Új hozzászólás Aktív témák

  • Intruder2k5

    MODERÁTOR

    válasz Blackmirror #41962 üzenetére

    Én senkit nem akartam kitiltani, nem ez volt a szándékom, azt szerettem volna ha az első figyelmeztetés után mindenki visszafogja magát, beleértve persze Aryont is. Elsőre tehát senki nem is kapott semmit, csupán 4-5 hozzászólást töröltem.

    Na most részletekbe nem bocsátkoznék, mert ugye más moderációja nem tartozik senkire, sem annak oka, sem pedig a büntetése, de röviden annyit, hogy hárman voltak akik a figyelmeztetés után sem tudtak leállni, ők kaptak ideiglenes kitiltást a topikból. De ők sem azonnal, a figyelmeztetésem után még töröltem hozzászólásaikat, és csak mikor ezután is folytatták, akkor raktam ki őket. Aryon87 befejezte, így őt nem tiltottam ki, és amíg normálisan fórumozik, addig nem is fogom.

    Ha a visszamenőleges dolgokért szankcionáltam volna, akkor egyrészt a fél topikot törölhettem volna, másrészt vélhetően háromnál többen is hiányoznának most innen. De még egyszer mondom, én azt reméltem, hogy mindenki hallgat a szép szóra, de sajnos tévedtem.

    winery, ha normálisan írsz, kérdezel, azért nem foglak kitiltani, sem én, sem más moderátor. De aki személyeskedéssel és trágárkodással válaszol a kérésemre, azt nem fogom tovább kérlelni.

    Dr. 444Hertz, egyetértünk, és remélem most már mindenki számára világos a helyzet.

Új hozzászólás Aktív témák