Aktív témák
-
VinoRosso
veterán
Hali!
Létezik olyan freeware flash animációk esetleg gifek szerkesztésére ami ráadásul gyorsan letölthető is?
-
Poctar
senior tag
Hi!
Tudd-e valaki a wordpress blog-hoz olyan témát, melyben a hsz-ek egyoldalon vannak a cikkel?
Vagy hogyan lehet megoldani téma csere nélkül?
Kicsi a php-s tudásom és nem igazán sikerül...
-
Kötelező
senior tag
Hali!
Melyik a jobb telefon? N80 vagy N73 ? Mert mindkettőt ugyanannyiért tudok!
:(
-
csoki
senior tag
hi!
egy (hülye) kérdés: gef 6800-oshoz melyik (új) drivert érdemes felrakni? eddig 81.98-as volt és nem volt semmi probléma vele de egy új játékban nem igazán jól jeleníti meg a dolgokat
üdv
szerk: kösz a gyors választ megnézem
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Valaki erre [link]?
-
kem
addikt
válasz #91574272 #19661 üzenetére
Nagyon egyszerűen, de kell TV is hozzá, hogy tuti legyen a dolog.
A laptop TV outját, és a hang kimenetet bekötöd RCA-kkal, vagy SCART-RCA átalakítóval a felvevőbe, és kiküldöd az out-ra a video képet( képernyő tulajdonságai, asztal kiterjesztése)..blabla nemnehéz. A kérdés először is, hogy van-e kimenete. mert ha nincs, akkor kivitelezhetetlenKöszi!
-
Cyberslider
őstag
Egy kérdésem lenne!
Hová tünt a win telepítőből a windows javítása funkció (upgrade-re gondolok)
Tehát adott egy tönkrement oprendszer, de oracle, meg speckó progik vannak, és elég gáz lenne fresh install.
Arra gondoltam, hogy felteszem rá az XP-t "javítás" funkcióval vagy vmiféle upgrade, ez tudtommal még évekkel ezelőtt volt.
Most viszont nem találom, csak a létező könyvtár törlését vagy más könyvtár megadását dehát akkor uj lesz maga a rendszer is.
Upgrade verzió kell, vagy mit tegyek? A régi rendszer nem indul el, csökkentett módban sem. Valszeg sérült a registry...https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/cyberslider/index.html
-
Jofi81
őstag
válasz Cyberslider #19663 üzenetére
Most is van javítás funkció. Telepítés előtt, mikor ki kell választani, hogy melyik partícióra települjön, fel szokta ajánlani a javítást, ha talál már létező rendszert.
-
Cyberslider
őstag
válasz Jofi81 #19664 üzenetére
Találni talál, de a következőket közli:
elején: Javitás, és a javito konzol elinditása J betü. Ez ugye bedob egy konzolt, ahol futtathatom a chkdsk-t meg fixboot stb parancsokat ezeket már megtettem hátha De semmi. Install itt nincs.
Particioknál:
1. Jelenlegi mappa törlése, új rendszer telepitáse, figyelemztetés: minden beállítás törlődhet. Hm? Ez lenne?
2. Uj mappa megadása.https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/cyberslider/index.html
-
Jofi81
őstag
válasz Cyberslider #19665 üzenetére
A telepítő CD-ről bootoltál be, vagy win alól indítottad?
-
törölt tag
sziasztok,
eloszor utbaigazitast kernek, mert a keresobe mar nagyon belebonyolultam...
kene vmi egyszeru, hordozhato eszkoz, windowsos, amin az officet tudom hasznalni...
laptopra gondoltam, de az tul nagy esnehez hurcolaszni naponta...
pda es mobil kijelzo kicsi egy excel tablahoz
gondoltam umpc-re is, de az meg draga es neha kicsi lenne a kijelzoje...
tervben van meg az eee pc fele megoldas is, de nem tudom azok mennyire jok...
esetleg egy 13" laptop?
segitsetek lecci, mi lenne a megfelelo megoldas arban mondjuk ugy 130e Ft-ig?
-
-
Jofi81
őstag
válasz Cyberslider #19668 üzenetére
Akkor passz. Nekem felajánlotta a javítást, utána ugyanúgy és ugyanannyi idegig telepítette, mint egyébként. Csak nem formázott, megmaradtak a dokumentumok meg a beállítások is.
-
Cyberslider
őstag
válasz Jofi81 #19670 üzenetére
Azért köszönöm...
Végül sikerült megcsinálni. Áttettem egy másik gépbe a winyót, és TC-ben felülirtam az eredeti fileokat a system restore könyvtárban található system,software,Sam,security és default registry mentésekkel.
Elindult
https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/cyberslider/index.html
-
Jofi81
őstag
válasz Cyberslider #19671 üzenetére
Nincs mit! Örülök, hogy végül sikerült!
-
gogle
aktív tag
Sziasztok!
Légyszives mondjon valaki egy bp-i címet ahol ps/2-est csippelnek!
3-ker közelében!
Ha nincs a közelben az sem olyan nagy baj!
Köszi előre is! -
ádikácska
aktív tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy a HD4850-emnél "normális" az ötven-egypár fokos idle? gyári hűtő van rajta, 50%-on megy. előre is thx (loadon pedig 65-70 fok között van )"Én egy időben kézilabdáztam és mellette órákat CoD-oztam, ezek szerint én Dobókocka voltam?" by szab0729 // "És milyen egy ilyen PH!-találkozó? Valaki bemond egy konfigot, a többiek meg AAAHH, UUHHH?''- by unknown
-
GödiAli
tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget kérnék! Szeretném, ha játékoknál is lenne Dolby Digital ill. DTS. Ezt h lehetne megoldani? Filmeknél van digital és dts is, de játékoknál még sohasem tudtam kicsalni az erősítőből normális 5.1 et, csak dolby pro logic van. (természetesen spdf kimenetről megy át a hang digitális kábelen keresztül az erősítőbe)
-
ádikácska
aktív tag
-
harcoska
csendes tag
Hello!
Samsung vinyon #110 Partition table number of sectors is inconsistent
amikor bootolna be a windows akkor azt irja invalid partition table.
Ezt a problemat kene megoldani, eleg fontos lenne mivel a 400Gb majdnem tele volt olyan adattal ami kene .HELP -
törölt tag
Oké, értem már hogyan gondolod. Majd meglessük van-e megfelelő csatlakozó, ha nincs akkor hagyjuk és majd szerzünk egy usb-s dvd-írót addig, vagy majd hálózaton keresztül megpróbáljuk. Csak első körben a szerkentyűvel akarjuk(tuk) megoldani, de ha nem lehet majd akkor nem lehet. Nagyon szépen köszönöm a választ.
Üdv Zolee
-
VinoRosso
veterán
Mág egy gyors kérdés: Mivel tudom felvenni a képernyőn lévő képet avi-ba? Találtam egy Cam Studio nevű progit, ami fel tudja venni, de lejátszani csak a saját lejátszójával lehet, valami kompatibilitási hiba van, mert hiába állítok be akrámilyen kodeket, semmilyen más lejátszó nem hajlandó lejátszani, csak fekete kép van. Fraps nem jó, mert az csak játékban vesz. Valami ötlet?
-
04
tag
Szép napot uraim!
A gépem folyton konzisztenciát akar vizsgálni miért van ez???
-
Kloden
senior tag
Ezzel az üzivel dobál ki a Lineage. Mi lehet a hiba kiváltója?
"Ön fél a haláltól?" "Az élettől félek."
-
Steve-S
tag
Hi mindenkinek! HP Deskjet 3420-as nyomtatóm van. Az a gondom hogy a legtöbb színes oldalt csíkosan nyomtatja. Van erre valami megoldás? Olvastam hogy az használ ha forró vízbe áztatom a fejet. Erről mi a véleményetek?
Set The World On Fire!!!
-
Klemens
őstag
Sziasztok!
Lehet ez a kérdés nem ide való, de sajna más helyet nem találtam neki.
2 kérdésem lenne:1. Kellene nekem Euro Truck-hoz angolosítás, mert nekem németül van meg és így kicsit nehézkes a játék számomra. Magyarosítás még nincs hozzá, legalábbis nem találtam. Valaki tudna segíteni?
2. Van olyan kamionszimulátor ami a mai grafikai elvárásoknak megfelel és a játékélmény is jó?
Eddig amikkel játszottam az a Haulin volt, de annak annyira nem jött be a grafikája, meg az amerikában játszódik, nekem meg olyan kellene ahol Európában kell döngetni a vasat. Most az Euro Truck-ot tolom, de az sem az igazi. A King of the Road-ról meg hát inkább ne is beszéljünk.Előre is köszönöm a segítséget!
"A tegnap már történelem, a holnap még rejtelem, de a ma...adomány!"
-
sto1911
veterán
Surgos
Procira ragadt pasztat mivel szedtek le.Folyadek,eszkoz is erdekel(itt allok egy szedszedett geppel)
-
Klemens
őstag
válasz sto1911 #19688 üzenetére
Tudom nem nekem szól a kérdése, de válaszolok.
Sima hagyományos körömlakklemosóval (azért acetonmentessel).
Fogysz egy vattapamacsot, öntesz rá egy kevés körömlakklemosót majd áttörlöd a proci tetejét meg a hűtő alját, aztán vársz vele egy kicsit míg el nem párolog teljesen a körömlakklemosó.
Aztán mehet rá az új paszta."A tegnap már történelem, a holnap még rejtelem, de a ma...adomány!"
-
harcoska
csendes tag
Hello!
Samsung vinyon #110 Partition table number of sectors is inconsistent
amikor bootolna be a windows akkor azt irja invalid partition table.
Ezt a problemat kene megoldani, eleg fontos lenne mivel a 400Gb majdnem tele volt olyan adattal ami kene .HELP -
kem
addikt
válasz harcoska #19690 üzenetére
na jol figyelj
Windows XP telepítőről bebootolsz, és ott a javító konzolba való belépést választod. Asszem "J" betű. Utána megjelenik a parancssor, ahol be kell írnod, hogy CHKDSK /f /r és ezt szépen lefuttatod. Utána remélhetőleg elindul az XP. csak az a vinyó legyen a gépre dugva.
Köszi!
-
ABE
őstag
Sziasztok!
Tud valaki ajánlani olyan ingyenes FTP tárhelyet, ami megbízható, elég gyors, és nincsenek mindenféle korlátozások? Előre is köszi!
-
bme
tag
Sziasztok!
Az miért van, hogy ha én elakarom indítani az adobe livecycle-t, hogy szerkesszek egy pdf-et, akkor is az acrobat professional indul el?
-
ABE
őstag
válasz Winner_hun #19695 üzenetére
Akkor átfogalmazom: melyik a legjobban használható az ingyenesek közül?
Sajnos extra.hu-n most nem lehet regisztrálni.
-
Narancs
őstag
Sziasztok!
Mit jenelt az, hogy MONO egy lézer nyomtatónál? Többnél is láttam kiírva.Beauty is pain
Aktív témák
- SEGA - MEGADRIVE 2 /// +196 játék // +3 eredeti vezérlő / antenna és A/V vezeték / használatra kész!
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB - független, 91%, Apple garancia
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
- Zephyrus G GU502DU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 3750H GTX 1660 Ti 16GB 512GB magyar vbill gar
- Apple Iphone 13 Mini 128GB Starlight 3 Hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest