- Linux kezdőknek
- Proxmox VE
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Facebook és Messenger
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- SkyShowtime
- Amazon: nem a kötelező az irodai munkával akarják kirúgni az embereket
- Nem tetszik az USA-nak az olasz webadó
- Synology NAS
Aktív témák
-
VinoRosso
veterán
Szevasztok!
Valaki meg tudja nekem mondani hogy mi a külső/belső margó közt a különbség? -
localhost
Közösségépítő
válasz VinoRosso #40151 üzenetére
Könyvet képzelsz magad elé kinyitva: bal oldali lapon - bal oldalt és a jobb oldali lapon c- jobb oldalt van a külső margó. A belső értelemszerűen nagyobb, mert kötéshez, fűzéshez, lyukasztáshoz, ragasztáshoz stb. nagyobb üres hely kell. A bal oldali lapon jobb oldalt a jobb oldali lapon bal oldalt van a BELSŐ margó.
¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
RootRulez
félisten
Valaki játszik/játszott az új Wolfenstein-el? Esetleg erre tudna mondani valamit?
═════════════════════════════════════════
-
duduati
aktív tag
Hali mindenki.
Olyat szeretnék csinálni hogy egy Windows Xp-t kiírok egy dvd-re, de még mellé szeretnék írni programokat.(office, nod, nero,stb.). Ez ugye nero-val megoldható, csak akkor ugye nem bootol be róla a gép.
Valaki nem tud egy olyan progit, amivel ezt meg lehet csinálni, és még normálisan bootol is a cd-ről?
Előre is köszönöm!
Üdv
-
Vicoo
senior tag
Úgy tűnik megoldódik a h264 vs Vegas probléma . Sikerült átváltanom a konténert mkvról mpgre, konvertálás nélkül ,így már megeszi a Vegas. A progi amit talátlam hozzá : MKV2VOB Remélem segítettem vele azoknak akik hasonló cipőben járnak .
-
törölt tag
Hy!
Vistára lehet valahogy a Linux Beryl-hez hasonló témát tenni?
Nem szeretném álandóan használni, csak a kipróbálás erejéig... -
Malklar
tag
Sziasztok. Kisebb gép újítás előtt állok és eddig 100%-ig abban voltam hogy egy AMD x2 240est fogok venni. De most rálestem intelre is és ott az e5200/e5300at szemeltem ki. Kérdésem az lenne hogy melyik lenne jobb játékra? Alaplapot 14-16 körül veszek max. Tuningolni is szeretném a procit ehhez minden bizonnyal egy Hyper TX2-őt fogok beszerezni.
Nos melyik lenne jobb nekem játékra? -
wilkyx
tag
már írtam egy másik topikba is de hátha itt lelek válaszra, egy olyan problémába ütköztem, hogy egy játéknál(cod:uo) az indításnál feldob egy hiba üzenetet, hogy Microsoft Visual Runtime library: buffer overrun detected.... aztán a program leáll, próbáltam, hogy újratelepítettem, regcleanerrel kiszedtem a bejegyzéseit, de nem segített, ezután újratettem az xp-t, gondolván majd ez megoldja, de a friss xp-n is ugyanez a hibaüzenet fogad ha elindítom.... Nézegettem googleban mit írnak erre de nem sikerült értelmes választ találnom.. van valakinek valami ötlete?
-
total90
veterán
válasz Malklar #40164 üzenetére
Az E5200 és az E5300 közül értelem szerűen az E5300-as a jobb. Alapból magasabb az órajele, de szerintem felesleges... inkább vedd meg az E5200-ast és húzd fel azt. A 2 proci között csak az a 100-200 MHz a különbség van alapból, azt meg simán odapakolhatod az E5200-nak
Ha nincs jó, ló a szamár is.
-
Sk8erPeter
nagyúr
Milyen, a legtöbb háztartásban meglévő cuccot ajánlanátok biztonságos monitortisztításra, hogy ne csesszem szét az LCD-monitort?
Köszi!Sk8erPeter
-
Csabee.
nagyúr
válasz Sk8erPeter #40167 üzenetére
Ablaktisztítóval nem cseszed szét a monitorodat!
rég láttalak erre fele...
[ Szerkesztve ]
Üdv: Csabee.
-
RootRulez
félisten
Sziasztok, megadta magát a fejhallgatóm, és nem óhajtok a forrasztgatásával vesződni, egyébként se tudtam használni rendesen, mert mindig gerjedt. Visszahallott a mikrofon a hangot amit hallottam. (remélem érthető voltam )
Ilyen húdeszupi összecsukhatós Genius-om volt...Lenne-e eme remek szerkezetnek helyettese?
Nem párszázas megoldásra gondolok, de jó lenne, ha kijönne 2K-ból... Bratyónak is lett net,
és néha trécselnék vele...═════════════════════════════════════════
-
hopimix
tag
Sziasztok
ASUS X53KE laptophoz keresek töltőt. Amit adtak hozzá ( ADP-90SB BB) meghalt. Hol jutok hozzá nagyon gyorsan? Szakdogámat írnám, és most adta fel...
Thx -
RootRulez
félisten
válasz RootRulez #40169 üzenetére
Vagy milyen "márkát" inkább gyártót ajánlatok ebből az alsó középső kategóriából? Genius nem győzött meg
Meg melyik a jobb, már elfelejtettem, milyen hagyományos fejhallgatóba nyomni
Ami felül megy vagy ami a fej háta mögött (nem tudom jobban elmagyarázni )[ Szerkesztve ]
═════════════════════════════════════════
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz Csabee. #40168 üzenetére
Ez az ablaktisztító tényleg jó megoldás? Biztos jó lesz az az LCD-monitorra? (csak azért kérdezem, mert paranoiás vagyok, ha ilyesmiről van szó Mondjuk most ha ránézek a monitorra, már alig látom a szöveget a dzsuvától )
Jaja, nem olyan sűrűn tolom fel mostanában az arcomat a fórumra, legalábbis nem erre a topicra, most idő hiányában igyekszem szelektálni a hasznos infókat (pl. honlapszerkesztős topicok, stb.).
[ Szerkesztve ]
Sk8erPeter
-
szente
addikt
sziasztok
van itt egy laptop amin van kb 120gb adat amit nem tudunk sehova sem lementeni és csak egy partíció van rajta.ketté szeretném osztani a vinyót és új oprendszert akarok rá rakni.van olyan particionáló program ami a szabad helyről tud elvenni helyet egy új particiónak?ha van ilyen ,ugye gondolom az lesz a d:\.de ugye a c:\-re kellene rakni az új windows-t.a meghajtó betüjeleket hogyan tudom megváltoztatni majd?mert ugye windowsban a rendszer meghajtó betűjelét nem lehet...remélem érthetően le tudtam írni a gondomat így korán reggel
üdv és köszi
-
gg72
veterán
Tegnap óta elég gyakran akadozik a Prohardver-oldal elérése, van, hogy percekig nem érhető el, erről tud valaki valamit, hogy miért van?
-
alien_
őstag
-
válasz Sk8erPeter #40173 üzenetére
Jó az ablaktisztító is (bár én inkább háztartási alkoholt használnék), de tilos felspriccelni bármit is a monitorra! Ugyanis ha befolyik a káva alá, beszivárog a folyadék a vékony műanyagrétegek közé (mert hogy sok réteg van a fény szórása miatt), és onnantól kezdve szép pacákkal fogsz szembesülni, bármennyiszer is nézel a monitorra.
Szigorúan úgy szabad csak tisztítani, hogy a - mikroszálas (a karcolás elkerülése végett) - kendőre spriccelsz a cuccal, majd szépen áttörölgeted. Lényeg, hogy csak éppen nedves legyen a kendő.Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
MODERÁTOR
Régen jártam egy olyan oldalon, ahol x64 szoftvereket gyüjtötték össze, de most nem találom, aki tudja miről beszélek egy linkel megdobhatna
Everybody lies.
-
8nemesis8
veterán
Eddig alig volt elérhető a Ph
Nektek is ilyen vagy nálam van a gond? -
(Darkwood)
őstag
Van-e olyan bolt, ahol a Sennheiser fejhallgatókat ki tudom próbálni? Kíváncsi volnék, hogy egy Sennheiser HD 202 és egy Sennheiser HD 555 közötti 14K különbséget megéri-e!? Media Markt-ban láttam egy-kettőt, de olyan bolt kéne, ahol több van!
Én korrekt eladó és vevő vagyok, így elvárom, hogy más is az legyen velem! Ha nem vagy korrekt és átba****, akkor az én szememben egy utolsó patkány vagy és ne találkozz velem az utcán, mert...!
-
8nemesis8
veterán
válasz lizakattila #40188 üzenetére
Igen, most olvastam vissza és láttam meg a linket én is.
Pont most akartam beírni.
Sajnos,hogy ez van, remélem sikerül teljesen kijavítani a hibát. -
Vicoo
senior tag
Gyors kérdés: bátyám gépe tegnap este frissült Winupdate által elmondása szerint,reggel pedig indításkor 800*600 és 4 bit várta . Felraktam a legfrissebb drivert, azóta megy, bár bekapcs után kiírta h adatvégrehajtást akadályozott meg a Windows, majd az explorer leáll,aztán megy minden ... ( 9600gt+ WinXP sp3) . A kérdés csak annyi h ez mitől lehet? Egy frissítés ami nyilván a Wint érintette miért vágta haza a VGA drivert?
-
Studiossrác
aktív tag
Sziasztok!
1,5 éve vettem öcsémnek 1 videókártyát, ami elszállt. 3 éves garanciával vettem...tehát még garanciális, nem is ezzel van a gond.
Bevittem a boltba ahol a vásárlás történt, ők elküldtél garanciáztatni. Aztmondták maximum 2 hét lesz, erre kedden már a 3. hét is lejárt. Hiába hívom őket, ők nem tudnak semmit stb. Mit lehet ilyenkor tenni? Nincs valamilyen fogyasztóvédelmi törvény ami X időn belül nem történik meg a garanciáztatás, akkor vissza lehetne követelni az áru értékét?Válaszaitokat előre is köszönöm!
-
bendzso
senior tag
Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni, mert a 4GiB memóriámból hirtelen csak 256MiB-ot lát a gép. A jelenség úgy indult, hogy játszottam és kaptam egy kékhalált. Pont előtte kb másfél órával tuningoltam a bios-ban. A kékhalál után futtattam a windows memóriadiagnosztikát, de nem talált hibát, majd ezután megnéztem a BIOS-ban, és everesttel is, hogy mennyi memóriát lát, és 4 GiB-ot írt ki. Megnéztem a dolgot egy-egy rammal is, és akkor is 256MiB-ot használt, és 2GiB-ot látott. Szóval nem tudok rájönni a hiba okára, van Nektek valami ötletetek? Előre is köszönöm a segítséget. -
(Darkwood)
őstag
válasz Studiossrác #40194 üzenetére
Kérdezd meg itt: [Garancia kérdések]! Itt biztos tudnak választ adni a kérdésedre!
Én korrekt eladó és vevő vagyok, így elvárom, hogy más is az legyen velem! Ha nem vagy korrekt és átba****, akkor az én szememben egy utolsó patkány vagy és ne találkozz velem az utcán, mert...!
-
Olcsi
senior tag
Árulja el nekem valaki, hogy egy kvázi szűz windows mitől lassul be annyira, hogy pl kb fél percig tart neki megnyitni egy total commandert? Ráadásul közben semmit nem lehet csinálni... Valami teljesen lefogja az egész gépet! Eddig nem volt vele baj!
Köszi előre is a segítséget! -
bendzso
senior tag
válasz (Darkwood) #40196 üzenetére
Nem segít.
Aktív témák
- L15 Gen3 27% 15.6" FHD IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- GF65 Thin 9SD 15.6" FHD IPS i5-9300H GTX 1660 Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Huawei Mediapad T3, Wi-fi, 1 Év Garanciával
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest