Új hozzászólás Aktív témák

  • FeRRaR1

    őstag

    válasz bitpork #12032 üzenetére

    Nem csak a funkciók a lényeg, ha nem hogy azok hogyan működnek. Mert nagy a szórás a rohadt idegesítően és rosszul meg a hibátlanul, észrevehetelenül, tökéletesen teszi a dolgát között.

    Még fel sem soroltam mindent, de pl a HUD is elég fejlett, jelzi a sebesség határokat, de a kamerákat is kiteszi ha gyorsabban megyek. Kitesz egy gyalogos átkelő ikont ahogy közeledek egy zebrához. Telefon rákötés nélkül. Android auto, apple car play, kulcsról is nyitja csukja a napfénytetőt és csomagtartót is. Porsche csak nyitja ha jól rémlik.

    Rengeteg módon hozzá tesz a biztonsághoz és kényelemhez és a legjobb hogy ezt nem zavaróan teszi. Kivéve fékezgetés amit említettem.

    A Q7 alapból egy magasabb kategóriás autó, az XC60 valahol a Q5 és 7 között van fél úton. Viszont most ezt venném sokkal inkább, valószínűleg nem a langyi hibrid rendszerrel ha nem a komolyabbal de akkor is az XC60-at.

    De a hibrid rendszer is már közelíti a Lexus messze legjobban működő rendszterét. Miközben a 100k euro feletti bmw teszteken leírják na ez is jobb lenne hibrid nélkül. Lámpánál mikor látom hogy indulnak, villog a lámpa kijelző, remeg az egész kocsi na akkor röhögök a nagy PréMiJum márkán...

    Másrészt mitől venné ez el a kedvemet bármitől is?
    Nyílván vannak sokkal jobb kocsik, de ennyi pénzért ez egy jó ajánlat most aki kicsit jobbat akar mint az átlag edények.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák