007
őstag
rosszul fogalmaztam nem előrébb hanem pár szóval visszább
pl: ezt itt el kezdem irn"szer csak itt fejezi be"i de sajnos egy -
petrusz82
aktív tag
Tudna valaki nekem olyan gadget-et mondani,ami a merevlemez aktivitását mutatja?Hdsentinel van a gépen,de az ő gadget-je valamiért magas procihasználatot generál.Körülnéztem a neten,de nem találtam megfelelőt sehol. Köszi!
-
Ati007
őstag
Sziasztok, nem tudjátok miért van az hogy ha írok egy fórumban vagy akár most itt egyszer csak nem folytonosan írja amit gépelek hanem pár szóval előrébb. Elég zavaró tud lenni (win7, firefox 3.5.5 telepítése óta)
-
dunc
nagyúr
Sziasztok egy médilejátszóprogramot ajánljatok nekem légyszíves. Film,zene,hd ,dvd stb.
Jelenleg km playert használok de nem stabil. -
pete_21
addikt
Ha már itt tartunk: láttam párszor, amikor screenshotot linkeltél, hogy te foobar-t használsz. Szerinted melyik lejátszóproginak van szebb hangja Win7 alatt? Winamp vagy Foobar2000? Vagy ugyanolyan?
A többiek véleménye is érdekel.
MOD: Egyébként az miben nyilvánul meg hangminőségben, hogy az én Audigym asszem hardveresen csak Directsound-ot tud keverni, de a Win7 meg pont azt nem? Csak OpenAL-t tud, amit tudtommal az XFi széria ismer. -
zolisx4
őstag
66 hozzászóláshoz senki ???????????
-
Koczka
tag
hello
e5200 | 2Gb ram | 8500GT | -re 64bit vagy 32bit illene jobban ?
-
Gorneck
legenda
A win7 már nem támogatja azt amit az xp...már volt erről szó a topikba...directsound.
Vagy az integrálton kell beállítani vagy olyan hangkarit kell venni...vagy visszatérni xp-re...
Realtek is adott ki vmi csomagot amit feltelepítve kapunk olyan beállításokat, mint a creative xfi kariknál. -
(ex)Cat
senior tag
Fel lehet valahogy telepíteni 2 VPC-t az XPmode-ból?
Szükségem lenne több virtuális gépre, de nem akar még1x települni, mert ugye már 1x ott van. (és hát így egyszerűbb lenne, mint egy új XP-t installálni
)
-
zolisx4
őstag
sziasztok
az történt hogy nem futott semmi a gépen, egyszer vilan a monitor és átvált a win 7, egyszerű szinhasználatra ,nem volt átlátszó a tálca mint mikor elinditom a 3DMark Vantagét
de nem inditok semmit ,hű mondem ez meg mit csinál? elinditom a CCC ott látom hogy a vga 100 % on teker a 240 MHz is felment 850 re és elkezdett ugye a venti is felpörögni ahogy melegedett ,pár másodper múlvi vissza ált alap beállitásra a vga, win 7 maradt az egyszerű szinhasználaton na ezt eljátszotta vagy 4 percig, megnyitottam a vezérlőpultot megnézem frissit valamit de nem egyszer csak vissza ált az alaphelyzetbe na ez mitől lehet ilyet még nem láttam és nem is tapasztaltam nem is olvastam -
gti16v
őstag
Van olyan multimedia lejátszó(pl HDrip lejátszására alkalmas alkalmazás)
Ami fut win7-en és mind az 5.1 hangszóró szól?(és mp3 lejátszásra még mindig csak a foobar200 alkalmas?)
-
Siiiiix
tag
Kijött egy bizonyos program 1.7.7 -es verziója immáron Gigabyte támogatással. De ezt nem tőlem hallotátok
-
-
Daffni2
addikt
válasz
Jack O'Neill #42 üzenetére
Gigabyte az alaplapod?
A router milyen eszközre adja a hálózatot? -
dunc
nagyúr
válasz
Hálókártya drivert probáld frissiteni nekem is hasonló problémák voltak.
-
lala42
őstag
válasz
A BIOS-ban esetleg nincs olyan opció engedélyezve, hogy vizsgálja meg a kábelt?
Másra már nem nagyon tudok gyanakodni. -
Jack O'Neill
tag
Igen kábel netem van! Akkor leírom még 1x. Szélessávú Upc kábel netem van. Van egy gyönyörű routerem összedugva a modemmel. Elindul a drága OS... feláll és ilyenkor automatice lennie kéne netnek. XP alatt volt, Vista alatt volt. Itt nem ez történik, hanem ilyenkor áll neki a network azonosításnak...közben felállt már minden progi aminek kéne net...skype, msn...google talk...de net persze nincs mert még mindíg azonosít...eltellik 30másodperc és hoppp sikerül rábrednie hogy az a kapcsolat internet! És voálá van internet! De mi az oka, hogy ezt a műveletet nem végzi el a boot során? Mért kell nekem kivárni ezt? Amikor korábban ezzel nem volt gond. Landriverrel minden ok...Vírusírto nem szól bele, mert ha levan szedve a gépről akkor sem müxik. Router menüjében upnp enabled... de ha nem, akkor is ez van...Megoldási javaslatok? Annyi a bűnöm, hogy nem akarok 30másodpercet várni és 5hiba ablakot (msn/skype, google) véginézni amíg fellép a netre. És lehet nem nagy gond, de zavaró! És ennek nem így kéne működnie. Szóval várom a világmegváltó javaslatokat, hogy hol mit állítsak át, mert tuti valami beállítási gond van. Köszönöm...rem érthető...és azért idegesít mert elszartam 1napot a semmire ezzel.
Egy x58-as core i7 systemem van. Szal még csak a hardver sem elavult... -
pete_21
addikt
válasz
Jack O'Neill #27 üzenetére
Belső fix ip-t megadtál a hálókártyának?
-
Fooler89
őstag
Helloztok,
Mitől van az, hogy megnyomom a bal ctrl-elt és bedobja a böngészőt?
-
moonman
titán
-
moonman
titán
-
sfdrakex
nagyúr
Ha pl kábel nete van, akkor nem a router csatlakozik illetve nem ugy mint dslnél, Szóval ha kábelnete van azonnal van nete az embernek nem windows és ne ma router csatlakozik, bedugod a kábelt és van net. Neki tuti ilyen van mert az a baja ha jól emlékszem hoyg elindul a windows és nincs azonnal net 20 mp -t kell várni mire lesz.
-
Kommy
veterán
válasz
Jack O'Neill #27 üzenetére
A windowson keresztül csatlakozol , vagy a router csatlakozik?
(#31) sfdrakex: csak ha le lenne írva ezek a dolgok talán lehetne segíteni, mert így a levegőbe dobálózunk , mert semmit nem tudunk.
-
Jack O'Neill
tag
Igen! Baromira zavar és fontos lenne, hogy végre normálisan múködjön a hálózat azonosítás! HELP PLease!
-
lsc
nagyúr
Azt olvastam /OK, szerényebben azt értettem/, de nem tudom hogy 32 vagy 64 bites, illetve telepítés után mennyire zargatna a 90 nap alatt . Tervezem egy x64 home premium magyar beszerzését, csak addig kipróbálnám . A virtuális dolgot sem értem, xp mellé egy külön partícióra fel lehetne rakni ?
-
bpx
őstag
(#6) chop: az egy dolog hogy total commanderben annyi látszik, meg hogy a rejtett fájlokat is megjeleníti, de ha a TC nem admin módban fut, nem lát mindent
(#8) Sátán44: hibakódra érdemes keresni (80070490) - a baj az, hogy sok helyen írnak sokfélét
(#11) lsc: virtuális^^
-
lsc
nagyúr
Köszi mindkettőtöknek, akkor azt hiszem hanyagolom .
-
moonman
titán
http://support.microsoft.com/kb/958044
ez a megoldás eléggé durvának tűnik, először próbáld meg a következőt: admin parancssorba:
net stop wuauserv
cd %windir%\softwaredistribution
del /s .
[igen]
net start wuauserv -
-
lala42
őstag
Itt több hibalehetőséget is feltár, többek között videokari driverrel kapcsolatosakat is.
(#11) lsc
Trial verzió. 90 nap múlva ill. a telepítés után kötekedik. -
lsc
nagyúr
Tudnátok segíteni ez milyen verzió [link] ?
-
Sziasztok!
50k hsz. a RI/OS 5-ben a limit topikonként?
Ice!?: Szedjük össze, hogy mi kéne bele és én összerakom emészthető formába!Üdv. core2
-
Chandler
senior tag
Hello
Az volna a kérsésem, hogy az svchost.exe miért akar állandóan kommunikálni az interneten? Használok tűzfalat, ezt engedélyezzem vagy tiltsam?
-
Néztem egyet mért nem lehet hsz-t írni a régiben
hamar meglett az az 50k hsz
chop: hibernációs fájl+lapozófájl benne van abban a 13-ban?
Ice!?: gondolom folyamatban.. a cím is változgat még
-
Pompi
nagyúr
A topicban tilos a különböző loaderek, activatorok használatával, elérhetőségével kapcsolatos mindenféle hozzászólás! Az ez ellen vétők hat órával kezdődő kitiltásban részesülnek!
A Microsoft Windows 7. kiadása ami a Windows Server 2003-ra épül.
Windows XP Mód
Windows 7 újabb pluszt nyújt: gyári virtualizációs megoldást kapunk hozzá, ez a Windows XP Mód. (Utólag kell letölteni és telepíteni.) A 450 MB-os csomaggal a Windows 7-be egy komplett virtuális XP integrálható, ami az XP-n futó programok 99%-át képes futtatni – a játékokat nem számítva. Az XPM hasznos lehet a vállalatoknak (futnak a régi programok is), de az otthoni felhasználóknak is, akik izolált környezetben próbálgathatják ki a szoftvereket, anélkül, hogy a „normál” gépet veszélybe sodornák. A dolog szépséghibája annyi, hogy az XPM futtatásához 2 GB-t RAM szükségeltetik, viszont a CPU-nak nem kell tudnia a hardveres virtualizációt.
A Windows Virtual PC és a virtuális Windows XP letölthető innen.Windows 7 alkalmazás kompatibilitási lista
Kékhalál avagy mit csináljak ha magától újraindul a gép?
Elsőnek kapcsold ki az automatikus újraindulást kékhalál esetén (Vezérlőpult --> Rendszer --> Rendszervédelem --> Speciális --> Indítás és helyreállítás, itt kattints a Beállításokra --> Automatikus újraindítás elől vedd ki a pipát, majd okézd le). Vagy töltsd le a Nirsoft BlueScreenView programját innen, mellyel megtudod nézni azt a hibát ami miatt újraindult a gép. A lényegi információ a STOP hibakód/bugchek ami valahogy így néz ki STOP 0x000000e9. Itt tudsz a Microsoft tudástárban keresni a hibakódra.
A Windows 7 nyelvének megváltoztatása
A Windows 7 Ultimate/Enterprise verziója támogatja a különböző nyelvi file-ok telepítését és használatát. A Windows 7 egyéb verzióiban nem lehet nyelvet váltani a telepítés után. A telepítés előtt megengedett az operációs rendszer nyelvének cseréje, tehát nem illegális. Fontos, hogy csak és kizárólag egy nyelv lehet installálva vagyis amennyiben egy angol verzióban cserélsz nyelvet magyarra figyelni kell, hogy az angol nyelv el legyen távolítva a telepítés előtt. Itt olvashatsz részletes leírást a nyelv cseréjéről.
Hangproblémák megoldása Creative Sound Blaster kártyáknál
Ha gondod van a hanggal, legyen az 2.0,5.1,7.1 vagy bármi egyéb akkor itt van a Windows 7-hez való megoldás. Többeknek okozott problémát hogy nem szól a mélynyomó és egyéb gondok, itt találtok leírást, ami szerint belehet állítani rendesen.
SB Live! series Support Pack
SB X-Fi Series Support Pack 2.0
SB P17X Series Support Pack 1.6Egyéb hanggal kapcsolatos megoldásokat itt találtok: [link]
Hungary Theme Pack - Magyarország téma, ingyenesen letölthető innen
Windows 7 verziók összehasonlítása a Microsoft oldalán megtalálható bővebben
Windows 7 Enterprise 90 napos próbaverzió letölthető innen
Előzmény:
Windows 7 Archívum I.Utolsó szerkesztés: 2011.01.06. by woland_y2k
A témában felmerülő kérdéseket itt a topikban legyetek szívesek feltenni. Ugyan ez az első hozzászólás adminisztrációs okokból mindig valamelyik HÁZIGAZDA vagy MODERÁTOR nevén fog megjelenni, de a szakmai tartalom összállításáért nem ők a felelősek, nem minden esetben ők azok akik a legjobban értenek a témához, ezért nem célszerű hozzájuk intézett privát üzenetben szakmai segítségért folyamodni, erre van a topik.
[ Módosította: 7 ]
Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest