Új hozzászólás Aktív témák

  • 4ron

    senior tag

    Sziasztok!

    Nagyon kalandos úton került hozzám egy 1995-ös Renault Clio potom 200 euróért, amit el kellene adnom mihamarabb (a sztori röviden: nagyapámé volt a kocsi évekig, aki eladta 3 hónapja adásvételi szerződés nélkül. Felkerestem a tagot, hogy át kellene írni névre vagy adja ide a forgalmit/rendszámtáblát, de nem ment bele, így kénytelen voltam visszavásárolni). Nagy befektetést nem eszközölnék rajta, viszont egy kicsit kicsinosítanám a lehető legkevesebb pénzből.

    Arra gondoltam, hogy a külső műanyagokat valamivel le kellene ápolni, amitől visszanyeri valamennyire a feketeségét, illetve belül a műszerfalat, műanyagokat is lefújnám szívesen valami ápolóval. Esetleg még egyéb nyalánkság, ami nekem nem jut eszembe, de Ti, szakértők amit javasoltok azt megfogadnám. Egyébként a kocsi egész jó állapotban van: tavaly lett motor cserélve benne, benzin + LPG üzemű, két új első négyévszakos gumi is van rajta, új hátsó kipufogó. Viszont rohad, de ebből nem csinálunk titkot az eladásnál és lejárt a műszaki is.

    Köszönöm előre is a tippeket!

    ⭐ Revolut meghívó ajándék 7500 Ft bónusszal | Raiffeisen Bank meghívó változó ajánlói bónusszal ⭐ Kérd privát üzenetben tőlem!

Új hozzászólás Aktív témák