-
IT café
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
univerzita
addikt
válasz
migabi24 #67188 üzenetére
Először ennézést kérek tőled és azoktól is akik olvasni fogják a hozzászólásomat a helyesírási hibákért. Én elhiszem hogy a You Tube erősítőn keresztűl jól szól. De csak a TV hanjához képest. Most néztem a számítógépen hogy mijen a hang minőség de sehol nem találtam. Na most egy hang rendszer annyira szólhat jól amennyire a leggyöngébb ,, láncszem " engedi. Én elhiszem hogy nagyon jó a rendszered( nem írtad hogy sztereó vagy töbcsatornás) de nálad a leggyöngébb láncsem a forrás( You Tube.)Felesleges beruháznod egy média lejátszóra.De! ha tobcsatornás rendszer van ( vagy lesz) akkor bizony már megéri.Mivel optikán csak ( veszteség mentes és tobcsatornás DD,DTS) megy átt akkor a igazi koncert felvételekre kell a média player( főleg a DTS-MA) hangzáshoz. No itt már van hangzás( dinamika,térhatás stb.) Tudom most a hifisták megköveznek. Van több felvételem( Duran DuranACDC,Pink stb.) . Nos ezeknek a minőségit nem hiszem hogy megkapod ott.Csak ennyit ( még egyszer a helyesírásért elnézést.)
Új hozzászólás Aktív témák
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Apple MacBook
- Diablo IV
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Mikrotik routerek
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Nintendo Switch
- Windows 10
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Újszerű Lenovo IdeaPad 5 14ITL05 - 14"FHD IPS - i7-1165G7 - 16GB - 1TB SSD - Win11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest