- Házimozi haladó szinten
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Steam Deck
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Huawei MatePad 11 - rendszerváltás
- Vezetékes FEJhallgatók
Aktív témák
-
FanatiK
csendes tag
Sziasztok.
Nekem is ez a probléma.
Nem csatlakozik automatikusan a gép bebootolása után viszont bevan pipálva az automatikus tárcsázás illetve az indittó pultba is beraktam az ikont és a pipa kivan szedve a jelsző meg felhasz.név bekérésére....ilyenkor? -
hungabi87
csendes tag
válasz
doglotthal #11 üzenetére
Üdv!
Kérdés: Win7 nincs vagy nem találom az indítópultot?
Ha van akkor hol találom, és a win7-ben be lehet-e illeszteni az ADSL autómatikus csatlakozását?
Választ előre is köszi!
-
e=mc²
őstag
válasz
doglotthal #8 üzenetére
Az akkor fog csatlakozni, amikor vmi ki akar menni a netre.
Amit fentebb írtam, akkor a windows indulása után azonnal felépíti a kapcsolatot. -
doglotthal
aktív tag
Ha az Explorerben: Eszközök-Internetbeáll.-Kapcsolato- és ott bejelölöd azt hogy: Automatikus tárcsázás, amikor nincs hálózati kapcsolat. Ez nem oldja meg?
Nekem is adsl van, és van egy ikonom, hogy csatlakozás adsl-re, ha megnyitom ott is be tudom állítani hogy automatikus tárcsázás. De nem tudom. -
e=mc²
őstag
Ha kinnvan az asztalon az ikonja a csatlakozásnak, v akár a start menüben, akkor amikor bekéri a csatlakozási nevet jelszot, szedd ki a pipát a tulajdonságainál, hogy felhnév, tartomány blabla bekérése tárcsázáskor. Ilyenkor már nemfog kérni semmit nem is kell rákattintani a csatlakozásra. Ezután ezt az ikont a start menü/inditopultba másolod.
-
t-rac
senior tag
öhm
Nem tom követni
Leírnátok nekem részletesen? Nekem nem az ablak kell,hanem az,h magától csatlakozzon -
pschio
őstag
sztem csak felhozza az ablakot nem?
-
t-rac
senior tag
Hi! 512/64 Axelero ADSL netem van,és az érdekelne,h azt hogyan lehet megcsinálni,h a winwows magától fellépjen a netre rendszerinduláskor,ne nekem kelljen tárcsázni.
Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Házimozi haladó szinten
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Microsoft Excel topic
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Gyúrósok ide!
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Medence topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo 14 G2 Core i5-1135G7 (hibás)
- Bontatlan, régi, legális, szoftverek: Autodesk Maya, Lightwave 3D, Windows, Office, Norton, stb.
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged