Hirdetés
- Mikrotik routerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Facebook és Messenger
- Banggood
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Proxmox VE
- 2 billió dollárt hozott a tavalyi év az NVIDIA-nak
- eBay
- Kína exportkorlátozást vethet ki az akkumulátortechnológiákra
-
IT café
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisspall
aktív tag
válasz kissjani85 #94892 üzenetére
Podcasthoz, hangoskönyvhöz ezt használom:
Smart AudioBook Player
A Podcast Addict önmagában is elég lehet letöltéshez és hallgatáshoz is, én csak letöltéshez használom. -
Oldman2
veterán
Én hosszú ideje a Podcast Addict-et használom, alap funkció benne ez.
Meglepő számomra amit írtál, hogy ez más lejátszókban nem alapértelmezett!?
-
törölt tag
Valaki használja a My Cars nevű app-ot?
Olyan kérdésem elnne, hogy használom egy ideje, de még most se tudom, hogy amikor felviszek egy új tankolást, akkor a km megadásánál napi számlálóra kell állítani, vagy odométerre?
Az is zavar, hogy az első adatot amikor felvittem akkor ugye nincs mihez hasonlítania, így 0,02 litert ír 100km-es távra. Ezáltal a grifikon is hülyén néz ki… ki, hogy visz fel egy tankolási adatot?[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Music Folder Player. Mappánként is megjegyzi, hogy melyikben, hol tartottál. Hangoskönyvekhez remek feature.
-
kissjani85
csendes tag
Sziasztok!
Olyan podcast es vagy zenelejatszot keresek ami bezaras utan megjegyzi, hogy hol tartottam az adott zeneben. Mert eddig amiket probaltam vagy az elejerol kezdik a lejatszast vagy elegge messze onnan ahol abbahagytam.Ajanlasokat elore is koszonom!
Lenovo A7000 5.0 droid
-
rayoliviero
veterán
Félig meddig off, de talán itt tudtok segíteni.
Vettem egy Kingston USB C pendrive-ot a Nexus 6P telefonomhoz, de telepíteni nem tud róla apk-t a telefon, másolni tudja róla a belső tárolóra az apk-t és úgy már telepíti. Zenével nincs gond azt a pendrive-ról is közvetlenül lejátssza. Fat32-re van formázva, de NTFS-sel sem, volt jó.
Van valakinek ötlete, hogy ez mitől lehet? Más telón micro USB pendrive-ról működtek az apk telepítések is.
-
Wolfskin
őstag
válasz #79335424 #94886 üzenetére
nem értem, ezt melyik kérdésre írtad...?
a telefont alapvetően buta telefon (nyomógombos) helyett vettem, annál max 20%-al több tudást várok el tőle.(bővebb címjegyzék, több sms, jobb ébresztő, diktafon stb.) semmi más szándékom vele, mint telefonként használni. minden másra van note3, note 10.1, lenovo t420s, és egy elég erős asztali gép sok és nagy monitorral. szóval a net és főszerkesztőség kilőve. de kell egy munkaeszköz is
[ Szerkesztve ]
''Irén nem válaszol mert mosni, és főzni kell!'' (CsT)
-
Wolfskin
őstag
Köszi,
kipróbáltam szinte az összes ilyen progit, ami a funkciógombok világátását kezelné, de sajna root nélkül nem mennek.
Van arra tapasztalat, hogy evolveo Q4-et, evolveo D2-t mivel érdemes rootolni?1. Mivel tudok lementeni egy backupot, a jelenlegi állásról (biztonság miatt)
2. Mivel rootoljam?
3. A root nem befolyásolja a hardveres gombok (piros-zöld) működését? Végül is ezért ezt vettem.
A telefon evolveo D2/ Android 4.2.2
----@ (#94883) Somatom
Sokan nem szeretjük őket, első sorban a Clean Master miatt,Én is használtam 3 éve tettem fel note3-ra, de akkor teljesen elégedett voltam vele. most feltettem egy ismerősnek a tabletjére (note10.1) de mintha megőrült volna, egyfolytában csinál valami, nyüzsög, javasol. érdemes a régiből APK mentést csinálni?
amúgy mit javasoltok egy elég buta okostelefonra (colveo D2, 2*1.3 GHz, 512 MB Ram), a futó alkalmazások listázására, felesleges progik kilövésére, az újraindításuk megakadályozására, ram tisztításra, azaz a kütyü gyorsítására?
CC-Cleaner, All-im-one toolbox, ezek jobbak?[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
törölt tag
Spec. hardver nélkül úgy tudod megoldani, ha a töltő áramkörét szakítod meg. Azt fel tudja használni eseményként egy automatizáló. A művelet már "bármi" lehet. Arduinoéknál is körülnézhetsz, mert jó az Androidos támogatottságuk. Írd meg légyszi, ha sikerül valami, mert érdekel a témakör!
[ Szerkesztve ]
-
Exian
addikt
Tudtok ajánlani valami megoldást (hardver-szoftver páros), amivel USB porton keresztül tudnék figyelni bizonyos dolgokat és a beérkező jelet meghatározott módon felhasználni?
Példa az igényeimre: van néhány ajtónyitást érzékelő mágneskapcsoló. Ezeknek a jelét kellene valahogy rávinnem egy Androidos eszközre és jelszakadás esetén kellene bizonyos dolgokat végeznie (legegyszerűbb példák: hívás, SMS értesítés).
Létezik erre valami megoldás?
Tudom, hogy erre már vannak olcsó céleszközök (GSM átjelzők), de itt most fontos, hogy androidon tudjam megoldani, meghatározott hardver és szoftver környezetben.
[ Szerkesztve ]
-
Bozek
nagyúr
Én az F-Stop Media Gallery-t használom, mióta csita lett QuickPic.
-
tordaitibi
veterán
válasz Viktor0610 #94872 üzenetére
Ugyan nem program, komplett hardver, de.. :-) :-)
aboltom.com/product_info.php?products_id=120
Sajnos tiltott a hasznalata, de poennak jo.
-
dlaj
őstag
Én zajosabb tömegközlekedési eszközt javasolnék.
-
törölt tag
Sajnos, ehhez nem szoftver, hanem hardver kell. Pl. Kalasnyikov úr tervezett ilyen hardvereket.
[ Szerkesztve ]
-
beg
veterán
3D Füldugó v2.0
[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
MODERÁTOR
Olyan programot keresek, ami a környezetemben lévő Messenger-hangokat eliminálja.
Idegesít, mikor tömegközlekedem, és hallom a prüntyögéseket...( )
Köszi a javaslatokat!
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
DS39
nagyúr
tudtok egy jó galéria/képnézegető appot?
a gyári fapados, az UC browser képnézegető módja egész jó, de jobb lenne erre egy dedikált app, ami tudja az időzített léptetést is.[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
válasz vadászcsiga #94868 üzenetére
Távirányító funkcióra gondoltam. A mai frissítés előtt nem jelent meg a jobb felső sarokban a kis távirányítób ikon.
-
Wolfskin
őstag
szia, köszi, de nem működik az sem..
ami még nem működik:
• Galaxy Button Lights
• Capacitive Buttons
• BLN control - Free
• Capacitive Buttons
• Keyboard backlight controller
• L9 BacklightModvan ami fut, de nem csinál semmit, nem fut (" a program leállt"), vagy root szükséges
[ Szerkesztve ]
-
kidnou
őstag
válasz gyurkikrisz #94863 üzenetére
Erdekes, én is a tv24 appot használom de még nem találkoztam reklámmal.
-
vadászcsiga
félisten
válasz gyurkikrisz #94863 üzenetére
-
gyurkikrisz
őstag
Sziasztok!
Műsorújság appot keresek, lehetőleg ingyeneset, kevés, vagy semennyi reklámmal. TV24 jónak nézett ki, de tele van reklámmal. Vagy esetleg egy kis segítséget kérnék a TV24 reklámjainak elvtávolításában
A tuning a kisfiúk alap órajele. | i5 6500
-
Wolfskin
őstag
sziasztok, van arra app, hogy a funkció gombok (menő/home/vissza) folyamatosan világítsanak, amíg a képernyő is él? mert most kb 3 mp után kikapcsol, csak sötétben tapogatózok, mi hol van...
(ekkora baromságot még nem is láttam... )telefon: evolveo D2
android: 4.2.2''Irén nem válaszol mert mosni, és főzni kell!'' (CsT)
-
Bozek
nagyúr
válasz z123456789 #94858 üzenetére
Akkor linkelj normálisan. Az elsőnek linkelt alkalmazás fejlesztője francia, míg a másodiknak (amiből a Pro-t is linkelted) ausztrál. Szerintem nagyon nem ugyanaz a kettő.
-
z123456789
addikt
Ugyan az fejlesztette mindkettőt. Mármint ami nekem megvan a tableten, és most a playen fizetnem kéne.
Idézőjelbe akartam tenni a szabadalmat.
Megoldódott. Írtam nekik. Az volt a válasz kb 10 percen belül, hogy a Play felszólította őket, hogy másik arculatot kell csinálniuk, ezért lett az ikonváltozás, és ennek okán, már teljesen másként jelenik meg a Playen az app. De küldött egy linket, ahonnan letölthetem a pro-t, és megköszönte, hogy vásároltam tőlük. -
air
nagyúr
Tudtok olyan üzenetkezelő (SMS) alkalmazásról, ami a Handcent SMS-hez hasonlóan popup ablakban - kvázi push üzenetként - jeleníti meg a bejövő SMS-t?
Textrát és a Google Messengert néztem, azokban nem találtam ilyet.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
Bozek
nagyúr
válasz z123456789 #94854 üzenetére
1. Azt más fejlesztette, tehát nem ugyanaz a program, amit először megvettél.
2. Milyen szabadalmat? Nyílt forráskódú alkalmazásnál? -
nidal11
csendes tag
köszi
-
z123456789
addikt
Sziasztok!
Az mitől lehet, hogy az alábbi ikonnal rendelkező appnak volt egy pro változata, amit megvásároltam, de most nem találom. A telefonomon csináltam egy FR-t, és amikor telepíteni akartam, akkor vettem észre. A tabletemen még mindig rajta van, és működik is.
A másik furcsaság az, hogy megtaláltam végül a programot, de már más az ikonja mind a trial, mind a pro verziónak, és újra meg kellene vennem.
Eladták a szabadalmat, és más megcsinálta, és most újra lehúzhatnak 1500-zal? De akkor a másik trial verziót miért hagyták meg?
Elő tudom bányászni a korábbi vásárlásom igazolását? Vagy le tudom menteni a tabletről az aplikációt?SZERK.: a fizetési bizonylatot megtaláltam. Érek ezzel valamit?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Véreshurka #94851 üzenetére
Nem a Gdrive -ban van ez a fizetős rész, hanem a Naptárban van olyan, hogy "vállalati megosztás", ami 30 nap próba után fizetős. Kb. 30 esemény, nem vészes. Ráadásul Word -ben kaptam, tehát a CSV importhoz előbb át kéne tennem Excell -be. Na, ennyi nincs ebben, inkább felpötyögöm manuálisan.
-
Véreshurka
senior tag
válasz #79335424 #94847 üzenetére
A névnaposat igen, importáltam a leírásnak megfelelően. Amit pluszban létrehoztam szülinap nevű naptárat azt egyszerűen létrehoztam egy új saját naptárat, majd a legördülő menüjéből az esemény létrehozása a naptárban menüpont, ott lehet ugye egy tól-ig határ is akár meg egésznapos esemény is. Itt sajnos egyesével kellett beírnom mindent minden napra. Mivel hogy nem sok ilyen esemény van amit be akartam írni, így ez nem volt olyan bonyolult, plusz én egésznaposra állítottam be őket, viszont a te esetedben lehet, hogy hosszadalmas lesz. Azt nem tudom sajnos, hogy van-e egyszerűbb megoldás ettől, mondjuk amit Bozek linkelt, ott van egy olyan rész, hogy "Speciális: CSV- vagy iCal-fájlok létrehozása vagy szerkesztése az importálás előtt". Ott egész jól leírja a súgó, hogy excelben hogyan kell létrehozni a táblázatot, hogy fel tudja ismerni, illetve, hogy hogyan kell menteni. Talán neked ez lenne a legegyszerűbb ha sok adatot kell beírni a naptárba (mondjuk arra nem láttam lehetőséget, illetve el sem tudom képzelni, hogy az ismétlődést ha szeretnél hogyan tudod definiálni ebben a táblázatban). De egy fokkal egyszerűbbnek tűnik, mint egyesével megszerkeszteni a böngészőben az eseményeket. Viszont ha nem olyan vészesen sok az esemény és még ráadásul ismételtetni is akarod akkor talán egyszerűbb magában a naptárban egyesével felvenni az eseményeket. Én mondjuk mindenképpen így csinálnám, mégha rohadt hosszú is lenne ez időben. Aztán az elkészült naptárat ki tudod exportálni, majd az exportált naptárat fel tudod tenni egy felhőbe (ami nem vállalati megosztásként értelmezné), mellé feltöltesz egy a logout-os írás lépéseit tartalmazó "használati utasítást", amit akinek kell le tudja tölteni a felhőből és tudja importálni a saját naptárjába.
Azt nem tudtam, hogy vannak a g drive-nak fizetős része is
[ Szerkesztve ]
El Psy Kongroo
-
nidal11
csendes tag
Sziasztok!
Tudna vki nekem olyan alkalmazást mondani, amivel youtube-rol le tudok tölteni közvetlenül zenét a telefonomra és nem kell linket másolgatni knbözö youtube to mp3 converter honlapra egyesével?
Köszi előre is!
-
törölt tag
válasz Véreshurka #94845 üzenetére
Persze, egyesével működne, csakhogy én nem tudom az ehhez szükséges adatokat. Ezért szeretném úgy, hogy egy szerverre (pl. "céges" Gdrive) felrakom, ahonnan mindenki letöltheti az éves eseménynaptárt. Úgy látom, hogy ez lenne a "vállalati megosztás", ami viszont fizetős.
Most olvastam el a "névnaposodat". Te is ezzel az export/import opcióval oldottad meg.[ Szerkesztve ]
-
Véreshurka
senior tag
válasz #79335424 #94841 üzenetére
Úgy nem megy a megosztás, hogy a böngészős naptár alatt ahol felsorolja a naptáraidat (ha esetleg letöltötted a linkelt helyről a névnaposat, akkor ott ahol az van) ott ha ráállsz a létrehozott naptáradra akkor a megjelenő lefelé mutató nyílon kattintva van lehetőséged megosztásra. Igaz ugyan, hogy egyesével kell hozzáadnod mindenkit, de mindenkinek külön-külön tudsz engedély adni, hogy mit kezdhet vele. A nemfizetős rész minél nem működik?
El Psy Kongroo
-
vigyori78
őstag
-
unravel
őstag
Heló!
A gyári Messaging alkalmazással nem tudok sms-t küldeni - fogadni. Feltettem a Textra-t, azzal jó. Viszont én a gyárit akarom használni. Alapértelmezettnek van beállítva de nem csinálja a dolgát. Mit tegyek?
¯\_(ツ)_/¯
-
törölt tag
válasz Véreshurka #94830 üzenetére
Kicsit döcögősen halad ez a naptárügy. A link alapú megosztás nem akar összejönni, mert az csak a fizetős verzióban van. Megpróbálom úgy kicselezni, hogy az exportáláskor létrejövő fájlt osztom meg Gdrive -on.
-
törölt tag
válasz Véreshurka #94830 üzenetére
-
törölt tag
válasz Véreshurka #94828 üzenetére
Na, pont ilyen infókra van szükségem. Köszi! Kíváncsi vagyok, hogy mit fog ehhez szólni a Dolphin. Tapasztalataim szerint Androidon a Google alkalmazásainak webes felületen történő kezelése egy rémálom.
-
Véreshurka
senior tag
válasz #79335424 #94826 üzenetére
Az nem járható út, hogy a böngészőből nyitott google naptárban létrehozol a saját naptáraid között egy új naptárat? Olyanra gondoltam, mint mondjuk a névnap c. naptár innen.
Mondjuk kézzel kell bevinned minden infót, de megtudod osztani akivel csak szeretnéd. Viszont csak a böngészőből tudsz ilyet csinálni, android naptár app nem tud ilyet.
El Psy Kongroo
-
törölt tag
válasz Véreshurka #94824 üzenetére
Tulképp nem is emiatt vakarom a fejem, mert van vmi régen megvásárolt, fullos office programom, meg ott az Andropen Office is (csak naívan azt gondoltam, hogy .doc -hoz mi lehetne jobb, mint amit maga a MS ír). Mivel a dátumok is csak egyszerű szövegfájlként vannak a doc -ban, ezért a konverzió sztem bukó. Csak a manuális adatbevitel marad (max. az esemény definícióknál copy -> paste). Igazából egy jó tutorial kéne a G. Naptár kezeléséhez, amiből megtanulhatom, hogy hogyan tudok olyan éves eseménynaptárat összehozni, amit 20-30 emberrel meg tudok osztani (mondjuk, egy linkkel) úgy, hogy a privát eseményeimmel ne keveredjen össze. Kell ehhez egy külön G. fiók?
[ Szerkesztve ]
-
Véreshurka
senior tag
válasz #79335424 #94821 üzenetére
Régebben a WPS Office volt feltelepítve, egy ideje már nem használtam, de szerkeszteni tudsz benne ha csak ennyit akarsz. De hátha jön vki akinek van konkrét, ingyenes app javaslata, mert egyébként a többi amivel szerkeszteni is lehet fizetős és nem 2 fillér.
El Psy Kongroo
-
beg
veterán
válasz #73959936 #94820 üzenetére
Ide írom, mert kapcsolódik a priváthoz is. Egyrészt az AdAway amit feltettél elég nagy arányban megszűri az appon belüli reklámokat. Ha mégis marad egy-kettő, akkor az xposedes minmin guard. Az még a helyét is eltűnteti.
Próbáld ki, hogy előjön-e, aztán minmin.
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
törölt tag
Office -ban elég esetlenül mozgok. Kaptam egy táblázatot .doc -ban (igen, vannak ilyen elvetemültek). Naptáresemények, amikből szeretnék megosztható Google naptáreseményeket csinálni. Telepítettem az 54MB -os Word -öt. Kiírta, hogy a szerkesztéshez jelentkezzek be vmi Office 365 -be. Mi vaaan? Na, itt elakadtam. Szerintetek mivel és hogyan kéne ezt megcsinálni?
-
törölt tag
Sziasztok. Van 1 játék appom- amiről 1 másik app azt állítja, hogy reklámot tartalmaz és csak úgy lehet mentessé tenni, ha törlöm -
Nem szeretném törölni, van-e utólag valamilyen mód az appban rejtőző reklám törlésére ???
Ha hülyeséget kérdeztem, ezernyi bocs, ne is válaszoljatok
-
Véreshurka
senior tag
válasz Véreshurka #94814 üzenetére
Na kifutottam az időből. Ha jól emlékszem oda még be lehet állítani azt, hogy kilőjje az alkalmazást, meg még egy-két apróságot, de max 3 műveletet (egy felül, mint nálad a google keresés, egy balra, egy meg jobbra).
El Psy Kongroo
-
Véreshurka
senior tag
válasz Melorin #94811 üzenetére
Én mondjuk nem is neked akartam válaszolni, hanem Gazsinak a keresősáv kikapcsolásra novában. Nem is értem miért neked írtam
Mondjuk ahogy elnézem a videót az nem inkább a használt ROM "gyűrűhivatkozása" (nekem legalábbis vmelyik készülékemen mintha ílyen névvel futott volna hasonló)? A beállításokban néznék szét ezügyben.
[ Szerkesztve ]
El Psy Kongroo
-
4es
tag
válasz Melorin #94811 üzenetére
Nyomjál már egy hosszút az alkalmazás megnyitó gombon, azon amin felfelé húztad az ujjadat aztán szerkesztés és csúsztatási művelet....? Azt állítasz be amit akarsz. Sőt ezt eljátszhatod az összes ikonnal.
[ Szerkesztve ]
Korábbi profilom "es4" http://prohardver.hu/tag/es4.html
-
Melorin
addikt
válasz Melorin #94689 üzenetére
aprokaroka87, Véreshurka, 4es,
A kérdésem az volt, hogy:
Ki lehet valahogy kapcsolni azt, hogy ha a home gombot véletlenül felfelé húzom, előjön a kereső?
Erre jött az egyöntetű válasz tőletek, hogy "persze, a Novában". Hiába írtam, hogy nem lehet ott sem."Nova brállítások --> asztal --> állandó keresősáv menüpont alatt ki lehet kapcsolni."
Nem, az nagyon nem azt kapcsolja ki!
De hogy világos legyen mit akarok, készítettem egy video-t a kikapcsolandó jelenségről. -
nababika
aktív tag
válasz aprokaroka87 #94803 üzenetére
Felig vicc volt csak. Egy Honor 4x-rol van szo. A youtube megy rendesen a boneszoben, meg is kerdezi annak rendje es modja szerint, hogy engedelyezem-e a teljes keperntot. A weboldalakon talalhato videok, pl index, origo, hvg stb..... nem akar mukodni, illetve lefagyasztja a bongeszot. Nem tudom milyen fajta videok ezek.
-
VIBO
őstag
Sziasztok
Van olyan app amivel tudok samsung okos tvt kontrollalni ugy mintha touchpad es billentyuzet lenne a telefon?
S6 Edge-m van.
[ Szerkesztve ]
iPhone 14 pro, Buds Pro, Apple Watch Ultra, MK7 GTI, Zenbook i7
-
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Trollok komolyan
- Mikrotik routerek
- One mobilszolgáltatások
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest