Új hozzászólás Aktív témák

  • Ganz-[HUN]

    addikt

    válasz oriic #48700 üzenetére

    Szerintem a karakterek többet fejlődtek a 24 rész alatt Kill la Kill-ben mint az utolsó 10x részbnen a Re:Zero-ban. Ráadásul Kill la Kill-ben jóval nagyobb volt a tét, vagy az áldozat amit meghozott a lányka (igazából a ruha áldozta fel magát). De ha már a karakter developmentet szapulom a rezeroban, Kill la Kill-hez is szúrok valamit ami viszont igen cska zavar. Kamui Junketsu fejlődése. Szinte üresen hagyták az egészet. Talán mintha Senketsunál gonoszabb, önzőbb lenne, de kb ennyit tudunk róla. Ha ő is egy jól kifejtett karakter lett volna mint Senketsu, véleményem szerint érdekesebb lett volna az amiokor Ryukora ráerőltették Junketsut (sőt, a dérgonakombánj részben is lehetett volna nagyobb szerepe a stat booston kívül) vagy akár lehetett volna toxic Satsukival is.
    Amit még nagyon csipázok benne, hogy (szó szoros értelmében :P :DDD) nincs benne elvarratlan szál. (igen ezen a szóviccen jót derültem :P :DDD)

    Edited!

    [ Szerkesztve ]

    Furry /// Psszt, srácok, kértek egy kis szocializmust? - egy random ember a '18-as öszi mondoconon /// ThinkPad T480s, T60 15" FlexView IPS SXGA+ /// Asus P9X79-E WS, Xeon E5-1620v2, Noctua NH-D14, 980Ti, Sony DTC-ZE700 DAT, MX Master 2S, Shure SRH-440A, OLED ToTK Switch

Új hozzászólás Aktív témák