- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Még ebben a hónapban megbüntetheti az EU az Apple-t
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Proxmox VE
- Microsoft Excel topic
- AliExpress tapasztalatok
- Linux kezdőknek
- ASUS routerek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gmail
-
IT café
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cekkk
veterán
Miért lennék én az?
Ha veszek valamit azért veszem, mert az én igényeimnek megfelelnek, ha te veszel valamit azért veszed mert a te igényeidnek felel meg. Szerintem azért hőzöngeni, mert valaki azért választ másikat mert nem tetszik neki benne valami ez esetben a táv, semmi kivetni való nincs. Az ő pénze hagy döntse már ez az ember, hogy mire adja oda a kis pénzét.
[ Szerkesztve ]
-
Multibit
nagyúr
válasz 89Csabi89 #26090 üzenetére
Fogalmam sincs. Mivel a jelenlegi 8642-es játékosommal elégedett vagyok, nem fürkészem a netet ezügyben. De úgy néz ki, hogy az új procival inkább a Syabas építkezik, a Dune az olcsóbb Sigma processzorokat alkalmazza a középkategóriában, feljebb meg áttért az Intelre.
-
őstag
Bocsánat, nem akartam vitát kirobbantani a távirányító okán. Azért még annyit hozzátennék, hogy nem csak az RC miatt voksoltam a Dune mellett, de nekem az apró, kerek gombos vezérlők nem jönnek be. Persze a töbletpénzért kapni fogok pár - számomra felesleges - extrát is, pl wifi, merevlemez hely. Amit viszont mindenkép használni fogok az az infravevő (és ilyet a Med600-hoz nem lehet csatlakoztatni), mert rejtett helyre kerül a készülék.
-
rgeorge
addikt
Ismét megkérdezem, hátha csak elsikkadt: tud valaki SCART-komponens kábel beszerzési forrást? Amit tegnap találtam 1.5m, ott nem sikerült megtudnom, vajon mikorra szállítanák, ha megrendelem.
Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."
-
cekkk
veterán
Van is nekik, nem is kell csináltatni
-
rgeorge
addikt
Sokadik látásra is ez csak egy audio in/out (4 RCA) és videó in/out (2 RCA) kábel, azaz nincs komponens.
Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."
-
rgeorge
addikt
SMS-re, email-re nem válaszoltak, telefonon nem szerettem volna, ha félreértik a termékazonosítót, vagy tízcsillió-féle termékkel foglalkoznak.
-
cekkk
veterán
-
őstag
válasz rgeorge #26118 üzenetére
Biztos vagy benne, hogy a CRT TV-n van komponens bemenet? Volt Sony 16:9-es CRT tévém, de a scart csak konpozit, s-video és RGB bemenetet tudott. Az RGB meg nem = komponens. Szerintem csak aktív átalakítóval oldható meg a problémád, de annak az árát meg tedd félre tévére.
nfsu17: én sem értem, de ahol rendeltem 24 hónapot írnak, majd ha megjött megnézem a garijegyet.
[ Szerkesztve ]
-
rgeorge
addikt
Most, hogy így rákérdeztél, utánanéztem: az enyémen sincs, csak RGB... Nem mintha Scart-RGB kábelt lehetne könnyebben beszerezni.
Így viszont a projekt törölve, hiszen a Dune Smart H1 csak komponenst tud kiadni, RGB-t nem.[ Szerkesztve ]
-
cekkk
veterán
Na most vagy én nem értek valamit vagy nem tudom mi van
Van az RGB piros kék zöld, de a kompozit kábelen is ugyan ezek vannak , a Dune hátulján meg vannak ugyan ezen kimenetek. Ha a scarton jó helyre van bekötve, akkor a kompozit amin a három RGB szín van ugyan az a kábel nem?
-
Gulyopapa
addikt
Ezt ma írta valaki ( egy projektor tesztelő-kalibráló szakember ) :
"Természetesen a kábelek közt van minőség különbség. Nagy kábelhosszaknál jó minőségű kábel kell, hogy ne dobájla a pöttyöket. De ha rendesen átmegy a jel, akkor az 5e ft-os kábel képe teljesen ugyanolyan, mint a 200e ft-os HDMI kábelé."[ Szerkesztve ]
-
VGYke
addikt
Lehet vak vagyok, de nem tudom értelmezni ezt: "tévéfelokosító 3D-támogatással"
Egyébként végigolvastam....
A felokosítás az internet tartalmakra vonatkozik? Gondolom igen. Pont a mondat végén!
A 3D támogatás meg a médialejátszó képességeire, hogy tud olyan lejátszást is, megfelelő TV esetén.
Így összemosva a 2 állítást, számomra zavaros! Ebből nekem az jött le, hogy ha veszel ilyet, a 3D-re nem képes TV-d képes lesz rá....kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni
-
nfsu17
veterán
válasz Patice #26093 üzenetére
A képarányokat jól kezeli a lejátszód? Pontosabban a benne lévő kapcsolójeleket? Ugye a PAL szabvány 720x576, de ez lehet 4:3 képarány is (mondjuk Süsü, a sárkány), de lehet 16:9 is, mondjuk Shrek.
Szóval az mp4-ben, mkv-ban, DVD ISO-ban lévő képarányokat helyesen kezeli? -
BBéci
legenda
Nem szerencsés a cím, de a cikkből minden egyértelműen kiderül. Az a készülék a régebbi, smart korszak előtti tévéket látja el azokkal a képességekkel, amit a 2012-ben kiadottak tudnak.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Vladi
nagyúr
Nem baj az, lesz olcsóbb is, megéri. Nézd azt, hogy egy szerelés mentes kompakt gépet kapsz alacsony fogyasztással, kicsi hanggal és.... wait for it.... still wait... szoftveres akadályok nélkül.
Mert erre aztán azt fordítasz amit akarsz. Vagy csak simán a static linuxos binárist rámásolod és fut.
il sole non sorge più ad Est!
-
-
BBéci
legenda
válasz liszi70 #26142 üzenetére
BD-nek rövidítik a Blu-ray lemezt. A lejátszót BD-játszónak. A BR valami medve? Brum-brum?
Ha már így alakult, kérdezek valamit: mi a különbség a csak és a kizárólag szavak jelentése között? Nem tudok rájönni. Olyan, mint a mód és lehetőség?Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Vladi
nagyúr
Jah tényleg! dűnék tudnak olyat, hogy időzített felvétel dvb-t forrásról?
il sole non sorge più ad Est!
-
nagyúr
-
nagyúr
Nem tudok róla, hogy 3D-s változatban lesz 2 HDD-s lejátszó. Nekem HD Max-om van, de jobban örülnék egy Duo-nak, mert (BBéci figyelj!) a BD-játszót egyetlen egyszer sem használtam még sok hónap alatt, viszont a + tárhely lehetősége hasznos lenne számomra.
[ Szerkesztve ]
-
Shadowbull
addikt
Ket napja jott meg a Dune HD TV 303D. Olyan sokat meg nem hasznaltam, de az feltunt hogy az SD anyagokat sokkal szebbre varazsolja mint a teve sajat lejatszoja.
Sikerult osszelonom a NAS-szal is, eddig oke. Ami hianyzik belole (nrekem) az a feliratok automatikus letoltese es a youtube-kliens. Bar az utobbi van a teveben is, de az akad 1080p-nel, talan a dune legyurne.
https://marharepaszerint.blogspot.com
Új hozzászólás Aktív témák
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Mozgásban a PC-s kiadás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Még ebben a hónapban megbüntetheti az EU az Apple-t
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest