- Hatalmas hiány lesz a Nintendo Switch 2-ből, rengetegen vinnék
- Vacsora az elnökkel: kilőtt Trump mémcoinja
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- Az IMF szerint az AI növelheti a GDP-t, és ez fontosabb, mint az emissziók
- Az ausztrálok kitartanak a közösségi média életkori korlátozása mellett
- Proxmox VE
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- A Microsoft beszállt a világ legnagyobb karbonmentesítő projektjébe
- Microsoft Excel topic
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Videó stream letöltése
- Mesterséges intelligencia topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
darvak
senior tag
Miért nem tudom már kiválasztani a legújabb ingyenes verzióban a secure start indítás opciót?
Utólag sem lehet, ha külön elindítom a config wizardot.
Valaki?
Awshadow .exe indítása kegyetlen lassú, ezt próbálnám megoldani..
-
darvak
senior tag
Nem arra szántam, h sorrendiséget állítson fel. Jaj, csak tájékoztató jelleg először is.
Másrészt arra pont jó, h látni lehessen belőle, h ebből a szemszögből nézve nagyjából hasonló szinten mozognak, (különben is a jobbak közé tartozik mind2 "eredmény").
Harmadrészt nem kéne így reagálnod, szerintem nálad kevésbé tájékozottak is tisztában vannak azzal, h nem lehet korrekten még a keresést sem tesztelni-mérni.
Negyedrészt meg a szkenner sem elhanyagolandó, pláne ha már gól van, jaj..
És még lehetne folytatni a sort, de minek, helyette inkább szép estét
JA, még 1 dolog, nekem mániám, h a lehető legkisebb memória használatot csikarjak ki a rendszerből, bocsika! Állandóan tweakelek mindent, már hobbi szinten!!!
Ez azért hozzátartozik még a történethez, ebből talán már érthető..
mod
LiLxWaYnExÉn akkor is köszi, h vetted a fáradtságot
-
darvak
senior tag
Haaj, ha esetleg érdekelne, rájöttem a memória használatra.
Avguard.exe tényleg 200MB-ot használ, még a taskmanagerben is látni.
Mikor is? Hát csak a frissítésnél
, de mivel gyakorlatilag ezzel kezdi a boot után, így egyből lefoglalja.
-
darvak
senior tag
-
darvak
senior tag
Valaki megmondaná, h mér használ az AVIRA ~160MB lapozófájlt?
Így csökkenti a fizikai memória használatát?
Ez nálatok is így van?
-
darvak
senior tag
Már semmit.
Erre van az első, nálad is ott lesz a gépen:
(a) To check the requirements for Avira-Toolbar with operating system and browser configuration
(b) To check whether there is already an Ask-Toolbar installed
(c) To ensure that customers are receiving the recent Avira-Toolbar if no Ask-Toolbar is installedCsak mindezt magától csinálja a háttérben, am engem idegesített, pláne, h a start up folyamat legvégén indult meg, ezzel kitolva azt
Előbb frissítettem az adatbázist, már nem jön elő, persze a notifier reklámot is kitilotttam, kezdett már az agyamra menni
2013-mas verziót máris érdemes telepíteni?
Nekem 12.0.0.1199. van fenn. -
darvak
senior tag
Na úgy látom sikerült azóta megoldani.
"Security - ahol Protext files and registry entries from manipulation mellől pipa kivesz", e beállításod révén már manipukálhattam a dolgot, és kituddtam rá szerkeszteni biztonsági engedélyt (mappa bejárása/fájl végrahajtása--megtagadás).
Az update-s dolog még érdekelne.Eddig nem foglalkoztam vele, hagytam mindent töltsön le.
Van valami leírás, hogyan kéne normálisan használni-beállítani az Avirát? Vagy az az angol setting guide, amit küldtem, jó?
-
darvak
senior tag
Aham, kösz!
Tudtommal visszajönnek a következő frissítés letöltése során, így egyelőre próbáltam blkkolni őket szoftverkorlátozó házirend útján.
itt ni:Ír még 2 passzust az update-ről is. Nem igazán értettem meg.
"Subscription to new virus definitions for this program is renewed automatically through product updates. It is not renewed through virus definition updates. If product updates are disabled in order to prevent installation of a newer version of the program, download the latest key file from
http://dl2.avgate.net/down/windows/hbedv.key...
...update > Product Update > Do not download product updates. [This option is only for Avira Antivir product updates (Antivirus definitions will still be downloaded automatically.) Product updates should be downloaded manually by going to Update > Start product update... because they may affect the Windows operating system"
Ebből azt szűrtem le, h állítsam be a update > Product Update > Do not download product updates, majd mindig manuaálisan indítsam el a frissítést, ami ezáltal nem a progit, csak az adatbázist frissíti?
-
darvak
senior tag
Hello!
Hogyan tudom leszedni, törölni,száműzni az ApnStub.exe és ApnToolbarInstaller.exe ASK.com-os Avirába beépülő szemeteket ?
Neten se láttam rá megoldást, minden boot-nál elindul.
Msconfig, autoruns, services msc, ezek közül egyikbe sem szerepel, sehol se látni, csak az Avira mappába.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- World of Tanks - MMO
- Proxmox VE
- Tesla topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Linux kezdőknek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Csere-Beszámítás! XFX Quicksilver Magnetic Air RX 9070 XT 16GB GDDR6 Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt OC RTX 4070 OC 12GB GDDR6X videokártya 3 év garancia 27% áfa
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 14100 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest