Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

 • L.Edit

  tag

  válasz janos666 #6 üzenetére

  Én itt hívnám fel a figyelmet rá, hogy a játékmotor ki van gyúrva arra, hogy, magas (>300) fps-mellett is pontosan és folyamatosan csinálja az animációkat. Ez az az apróság amire az utóbbi 10 évben nem nagyon figyelt senki.
  És ezt a munkát simán szét lehet azáltal trollkodni, hogy raytracing-es, alacsony fps-es optimalizációt követeljük meg a készítőkön.
  Amitől valószínű jitteres lesz, egyben felejthető a játék, mert az akció ezáltal gyengévé és unalmassá válik.

  [ Szerkesztve ]

  Csíramentes, mosott-szárított belsőség eladó.

 • AsakuraDave

  őstag

  válasz janos666 #6 üzenetére

  4K mellett Quality DLSS és kb meg se látod a különbséget kép minőségben, sőt a távolban renderelt dolgok még részletesebbek is lehetnek, pl egy kerítés és társai a DLSS összerakja míg normál renderbe csak darabokat, villodzó pixeleket látsz.
  A Ray Reconos update meg ajánlom a DF videót, szebb és élesebb tükröződést kapsz DLSS -sel! Vannak persze még hibái de nagy részt nagyon is jól működik, igaz +sebességet nem hoz de szebb lesz a legtöbb effekt.
  Nekem 1000x többet nyújt az, hogy valóságos az árnyékolás, tükröződés mintsem hogy kiégjen a szemem a HDR-től amihez meg OLED monitor kell min. hogy tényleg élvezhető is legyen azok meg 2x annyiba kerülnek mint egy 4080-as mondjuk.
  [link] És ez egy 5!!! éves demó videó ha neked nem ég és föld a különbség akkor csak sajálni tudlak.
  Tény, hogy az RT óta az SSR sok játékban össze van csak hányva, hanyag munka, de pont ezért is jó az RT mert az "csak" egy gomb nyomás és realisztikus fények, árnyékok, tükröződést adnak nem kell napokat, éveket azzal töltenie valakinek, hogy úgy pre-bakelje a dolgokat, hogy valóságosnak tűnjön. Ezt az időt sok másra fordíthatja meg így pl sokkal dinamikusabb lehet a játék, növelheti a rombolhatóságot, fizikát pl mert nem kell minden egyes helyzetre külön pre-bakelni. Az RT real-time megcsinálja helyette.

  There's only one thing that hurts people more than lies. It's saying out loud the truth and facts.

Új hozzászólás Aktív témák