Aktív témák
-
Biriboyka
senior tag
Egy kis segítség: mi lehet a gépemnek ha a következőket csinálja:
1. Ashampoo Burning Studio 9-et használok. A gond kb 3 napja keletkezett, nem ismer fel egyetlen dvd írót sem pedig van benne és mindkettő üzemkész.
2. A MagicIso progim valami oknál fogva összeomlott és amikor újratelepítem és beakarok neki virtuális meghajtót állítani akkor kiírja, hogy nincs megfelelően telepítve, telepítsem újra.
3. A Winfos lemezkezelőjében nem látható vinyó csak dvd író.
Szerintetek?Ha a rendőrt ellenségednek, nem kívánatos személynek tekinted gondolj arra, hogy ő az egyetlen olyan személy aki ismeretlenül is az életét áldozzná érted! by pass
-
8nemesis8
veterán
-
csoki
senior tag
hi!
olyan kér(d)ésem lenne h vki tudna küldeni egy linket egy olyan index.php fájlról ami csak annyit csinál h kiírja az abban a mappában levő fájlokat bármilyen formában de linkekként?
volt régen egy ilyenem de elkallódott...előre is kösz aki segít
üdv: CSoki
-
marsu
veterán
Szia!
Sajnos a php témában nem igazán vagyok otthon ...
... tudom, hogy is lehet így élni, de majd igyekszem!
Addig is úgy gondolom, hogy a PHP kérdések topicban biztosan találsz valakit, aki segíteni tud neked!
Press any key to continue ...
-
Bigya
őstag
Helló!
Több csatornás hangot szeretnék lejátszani sz.géppel.
Optikai kimenetem van, alaplapi hangkeltőről.
Tudnia kell, mert tudnia kell...Milyen lejátszó program, kodec, stb kell hozzá?
Mondjuk DTS hang, egy S-ATA dvd író, Intel DG45FC alaplap.
Segítséget köszönöm!
-
Foobar
tag
Sziasztok
A Serial ATA 3.0 szabvány csak az átviteli sebességet jelenti, vagy pedig a csatlakozó is másmilyen, mint a S-ATA 2? Van-e lefelé kompatibilitás? Mármint a régebbi alaplaphoz vennék új vinyót.
-
G4ga
őstag
Elvileg a Media player, WinDvd és a Power dvdben is vannak már Dts dekoderek.
Ha nem több forumon emlitették ennek a feltételét:
AC3 filter -
gogle
aktív tag
Bocsi csak 8 kor már aludtam.
A lényeg hogy a bioba nem igazán lehet állítani.
Az info Vista rendszert ír(az van is rajta)
Kipróbáltam nem kevés xp ét és mindegyik hiba üzenetet ír.(amikor meg kéne jelennie hogy elfogadod e a szerződést stb..)
A wincsi vírusos vagy nem komp a win ehez a géphez stb...
Particiót se lehet létrehozni(van 2 dvd és xp é is ahol minden 1 es választhatóságnál nem csinál semmit)
Kb ennyi. -
rii
nagyúr
hello
nem'tom ki hallott már arról a netről, a chello-nál van talán, hogy 4 szolgáltatótól jön egyszerre a nafta, és valami 120 megabit/sec-es ...
namost haver alaplapija meg talán csak 30 mbit-et tud.
amennyiben helyes a fenti két megállapítás, tudnátok nekem mondani olyan hálókártáyt, ami tudja a 120 mbit-et? (mondjuk én azt hittem, hogy 100 mbit-esek az alaplapik.)
[ Szerkesztve ]
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
thug
tag
Szép napot hozzáértők!
Olyan kérdésem lenne, hogy szeretnék vásárolni 2db Planet CAM-DM33-ot.
Ehhez kellene nekem VGA, milyet vegyek hozzá, egyáltalán van olyan ami jó hozzá, ami a kettőt egyszerre tudja kezelni?
Composite video kimenetes és eddig még nem jöttem rá, hogyan kellene összehozni a dolgot!
Illetve, ha ez megvan, akkor kellene alá valamilyen program ami rögzít is!köszi
Melyik maradt fenn tovább, a Magyar Korona vagy a szlovák korona?
-
briareosz
csendes tag
Üdv
98SE windows-t nem tudom telepíteni a gépemre.Állandóan a következő hibaüzenetet
írja ki (DOS alól telepítek). "Nincs elég memória a win inicialázásához ,lépjen ki 1 vagy több memóriarezidens
programból vagy törölje a szükségtelen bejegyzéseket az autoexec.bat és config.sys
fájlokból " és utána kikapcsol.Az érdekes ,hogy az xp ugyanezen agépen(1 másik partición) teljesen jó.Várom az 5leteket. -
rii
nagyúr
válasz briareosz #39374 üzenetére
hát .. tényéeg meg kellene nézni azt a két konfgurációs file-t ...
meg be kellene kapcsolani a HIMEM-et ... a confi.sys-ben. Jó tíz éve, hogy ilyet csináltam utoljára, úgyhogy már nem'tom hogy kell ...
dos=high
device=c:\dos\himem.sysmeg minden hangkártáyra vnatkozó, meg egérre vonatkozó sort ki kellene törölni (de előtte mentsd le más néven)
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
-
briareosz
csendes tag
-
Pörp
senior tag
Hali!
Külső HDD-nél, lehet kapni csak a külső egységet HDD nélkül?
-
8nemesis8
veterán
Hogyan tudom megnézni ömlesztve,tehát nem topiconként a hozzászólásaimat?
Megnyitom a fórumot és ott spec kereséssel csak a saját nevemre keresek, de nem talál eredményt valamiért
Hogyan tudom megnézni? -
Pörp
senior tag
válasz 8nemesis8 #39383 üzenetére
Köszönöm az infót! Az USB 2.0 szerinti adatátviteli sebesség erősen limitálja a winyóról való másolás sebességét? Mert két sata között nekem kb 40-50 Mbyte/s szokott lenni, gondolom ennél lassabbra képes az usb port.
#39384: Így
kételkedem: Köszönöm a linket!
[ Szerkesztve ]
-
8nemesis8
veterán
Hát USB visszafogja valamelyest, érdemes eSata-sat venni, ha egyáltalán a géped azt támogatja, én is azért cseréltem le többek között, mert lett egy eSATA-s winyóházam. De nem vészes, kicsivel többet kell várni, szerintem nem hatalmas hátrány. Érdemes még figyelni, minőségére, hogy lehetőleg fém legyen,legyen hőelvezetése.
-
Bigya
őstag
Szia!
Sajnos nem fogsz olyan VGA kártyát találni ami tud egyszerre két kompozit videó jelet fogadni. Kimondottan video megfigyelő rendszer komponenst kellene keresned.
Mondjuk ilyet -
Torry
addikt
Hi all!
Total Commanderben az explorer-es jobbegér tulajdonságok panelt hogy kell előhozni?
MErt ugye sima jobbegérre kijelöli a fájlt.
Előre is köszi! -
Storms
őstag
sziasztok
Szeretnék egy Phenom II X2 545 vagy 550-est venni a Phenom X4 9500-am helyett, csak nem tudom hogy mennek-e ezek a procik a lapomba? Alaplapom: Gigabyte MA770-DS3 rev.1
Légyszi segítsetek! Nem akarok pórul járni hogy megveszem és nem megy.ASUS PRIME Z690-A ■ Core i5 12400 ■ 32 GB DDR4 RAM ■ Intel ARC A750 8 GB GDDR6 ■
-
RootRulez
félisten
Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Dell notebook topic
- Spórolós topik
- Külpolitika
- iPhone topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Fujitsu LifeBook E756 i5-6300u I 8GB I 256GB SSD I IPS 15,6" FHD I jó akku
- Elitebook 850 G3 i5-6300u I 256GB SSD 8GB I 15,6" I Win10 I szép állapot
- Legion 5 15IMH6 15.6" FHD IPS i7-10750H RTX 3050 Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- L15 Gen3 27% 15.6" FHD IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- GF65 Thin 9SD 15.6" FHD IPS i5-9300H GTX 1660 Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest