- Proxmox VE
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
lacy86
addikt
Sziasztok,
Szeretnek kerni gyereküles kerdesben segitseget.
Jelenleg egy ilyen ülés van a kislányomnak de ez csak 1 fokozatban dönthető es amikor nagyobbat kell fekeznem ( leginkabb autopalya ) akkor a kicsi feje mikor alszik mindig elore billen es felkel.
[link]
2 eves kislanyrol van szo, menetirannyal szemben utazik.Egy olyan gyerekulest szeretnek venni / cserélni amit jobban lehetne dönteni egy kicsit.
Elore is koszonom a segitseget.
-
lorcsi
veterán
Sziasztok!
Használtok e legtisztitot..?
Milyet ?Hirlevelben jott egy ajanlat xiaomi 3c..80$....elgondolkoztam.....
Van ezeknek karbantartasi kts.-e ?
Gyerekkent panelben laktunk es elegge be tudtam fulladni a portol. Most egy ideig meg marad a panel, de utana is jol johet majd..
Szeretnem megelozni a bajt...ha egy ilyen eszkozzel meg tudom[ Szerkesztve ]
eladó: vadi új soundcore motion+
-
-
Coyot
őstag
válasz lorcsi #15604 üzenetére
Nálunk egy Philps van amit tud párásítani is panelban. Ha megy egész nap akkor érezhetően jobb az allergia is, gyerekbaj az nincs szóval nem tudom jó-e nekik. Szűrője sok port megfog bár takarítás megy ezerrel mellette.
Fenntartása: a HEPA filter volt valami 10 ezer körül, és a párologtató "szivacsa" ami jóval olcsóbb talán 2-3 ezer, ezt csak akkor kell cserélni ha már nem jó (nálam eltörte a pici ). Ha jól rémlik évente illik cserélni a HEPA-t.
szerk.: Philips 4080
[ Szerkesztve ]
Má' nem
-
Toobee
veterán
Egyik ismerős posztolt babaszafari kuponkódot, hátha másnak is jól jön. BSZDOROTHY15
-
updog
őstag
válasz lorcsi #15604 üzenetére
Van légtisztító topic IS nyilván Xiaomi ajánlott, olcsó, appból vezérelhető, itthon is van hozzá szűrőutánpótlás, talán arra kell figyelni hogy cserélhető belsejű szűrőt kell venni, mert a belső szénszűrő hamar telítődik és büdösödni kezd (ami ha jól értem azt jelenti hogy amit megkötött azt szépen elkezdi visszaengedni, az meg nem funky). Így az kb. 1-2 hónap után kuka, a szűrő olyan fél évet bír.
Plusz tipp hogy kínából érdemes ilyen textil "bevonatot" rendelni, azzal körbetekerni, az ilyen előszűrőként felszedi a durva port, így nem kell magát a szűrőt takarítani, csak ezt kidobni havonta. Igen, ami itt a képen látszik az hófehér volt mint ami mellette van. Forgalmas út melletti panel rulez.
"Bocs, főnök, de én csak két emberben bízom. Az egyik én vagyok. Nem maga a másik." || "Hóhahó, mégis van graffaló!"
-
lorcsi
veterán
Sziasztok!
Az orrszivok közül nektek mi az ami bevallt ?
Es miert pont az...?eladó: vadi új soundcore motion+
-
lorcsi
veterán
válasz Drughi #15617 üzenetére
mondjuk akár egy iylen is: ?
[ Szerkesztve ]
eladó: vadi új soundcore motion+
-
DeFranco
nagyúr
válasz lorcsi #15620 üzenetére
mi is ilyesmit használtunk, szerintem nagyon hatékony cucc, két dologra kell ügyelni:
1: olyat vegyél aminek a feje szétszedhető, a miénk (még) nem volt az, eszméletlen szenvedés víznyomással valahogy kiszenvedni az orrváladékot belőle
2: nekünk egy porszívó betérdelt (leégett a motor) amikor használtuk, igaz valami alap samsung volt, de valószínűleg túlmelegedett a fojtás miatt. viszonylag rövidebb etapokban használnám (nem kell túlzásba esni csak ne negyed órát menjen fojtással, amíg birkóztok a kicsivel), aztán pedig kicsit járatnám "üresen" a porszívót hogy legyen ideje a motornak kicsit leadni a hőt (mint a turbót). fél perc elég.
[ Szerkesztve ]
-
flegga92
senior tag
Sziasztok!
Olyan sport babakocsit tudnátok ajánlani ami picibe összecsukható, hordozó rámegy amit lehet ISOFIX-es bázisba tenni?
Persze mint kezdő szülők megvettük a 3 az 1 ben kocsit + bázis, de rohadt nehéz, mózes részét nem használjuk, sport rész meg már most látszik hogy szintén rohadt nagy helyet foglal.
Ismerősnek Joie Literax 4 van, adapterrel rámegy a Maxi Cosi hordozó is. (Joie hordozó talppal horror árban van)
Egy bajunk lehet lenne ezzel, hogy a Maxi Cosi hordozóban nagyon fekszik a gyerek és sajnos nagyon savas (tejfehérje allergia, speckó tápszert eszik az okozza), és jobb lenne ha feljebb lenne a feje, rosszabb napokon fél órás utat is nehezen bírjuk, meg kell állni és kivenni függőlegesbe. -
mirci18
addikt
Sziasztok.
Nemrég 5 éves lett a fiam.
Eléggé duci alkatú a genetika meg egy mandula műtét miatt.
Emellett x lábú is tehát nem ő lesz az új gyorstáv futó de mozogni szeret.
Szerintetek ilyen korai korban milyen sportot érdemes jobban kipróbálni.
Most kötelező lett a foci és a néptánc de szerintem nem lesz rá vevő.
Bő egy éve lovagol gyakorlatokat végez lovon aminek látszanak a pozitív hatásai.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
tildy
nagyúr
válasz flegga92 #15624 üzenetére
A legtöbb babakocsihoz vAn maxi cosi adapter , ami sok hordozoval kompatibilis ( pl kiddy, cybex is ). Nekünk babyzen yoyo van 4.5 éve lassan , 5.3 kg, 3. gyereket szolgálja ki.Van rá adapter .[kép]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
DeFranco
nagyúr
a véleményetekre vagyok kíváncsi ülésmagasító kérdésben:
másik topicban felkerült az alábbi termék, mert akciós, ez ütött szöget a fejembe: [link]
jelenleg egy isofixes cybex free-fix ülést használunk, még jó ideig használatban is marad, de ahogy nő a gyerek el fog jönni az a pont, amikor rendes ülés már nem kell neki, csak magasító.
ennek az ülésnek, mint gondolom minden hasonlónak, a hátlapja levehető, így csak az ülőlap maradna (itt kiemelve), ami nekem ránézésre pont olyannak tűnik mint bármelyik ülésmagasító, így arra gondoltam, hogy akár használatnám is így, amikor már csak ülésmagasítóra lesz szükség.
használatiban ez sem megengedve sem tiltva nincs ha jól emlékszem, van-e bármilyen valid ellenérv ami miatt ne akarjam ezt megtenni?
-
addikt
válasz DeFranco #15631 üzenetére
én úgy vagyok vele, hogy a gyerek el lesz a gyerekülésben addig, amíg rendesen nem ülhet (magasító nélkül) mert így megmarad az esélye, hogy aludjon egyet a fejtámla miatt
valamiért én nem látom hasznát az ülésmagasítónak, szerintem végig gyerekülés, aztán ha elég nagy, akkor sima ülés.“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
Elemental
addikt
válasz DeFranco #15631 üzenetére
Nálunk volt használatban ülésmagasító, szerintem egy idő után már el sem fér kényelmesen a gyerekülésben, de gondolom ez is alkati kérdés. Vittük magunkkal a moziba is, legalább nem az ölemben ült, ha nem látott
Az a háttámla levétel szerintem jó is lehet. -
mirci18
addikt
válasz f4lcon #15632 üzenetére
Én is így vagyok vele. 120 pár centis 38 kg és 5 éves. Egyenlőre nincs igénye csak a magasítóra. Addig meg legalább van normális oldal és hát támasza a 18-36 kg-os ülésében.
Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
mirci18
addikt
[Erről a programról ti hallottatok?]
Ajánlották az oviban.
Heti egy foglalkozása lenne 1-1 óra hossza.
Szombaton kezdjük meg az iskola elkőkészítést.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
tildy
nagyúr
De gonosz Egyébként sosem tudni milyen baba lesz, nálunk szerencsére átaludta mind jó hamar az éjszakákat. Ellenben a nagy még mindig nem hajlandó este 10 előtt aludni menni. 6 éves. 10.30-8 közt alszik, 8.50re megy suliba.
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
lorcsi
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Google Pixel topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Call of Duty: Black Ops 6
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gyors microSD kártyák a PNY-től
- Netfone
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Külpolitika
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest