Új hozzászólás Aktív témák

  • tildy

    nagyúr

    válasz Wyco #12382 üzenetére

    Csak akarat es szorgalom kerdese . Ha nem programozo lennek, akkor is megoldanam ( couchsurfing blogon irtak, hogy a Morgan Stanley-nel is van 1 uzletkoto, akinek kozepfok vagy az alatti az angolja, hitetlenkedett is egy sort, de megis lehet ilyen)

    Nos na a lenyeg, en azt modnom, alap angolnak MINIMUM kell lenni, ha valaki kijon, onnet mar lehet fentebb menni. EPrsze akinek felsofoku szint van , annak konnyebb, de az sem garancia azert.

    Esm occse is kb felsofok szinten van, megis 3 honapja keres mar allast. Csak mert nincs munkatapasztalata, leven iden diplomazott.

    Keretik utolso mondatba nem belekotni, tudom, sokaknak volt mar szakmai gyakorlata , munkahelye diploma elott is. Na naluk nem volt kotelezo a szkmai gyak, es bar jo tanulo volt, nem dolgozott suli mellett.

    wyco: mennyibol lehet megelni - latom megint ez a tema. Rengeteg ismerosom van kozepfok koruli, vagy picivel az alatti angollal, megelnek , futja olyan dolgokra, amikre otthon nagyon nem ment. Nem csak en vagyok pelda, ismerosi korben joparan.

    Ket embernek ket minberbol meg lehet elni, meg Londonban is , aki nem tud, annak lentebb kell vinni az igenyeket, ha keves a bevetele.

    [ Szerkesztve ]

    "Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

Új hozzászólás Aktív témák