Aktív témák
-
tipuka
addikt
válasz honyike #45149 üzenetére
Minden világos, nem is tudod mennyit segítettél ezzel, köszönöm
Végre nem vagyok full hülye
1 utolsó kérdés: van zárt és félig nyitott fejhallgató ugye, na abba kicsit bele vagyok zavarodva még
meg nem tudom akk télleg melyik legyen (hd418-12k,hd428-16k,hd438-18k,448-20k)
nos hezitálok akkor melyik sennhesier legyen
megér szerinted + 8k-t az a hd448-as vagy elég legyen nekem a hd418?[ Szerkesztve ]
-
breiner
aktív tag
(#45096) lécci valaki!
"A gépedet nem a processzorod sebessége határozza, meg hanem a pénztárcád"
-
thief888
tag
válasz szakalistvan #45152 üzenetére
A vírusírtót több gépen is használtam már, és sehol nincs ilyen probléma! De ez azért még megér egy misét. Megpróbálom!
-
szjoci
őstag
Köszönöm a tippet, de azon már túl vagyok.
Az a bajom, hogy van egy 16gb-os sd kártyám (noname...) és gondoltam letesztelem: telemásoltam olyan fájlokkal, amik mellé generáltam CRC checksum-ot. Kb Felmásolás után kb 2 GB-tól mindegyikre checksum errort írt. Ezért kellene valami olyan progi amiről írtam
-
honyike
aktív tag
válasz tipuka #45151 üzenetére
Bevallom, és mert nem akarok hülyeséget mondani: Nem tudom, hogy mi lehet ez a nyitott-zárt. Azt tudom elképzelni, hogy a hangszóró mögötti rész, az zárt, vagy pedig nyitott a külvilág fele. Talán olyan lehet, mént a szubládáknál a zárt, és reflex(nyitott)
A HD 438 és a HD 448 között az a 2000Ft már nem oszt, nem szoroz egy ilyen kategóriájú terméknél, ám a HD 428 -ashoz képest más 4000Ft a kül, ami azért mégis valami, és tudásban nincs sok különbség.
Azonban tudásban még mindig nincs nagyon lemaradva a HD 418-as! és azért az a 8000Ft már elég komoly összeg.Igazából ezt Neked kell eldöntened, hogy van-e pénzed, és mennyire vagy "vájtfülű".
Mivel mondtad, hogy a lényeg a nagy basszus, ezért olyant kéne választanod, ami minél mélyebbre megy, de nem tudom, hogy megér-e ez +8000Ft-ot. Én szerintem átlagos ember nemigazán tud különbséget tenni a 16 és a 20Hz között. Ha meg nem elég a max hangerő és a 108db (HD 418) akkor nem fejhallgató, hanem hallókészülék kell! Ezzel arra akartam utalni, hogy 1cm-re a füledtől úgy se fog kelleni az a +6db.ÉN ha ennyi pénzem, lenne, és ezek lennnének az igényeim, HD 418-ast vennék, mert az is egy csúcs fejhallgató, mert féltem a fülem, és mert azt a +8000Ft-ot egy jobb hangkártya alapjaiba fektetném.
Ez az Én véleményem, mindössze segítő színdékkal írtam, remélem azért a lényeget sikerül kihámozni belőle...
Remélem sikerül jól döntened!
U.I.: Majdnem elfelejtettem: Nagyon szívesen!
-
kételkedem
addikt
-
breiner
aktív tag
válasz kételkedem #45161 üzenetére
igen mindent fel raktam, nem próbáltam még kártya olvasóban de a gép alap memóriájával is ezt csinálja ezért nem tudom mi van
"A gépedet nem a processzorod sebessége határozza, meg hanem a pénztárcád"
-
thief888
tag
válasz szakalistvan #45152 üzenetére
Kikapcsolt vírusírtónál semmi változás! nem hiszem, ha felrakok egy másikat akkor jobb lesz.
-
pityeszka
őstag
válasz kételkedem #45153 üzenetére
Köszönöm, sikerült!
Egy katona mindig parancsokat követ, de egy harcos csak a szívét követi. >>>Steam ID: p1tyeszka<<<
-
szakalistvan
senior tag
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz honyike #45131 üzenetére
Minek kéne floppy? Ott van a CD-s változat ISO-formában is...
(lásd "CD image (2,720 K) - Creates bootable CD for Linux, Windows and other operating systems ( requires CD-RW drive and software).")Én azt javaslom, hogy inkább a vinyó márkájához tartozó programmal próbálkozz először.
"Gondolom itt már a teljes formázás nem igazán segít... "
Ha ráküldöd a zero fill-t, akkor felesleges formázgatni, mivel a zero fill MINDEN szektort nulláz...Szerk.: természetesen a zero fillnél figyelj oda, hogy melyik vinyóra küldöd rá... nehogy fontos adatot is törölj.
[ Szerkesztve ]
Sk8erPeter
-
DeFranco
nagyúr
Sziasztok! Lehet nem ide kellene írnom, de "azonnali" jellegű a kérdés, úgy hogy talán mégis.
Kaptam az ERSTE banktól (persze utólag kiderült, hogy nem) egy levelet, amiben volt egy kép, más nem, de azt az outlook persze nem töltötte le.
Innentől kezdve már gyanús volt a történet, de a feladó erste-s cím volt. Tudom, ezzel is lehet csalni, de az emberi természet gyarló, engedtem, hogy megjelenítse a képet, hátha csak valami ajánlat. Kép nem jelent meg, de alatta volt egy link. Na, ekkor már biztos voltam benne, hogy spam, de TÉNYLEG véletlenül rákattintottam. A FF le is tiltotta a lapot, nem nyitotta meg, mert fake, és itt vége is van a történetnek. Arra lennék kiváncsi, hogy van-e rá esély, hogy valami ajándék települt a képre, vagy egyszerű adathalász link volt? Kell-e tudom-e valamivel ellenőrizni a gépet? Friss NOD32 van fent. -
thief888
tag
válasz szakalistvan #45165 üzenetére
Letöltöttem...próbálkozom!
Azért köszi! -
RootRulez
félisten
Sziasztok, olyan problémám lenne, hogy anyu valamit nyomott a távirányítón és a csatornák átrendeződtek ABC sorrendbe. Tehát a csatorna helye változatlan (m1 maradt az 1-esen, tv2 a kettesen, rtl a 3ason) de amikor a nyíllal léptetném a csatornák közt, akkor nem a csatorna száma szerint van sorba rakva, hanem a csatorna neve szerint.
═════════════════════════════════════════
-
batmab
senior tag
válasz DeFranco #45168 üzenetére
mindenképpen javasolt egy féregirtó végighajtása...
AdAware,Spybot S&D,ilyesmi..esetleg egy rootkit eltávolító sem árthat...pl.F-Secure,AVG..
Nod is csökkentett módban,aztán a féregirtok..2009.08.24 leányom, Kiara. Már 118cm, és >21kg.. :D Fontos! utánvéttel még anyámtól sem vásárolok...
-
kételkedem
addikt
Jól gondolod, valószínűleg adathalász próbálkozás volt. gondolom használod az erste netbank szolgáltatást. Ha igen, akkor erősen ajánlott alaposan átnézni a gépet, nehogy valami keylogger, vagy valami hasonló okosság legyen a gépeden.
spyware terminator
aviraHa igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
DeFranco
nagyúr
válasz kételkedem #45172 üzenetére
Ja, azt elfelejtettem mondani, hogy a Spybot is fut rezidensen. Akkor most jól értem, hogy csökkentett módban kell átnézetni a gépet valamivel? Mi a legalkalmasabb? Sokat felsoroltatok, gondolom egy pár ebből alternatiíva, pár meg kiegészíti egymást.
Ja, és szeretném megjegyezni, hogy
[ Szerkesztve ]
-
whited
addikt
sziasztok
tudnátok nekem irni 1 kaja receptet angolul?Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
kételkedem
addikt
válasz DeFranco #45173 üzenetére
Véres szócsaták folynak arról, melyik a legjobb vírus irtó, vagy kémprogram eltávolító. Ha megy a NOD32 és a Spybot is akkor kicsi az esélye, hogy valamit összeszedtél, de a biztonság kedvéért indítsd el a gépet csökkentett módban és úgy kerestess.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
DeFranco
nagyúr
válasz kételkedem #45176 üzenetére
És ez Intel vagy AMD proci alatt fut le gyorsabban? És Nvidia vagy Ati kártyán szebb a csökkentett mód?
Arra gondoltál, hogy ezekkel, ami már fent van, ugye?
-
DeFranco
nagyúr
válasz kételkedem #45178 üzenetére
Köszi!
(#45174) whited: please call 1-800-PIZZA
-
mezis
félisten
Egy korábbi CHIP magazinban részletes leírást találsz arról, hogyan tudsz CD-ról indított op. rendszerrel biztonságosan bankolni. Vagy legalább egy Linux-ot nyomj fel a Win mellé és onnan bankolj.
(A Linux ingyenes, még akkor is fel tudod telepíteni, ha már leszívták a folyószámládat... )
mezis
-
whited
addikt
hy
1 nemet xpn hogy lehet magyarra allitani a billentyuzetet meg a betuketHa nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
vlcsko82
senior tag
Hy all.lenne egy kérdésem.Olyat halottam,hogy DVD/CD Combo Biosz frissités létezhet ilyen
"...és isten mondá a 8-ik napon: -Oké Murphy, te győztél!"
-
-
Csabee.
nagyúr
-
Csabee.
nagyúr
Aktív témák
- Katana GF66 11UE 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Logitech G PRO HERO Wireless (910-005272)
- Be Quiet Silent Loop 2 RGB Vízhűtés
- Újszerű Asus Vivobook S 15 S5507 -15,7 2.8K OLED X Elite X1E - 32GB DDR5 - 1TB - Win11 - 2,5 év gari
- Latitude 7430 2-in-1 14" FHD IPS kihajtható érintő i5-1235U 16GB 512GB NVMe IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest