Új hozzászólás Aktív témák

  • saelin

    veterán

    válasz Tomi_Ohl #3693 üzenetére

    Az exed kemkedik utannad? :DDD

    Nekem baratnom tudja a felhasznalo nevem, de eszebe sem jutott eddig megnezni, hogy miket irkalok ide. Egyszer volt olyan, hogy animes topicot olvasgattam es volt ott par lengen oltozkodott (rajzolt) lany kepe. Mikor meglatta, akkor kikapcsolta a tabot es annyit mondott: irgum-burgum nincs hentai. (Aki nem tudna az a japan rajzfilm porno.)
    Ezen kivul kb lekakilja mit csinalok, csak ne nezzek meg mas not furcsa ruhakban\pozokban. Mondjuk nem is szoktam ilyet, ugyhogy nem nehez betartani. De - terjunk vissza a temahoz - hogy az exed meg foglalkozik veled... beteges, de inkabb kicsinyes dolog, es csak azert csinalja, hogy bosszantson. Szanalmas az ilyen ember. Remelem a kovetkezo lannyal tobb szerencsed lesz.
    Nekem egy 6 eve tarto kapcsolatom van es el nem tudnam - de inkabb tudnank - kepzelni, hogy mi valaszthata szet minket. Hazzasagot nem tervezunk, mert en nem hiszek benne, es ezt szerencsere a parom is fel tudja fogni. Lehet el kellene beszelgetned azzal a lannyal es tisztazni mindent, mar ha te nem adsz arra okot, hogy figyelje a netes tevekenykedesedet (sok sikert az elozo szohoz). Szvsz ilyen ok nem lehet, max ha a becsuletsertest nezem, de nem hiszem, hogy olyat tennel...

    "It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."

Új hozzászólás Aktív témák