Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Facebook és Messenger
- Banggood
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Proxmox VE
- 2 billió dollárt hozott a tavalyi év az NVIDIA-nak
- eBay
- Kína exportkorlátozást vethet ki az akkumulátortechnológiákra
- ASUS routerek
-
IT café
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rjg
őstag
-
-
vanni
csendes tag
válasz dokee78 #34665 üzenetére
@dokee78: Erről a Callrecorderről kérdeztem: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.skvalex.callrecorder Tök jó, működik, csak kikapcsolhatatlannak tűnik. Van egy tipped a root joggal rendelkező progi kikapcsolására?
@Tyer: mutatós ez a Greenify... De nem értem, most fut az app, vagy nem fut, ha használjuk?
Még egy kérdés: ha Titanium Backuppal lefagyasztom, akkor éppen úgy nem töltődik be a rendszerbe, mintha eltávolítottam volna, vagy csak nem látom és a háttérben fut tovább?
Hála!
-
LonGleY
veterán
válasz dokee78 #34215 üzenetére
Ahogy Mr X írja - tehát nem az e-mailhez van köze -, csak elsőre rosszul fogalmaztam. Ha még nem állítottál be nick-et, akkor azt itt teheted meg. Nekem is másodjára vette be a Xabber, mire rájöttem, hogy mit szeret. Azóta megy gond nélkül.
w333: Kifejtenéd bővebben is?...
Sajnos a fejlesztő nem nagyon ér rá, ezért a Yahoo egyelőre nem kerül bele. Nekem ez az egyetlen bajom vele. Alapvetően a szabvány XMPP accountokat kezeli jól. És tényleg.
[ Szerkesztve ]
-
Bozek
nagyúr
válasz dokee78 #33974 üzenetére
µTorrent Remote miért nem jó?
-
LonGleY
veterán
válasz dokee78 #33974 üzenetére
(Nem tudok sajnos arra progit)
Torrent hozzáadásra következő a módszerem: az uTorrentben be van állítva, hogy figyeljen egy Dropbox mappát (és ha talált ott valami relevánsat, törölje is le). Abba a mappába pedig Solid Explorer-el dobom be a torrent fájlokat a telón. Így, ha elindul/fut az asztali gép, az azonnal elkezd töltögetni.
petipetya: Nem nagy talány... Az adott sorozatrészek után 1-2 nap, mire kijön a felirat. A legtöbbnél megvan a rutin, hogy mikor. Ehhez a feliratok.info és a hosszupuskasub.com adatbázisait kellene használni. Ha van ilyen, engem is érdekel, a többi oldal és felirat meg kuka úgyis.
[ Szerkesztve ]
-
-
Kobe
veterán
válasz dokee78 #33696 üzenetére
4.2.2 alatt csinalja nalam, par hete jott ki a telohoz, de a problemak jol erezhetoen a legutobbi poweramp frissites utan kezdodtek. eloszor nem tudta ellenorizni a licenszet playbol, utana ujrascannelve sem talalt meg mindent es pattogott a hang, ahogy irtam. Utana ujratelepitettem az alkalmazast, de az ugralo hang megmaradt.
-
anrab
addikt
-
-
air
nagyúr
válasz dokee78 #33385 üzenetére
Egyértelműen az Adreno a jobb.
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
-
-
Bozek
nagyúr
válasz dokee78 #32150 üzenetére
Az, hogy 3D Mark-hoz hasonló, még nem fogjuk tudni, mire gondolsz pontosan.
De pár tipp: NeoCore, NenaMark2, Relativ Engine 3 Benchmark, RD 3D Benchmark.
És végül: 3D Mark
-
kovisoft
őstag
válasz dokee78 #32150 üzenetére
A Widgetsoid is meg tudja jeleníteni a memóriát, de talán a használt és a szabad közül csak az egyiket. Viszont tetszés szerint lehet átlátszóvá tenni.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz dokee78 #32110 üzenetére
Igen én kerestem és nem találtam.
Én hülye először úgy kerestem rá, hogy iOS Gmail for Android. Aztán esett le, hogy az iOS Gmail ugyanolyan mint az újabb androidokon
(#32130) dokee78: 3dmark, mobile gpumark, google
[ Szerkesztve ]
Üdv. Johnny
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Autós topik
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest