Aktív témák
-
8nemesis8
veterán
válasz mbencem #39098 üzenetére
Gyári hűtő van rajta?Mert akkor addig "szabad" amíg túl nem melegszik, húzni kell és tesztelni, hogy nehogy túlmelegedjen, főleg játékok alatt.FSB-t kell emelned, ahogyan írtad is.
Áramot nem adunk, hanem feszültségnek hívjuk, de először talán alapon próbáld meg.Vista semmi esetre sem.
Win7 vagy Xp vagyis pontosítok a kevés memória miatt csakis XP lehetséges.Nem akarta senki törölni a topicot, mivel az maga a téma....
Amit te írtál az nem topic, hanem hozzászólás. -
8nemesis8
veterán
válasz Asador #39106 üzenetére
Nekem ennek ez elődje van meg. Még ezekhez sem feltétlen szükséges, bár nagy hangerőn már igen, ott a gyári már torzít azért kicsit.
Vásott fülűeknek meg eleve a Jamo sem nagyon tetszik, csak a BßW meg a KEF nagyon más kategóriák már ezek, de nekünk jó a kis Jamo
Én nagyon szeretem is őket, már pár éve jól szolgálnak.[ Szerkesztve ]
-
styu
csendes tag
válasz Jofi81 #39043 üzenetére
A 15. kérdésből kiderül, hogy a teszt írója a WINCHESTER-re gondolt, így, nagybetűkkel
De pl. azt is lefogadom, hogy az 5a-ra 650MB-ot vár válasznak (az első kérdésből kiindulva), pedig én utoljára kb. 10 évvel ezelőtt írtam 650MB-os CD-t... (de lehet, hogy ez a teszt is akkor készült) -
toza
senior tag
bocs...
massziv virus tamadas ert.. minden meghajto megfetozozdott naon.. 3 szor raktam rencert mire rajottem h nemgeprol kene ujra rakni a dolgokat.. cd rol installva ugy tunik stabil a rendszer.. viszont szertnek tippet kerni legjobb virus irtorol,vagy online scanrol ha letezik ijenben jo egyaltaln,meg norton gosztrol ,vagy hasonlo egyszeruen kezelheto pogramrol erdeklodnek,egy tiszta ,friss rendszert mivel erdemes es lehet konnyen gosztolni vagy miaz..
koszi
szegyen a futas,de faraszto...
-
spyduck
nagyúr
Sziasztok!
MSDNAA-ról melyik WIN7-et töltsem le, hogy magyar nyelven később használható legyen? Tudomásom szerint csak az ULTIMATE verzióban van ez a lehetőség. Most akkor le kell töltenem a Win7 Prof-ot és mellé a Multi language packot?
Ezek közül lehet választani: [link]
-
8nemesis8
veterán
-
marsu
veterán
válasz attika89 #39072 üzenetére
Lehet, hogy a Milyen routert vegyek topicban is tudnak segíteni ...
Press any key to continue ...
-
ToBeY
nagyúr
Egyik ismerősöm hozott pár kütyüt nekem de az se tudom micsodák.Valaki segítene beazonosítani és megmondani kb mennyit érhet?
1, st lab modem impact
2, pc add-on card
3, IDE PCI card (plug into a brand.new world)
4, Pclab card series (add-on cards for industrial automation)
5, Ez connect cardbus adapter SMC -
INMOTEP
őstag
Kérdezném hogy titeket beenged a Windows líve rendszere az e-mailhez ? mert engem reggel óta nem enged , msn re feltudtam lépni de az üzeneteimet nem engedi
-
rob83
aktív tag
Sziasztok!
Van nekem egy most már rossz Enermax EG465P-VE tápocskám!!!
A múlt hétvégén porszívózás közben a hosszabitó kapcsolóját véletlenül lekapcsoltam !!!(a gép persze ment)
Beakartam kapcsolni a gépet,de nem tudtam!!!
Semmit nem csinált csak az egér és a billentyűzet ledje villog,ha áramtalanítom egy idő múlva az is megszűnik! !!!
Vettem egy Chieftec GPS-450AA-101A tápot,de aggódok,hogy nehogy ez is megálljon!!!
Tudom,hogy menet közben nem szabad áramtalanítani nem is szoktam soha ez véletlen volt !!!
A kérdésem az lenne,hogy a gép normál kikapcsolása után szabad-e áramtalanítani,mert valahol olvastam,hogy az sem tesz jót a tápnak??? ???
Köszi a válaszokat!
[ Szerkesztve ]
"Bízok Istenben,mindenki mást megfigyelek!"
-
8nemesis8
veterán
válasz INMOTEP #39122 üzenetére
Jó kérdése, lehet valami átmeneti gond van a tárhellyel, ahova ki vagy osztva várj vagy fél 1napot ha akkor sem jön be, akkor lehet gondolkozni a hiba okán.
szerk.:Igen, ezért mondtam, hogy várni kell szerverrel szoktak ilyenek lenni, ha restart van akármi ilyesmi van és nem tudják addig biztosítani az adott szerver hiányát.
[ Szerkesztve ]
-
marsu
veterán
Természetesen, a gép normál kikapcsolása után szabad áramtalanítani!
Miért ne szabadna?
Menetközben ha lekapcsolod a hosszabbítót, attól még nem kellene elszállni a tápnak, hiszen ez olyan, mint amikor áramszünet van.
Áramszünet esetén megy tönkre egyből a táp.
Persze egy kisebb szünetmentes táp beszerzése nagymértékben javíthatja a túlélési esélyeket.
-
toza
senior tag
válasz 8nemesis8 #39115 üzenetére
avas fennt van ,fut eppen,eddig nod32 volt,es vegulis szolt is h baj van hagytam is dolgozni,aztan nem indult a rendszer... es gosztolasra mi a legjobb legegyszerubb ami nem norton??
(korabban norton doktor javitas cimen tonkre vagta a gepemet,inkabb nem eroltetnek semmiy ami symantec .. nc az jovolt regen de tobbi pogram xar ..)
szegyen a futas,de faraszto...
-
marsu
veterán
Esetleg a Valami baja van a tápomnak topicban érdemes lenne felvetni a kérdést, hátha tudnak rá valami okosat mondani ...
-
jugen
csendes tag
Sziasztok!
Most raktam össze a gépem (asus alaplap, intel core2 proci, ddr2 ram, sata vinyó, radeon videokari és a régiből megmaradt ide-s dvd író. Problémám adódott a rendszer telepítésénél.
Indításkor rendben csipog az alaplap, a bios is rendesen betöltődik. Itt végignéztem mindent, hogy a teljes harvert felismeri és helyén kezeli.
XP-t szeretnék rá telepíteni, amin alapból még nincs SP. Mivel a vinyó üres okosan elkezdi az indítást az XP cd-ről. Megformázza a vinyót és elkezdi a fájlok másolását rá. mikor ezt befejezi jön ugye az első újraindítás. Na ekkor jön a baj, mivel nem folytatja a telepítést, hanem a bios betöltése után, - gondolom- a telepítés folytatása előtt újra indítja mindig a gépet, vagy ha az XP cd-ről akarom indítani, akkor újrakezdi a telepítési folyamatot az elejéről, aminek megint ez lesz a vége...Mi lehet a gond? (rosszul raktam össze a gépet? alap xp nem kezeli a dolgokat? passz...)
SOSKöszi előre is!
-
spyduck
nagyúr
Sziasztok!
Ha meg akarok nyitni adott oldalon egy képet akkor mindig ez fogad: [link]
Mi az isten ez? Oprendszer XP, vírus nincs és Internet exploreren vmint mozilla firefoxon is ezt csinálja.
-
RootRulez
félisten
Azzal, ha a lemezkezelőben elveszem egy partíciótól a betűjelet majd később visszaadom az adatokat rajta nem veszélyeztetem, igaz?
═════════════════════════════════════════
-
marsu
veterán
válasz RootRulez #39135 üzenetére
Igaz!
Minden további következmény nélkül megváltoztathatod a kiterjesztett partíció betűjelét, az adatok nem vesznek el.
Problémát csak a "C" partíció megváltoztatása jelenthet, mert akkor a telepített programok elérési útvonala megváltozik.
Na meg ugye a Windows is a "C"-n van ...
Kiterjesztett partíciónál akkor jelent gondot, ha a telepített program nem "C"-re került, hanem arra partícióra, aminek a betűjelét megváltoztatnád.
De az adatok nem vesznek el!
[ Szerkesztve ]
-
RootRulez
félisten
Csak múltkor LAN partin kimentem cigizni, mire visszaértem, meg arra lettem figyelmes, hogy megosztódott a dokumentumok mappám, ami elég kellemetlen Ezért akarom azt hogy a bizalmas dolgokat egy külön partícióra teszem és lan partira szépen elveszem a betűjelet, dokumentumok mappában meg épp csak a mentések lesznek, meg a teszteredmények,miegymás és kész
[ Szerkesztve ]
-
marsu
veterán
-
Storms
őstag
üdv
Egy Gigabyte MA770-DS3 rev.1-ben menne egy Phenom II X2 545 vagy egy 550? Most Phenom 9500-am van, ezt cserélném le egy 545 vagy egy 550-re. Melyikre érdemes? Főleg játékra használnám. Ez a kettő között kellene választani. Jobban mennének a játékok majd?
ASUS PRIME Z690-A ■ Core i5 12400 ■ 32 GB DDR4 RAM ■ Intel ARC A750 8 GB GDDR6 ■
-
8nemesis8
veterán
-
RootRulez
félisten
Nem magától osztódott meg, néha jön közénk hálózni egy "hekker" gyerek és ez nála a gépem feltörése, hát nem tudom, lehet én stílusosabban megoldanám, pedig nem tartom magam pc-guru hekkermájszternek Mindenesetre szánalmas, azóta különszedtem a dolgokat és jól el van dugva a dokumentumok mappától távol, a jelszóval védés nem igazán hat meg, csak felesleges vesződség... Havonta egyszer betűjel le, hazaérek betűjel vissza.Annyira nem nagy hekker, hogy ennek utána tudjon nézni, van e betűjel nélküli meghajtóm
[ Szerkesztve ]
-
-
Kalozman
tag
Sziasztok!
Van egy Sonyericsson MBS-100-as típusú BT-s hangfalam. Az lenne a kérdés, hogy miként lehet azt elérni h laptoppal használhassam?? Már felismerte, párosítottam, de nemtom elérni h megszólaljon.
Remélem tud valaki nekem ebben segíteni.Előre is köszönöm.
Aktív témák
- Fujitsu LifeBook E756 i5-6300u I 8GB I 256GB SSD I IPS 15,6" FHD I jó akku
- Elitebook 850 G3 i5-6300u I 256GB SSD 8GB I 15,6" I Win10 I szép állapot
- Legion 5 15IMH6 15.6" FHD IPS i7-10750H RTX 3050 Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- L15 Gen3 27% 15.6" FHD IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- GF65 Thin 9SD 15.6" FHD IPS i5-9300H GTX 1660 Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest