- 600 millió dollárt kapott a Google-hátterű, AI-alapú gyógyszerkutató
- Nagy fokozatra kapcsolták a kínai agyi chipes projektet
- Eric Trump és a Hut 8 elindították az American Bitcoin bitcoin-bányászcéget
- Megbüntették a franciák az Apple-t, nem félnek Trump válaszától
- Vizsgálja az FBI, hogy ki lopott betegadatokat az Oracle-től
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
joebacsi4
tag
válasz
Motion_Blur #52648 üzenetére
Köszi!
-
joebacsi4
tag
Sziasztok!
Kerékcsavarok tisztítására van valami jó megoldás? -
joebacsi4
tag
Sziasztok!
Tegnap lemostam először lándzsás mosóban a kocsit. Utánna lemostam Sonax samponos vízzel, majd öblítettem és szárazoltam. Végül Sonax Polírozó & Viasszal átmentem rajta.
Most néztem és a teteje a kocsinak, olyan mintha fátyolos lenne. Máshol nem vettem észre a kocsin. Mit rontottam el, vagy mi okozhatja?
Máshol nem vettem észre, hogy ilyen lenne.
Az okozhatja, hogy nagyobb felületet csináltam egyszerre és így tovább volt rajta a szer és amiatt? -
joebacsi4
tag
Sziasztok!
Plüss autós szőnyeggel van valakinek tapasztalata? (Tartósság, takaríthatóság). Szeretnék venni új szőnyeget, csak nem tudom eldönteni, hogy plüss vagy spagetti legyen. -
joebacsi4
tag
Sziasztok!
Van egy pár karc a kocsin amit szeretnék eltüntetni, halványítani otthon kézi megoldással. Tudnátok ajánlani valami lehetőséget?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 4070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest