Új hozzászólás Aktív témák

  • dgyuri0123

    nagyúr

    válasz fererencz89 #13622 üzenetére

    Nagyon is érthető voltál a tévedéseddel együtt. Először is, kizárólag új árakban gondolkozz, ne ajándékba kapott Mark Levinson-ra, mert akkor 0 forintért jutottál hájendhez ... ;)

    Az árak pontosan úgy sálázódnak felfelé, mint ahogyan a hangminőség is egyre jobb lesz egyre drágábban sajnos (kivétel mindig akad).
    Te most azt mondod, hogy egy 300 ezres erősítő alig gyengébb egy 3 milliósnál. No, itt is roppant nagy a tévedésed. Ha ezt a minőségi különbséget méterben kéne kifejezni, az egyik el sem hagyná a szobádat, a másik viszont túljutna a kerület határain is. Nagyon tapasztalatlan lehetsz, ha ilyesmiket állítasz, ennyire bátran.

    Egy belépő Dali Concept 8, 180 ezerért hulladék hang. A Dali Helicon 400 10x ennyiért ég és föld. Sok nagyságrenddel jobb hang. Focal Aria 926 elmegy kategória. Focal Utopia Sopra 10x ennyiért mennyország. Szóval inkább ne mondj badarságokat. Kit akarsz ilyen szövegekkel etetni?

    Mitől nem vagy távol? Esetleg a Videotontól. Vicc ez az egész. Már ott tartunk, hogy 300e és a hájend előszobájában járunk, miközben még az utcájába sem kanyarodtunk be, nemhogy a küszöbén állnánk.

    A saját ~2.5 milliós (+ laptop 350e) rendszerem közepes. Max 50 pont jóindulattal. Legalább legyen önkritikánk, ha híján vagyunk a tapasztalatnak. Tudom a tied 300e volt és hájend... ezt más ismerjük.

    #13643Dorian Ezzel a véleményeddel most 100%-ig egyetértek.
    Egyetlen megjegyzés... a vita kiinduló pontjaként azt követelte rajtam/tőlem "a" "kolléga", hogyha hallom a kábelek közötti különbséget, akkor ad egy tesztfeladatot, ahol megmutathatom, "mit tudok". Elvileg ez elől szaladtam el. Nos, nem ez elől szaladtam el, mert a kábelek közötti különbségnek (mint írtam korábban is és most te is ) semmi köze ahhoz, hogy a Libtec sokkal jobb/tetszőbb hangot tud, mint egy villanydrót.

    És semmi nem kötelező. Csak ajánlások vannak és egyéni preferencia. Ez néha találkozik másokéval, néha nem, de attól még senki nem hülye, mert más utat választ, csak ne akarjon mindig felülkerekedni valaki egy másik emberen, mert ez nem verseny és nem a dominanciáról szól. Szeretjük a zenét, ez már erős kapocs kéne hogy legyen, aztán mégsem az.

    [ Szerkesztve ]

    "csak a zene van"

Új hozzászólás Aktív témák