Új hozzászólás Aktív témák

  • Caesarion

    aktív tag

    válasz Darth_Revan #5949 üzenetére

    (1) jah, vannak az "otaku" és vannak akiknek "otakukacuk" :DDD

    (2) ma voltam BP. fövámtér vásárcsarnokban a Magyar-Japán barátság keretében rendezett kirakodó vásáron. Lehet én mentem túlzott reményekkel, de találtam összeszen 6 pultot, amolyan "piacon vagyok és kipakolom az asztalra amim van" kategóriaként. Valaki profibb módjára, valaki szerényen ömlesztve:
    - virágszobrok voltak (nem ikebana, ezek már összerendezettek voltak és fixek)
    - volt valami zöldséget nagoyn jól vágó müanyag késes pult,
    - volt egy sushi-készitö pult, 3 magyar srác gyúrta ott a makit és sushikat,
    - volt egy többnyire japán késekkel és japán konyhai eszközökkel foglalkozó bolt mobil standja,
    - volt egy színpad ahol magyarázták a tanabata ünnepély lényegét, szokásokat, rescpet to sendai, aztán gyógymasszást mutattak be az ott lelkesen dögkeselyüként kőröző senior nézőkön,
    - meg volt egy rövid pult az anime rajongóknak, de a Totoro és hellokitti nem túlzottan kötött le, szóval átsétáltam sakurazakaba ahol láttam loli-goth leányzót 1 piros 1 kék kontaktlencsével aminél kivert a hideg, találtam egykét nagyon jó akatsuki figurát a 12cm fajtából, söt volt egy ollókezü is ami nagyon nem rémlik még a fan-art.-okból sem... meg beleszerettem egy SoulEater - Stein-hakase bögére de nem volt érte szívem 1800at adni.

    utána vissamentem a vásárcsarnokba enni egy egészségtelen de nagyon finom véreshurkát mustárral, savanyúsággal és kenyérrel. :)

    (#5937) bandiras2 - jópofa linkek, elmentettem öket, thx.

    Te is fiam, Bluetooth ?!

Új hozzászólás Aktív témák