- Milyen SSD-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- A hardverek is nehezen viselik a kánikulát
- Forrmell.enn
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- iPad topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archttila
veterán
Meg a dwm-bspwm váltás is sok hete csúszik
A bspwm-en én is gondolkodom már egy ideje
bár sajnálnám dobni a Sway-t mert hozzád hasonlóan nekem sincs vele semmi bajom. (neked sem volt ha jól rémlik) és különben is, tetszik ez az Xorg mentes élet.
Viszont jó lenne kipróbálni mást is, tanulni valami újat, kísérletezni új panellal, ilyesmik...
Xmonad-ot egyszer megnéztem (és szégyen van sem) de nekem magas.ellenben bspwm konfigokban mazsolázva azt éreztem, hogy ez nekem való, átláthatóbb, emészthetőbb.
Pulseaudio-Pipewire váltás meg egy hete volt meg
Ezt én is megejtettem még ARM-on. Hibátlanul működött, annyi hogy a Sway miatt módosítani kellett pár dolgon de semmi komoly...:
XDG_CURRENT_DESKTOP=swayGép. Tudod én voltam az, aki több százeres ITX-eket épített anno
olyanokat, amilyeneket boltosbéla max csak júúútyúbon látott
de az elmúlt 30 évben egyetlen gépet sem bíztam volna soha másra.
Igen ITX lett, de csak egy alap 4 magos passive motyó 8GB rammal, PICO PSU-val
Több mint tökéletes és teljesen néma, pont amilyenre szükségem van az OLED TV alá
Ha minden a terv szerint megy, (és nem dobom a Sway) akkor szinte pikk-pakk belakom az új rendszert.
A Raspberry meg kap egy DietPI-t Pi-Hole-al, rtorrent-tel vagy a már megszokott qBittorrent-nox-al, plex-el, Sambaval, SSH-val... és kb ennyi, 0/24 mehet is a dolgára
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen SSD-t vegyek?
- Spórolós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Linux kezdőknek
- Elden Ring
- Megjelent a The Last of Us Part 1 PC-s kiadása
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- A hardverek is nehezen viselik a kánikulát
- Forrmell.enn
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB SOF CLONE 3 Chieftec 600W
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest