- Windows 11
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Vírus a gépben!
- Crypto Trade
- Milyen program, ami...?
- Az Apple szerint a briteknek nem kellene piszkálni a mobilos böngészők piacát
- Mozilla Firefox
-
IT café
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
G-lader
tag
Na én 2 napja vagyok tablet tulaj, és a penny-s cuccot vettem meg, de most nagyon gondolkozom hogy visszavigyem-e mivel a Wi-Fi az nagyon nagyon gyenge, azaz az irodámban, ahol a router és az eszköz között légvonalban van max. 4m és egy fal, ahol a telefonom max vagy 2/3-ad erősségű Wi-Fi jelet észlel, illetve a laptopom is, meg egy másik sima mid tablet is hasonlóan jól fogja a WiFi-t, addig ez az omega tablet (ami egyébként ettől és a szörnyen gagyi anyagminőségtől eltekintve még OK is lenne) minimum WiFi jelet érzékel. Ez a net sebességében is észlelhető, míg a laptop, vagy a telóm a speedtestel hozza a netem max sebességét (20Mb/s) addig az omega tablet csak 3-4Mb/s-t produkál.
Sztetek ha ezzel visszaviszem a penny-be akkor visszaveszik, vagy mi a fészkes fenét mondanak???
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- SCYROX V6 gamer egér
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Almás felhangokat pendít meg a Cougar legújabb, E-ATX-es háza
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Politika
- Biztonsági kamera
- A kelleténél jobban lebutítja egyes GeForce RTX 5090-es VGA-it a Zotac
- További aktív témák...
- Apple iPad (2017) 9,7 Wi-Fi + 4G Cellular 32GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- iPad mini 6 64GB Fekete Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4063