Új hozzászólás Aktív témák

  • HSM

    félisten

    válasz TTomax #4154 üzenetére

    Úgy gondolom, megtehetem, hogy kételkedjek benne. ;)
    Az aláírásod sokat elárul a hozzáállásodról, objektivitásodról: "Egy 980-nál nincs jobb...csak kettő..."

    (#4155) Asbee: Nem értem, miért vagy most így megfeszülve? Neked nincsenek ismerőseid, akiknek van videókártyájuk? Nem is értem, hogy jön ez ide...

    daveoff 780-ról alkotott véleményét épp linkeltem, nem tudom, hogy kerülte el a figyelmed. :D

    Nem vetítek. Többszörösen megtörtént eset. Halkan megjegyzem, én is mocskosul unom már ezt az egészet, talán feltűnt, hogy jóval kevesebbet szólok hozzá dolgokhoz. Egyszerűen unom már, hogy állandóan belém van kötve vagy ezért, vagy azért.

    Na persze, Te vagy itt a mindenki, mi? :C Jól csűröm-cavarom, és így sosem derül ki, jó duma. :C

    Engem nem az érdekel, Nv vagy AMD. Engem a technológia érdekel, amit a GPU-k képviselnek. Tény és való, az Nv, mint cég számomra antipatikus (nagyon finoman fogalmaztam), ahogy viselkedik, ahogy a vásárlóihoz, versenytársaihoz áll. Emiatt abban igazad van, hogy jó AMD kártyának inkább örülök, mint jó Nv kártyának. Ettől függetlenül, mint technológia engem az Nv dolgai is érdekelnek.

    (#4156) Egon: Amiről beszélsz piaci trend, egyfelől csak pszichológia, másfelől ügyes Nv és béna AMD marketing. Ügyeset húztak, nem vitatom, a vásárlóik nagyrészének alapos átverésétől se riadtak vissza, és a kemény, hogy ennek ellenére mennyien védik őket. Ez bennük a zseniális. Ezt kevés cég úszta volna meg ennyire nevetséges veszteségekkel, mint ők.

    Ami a Mantle/Vulcan/DX12 esetét illeti, ott sem igazán vagy képben, gyakorlatilag ugyanaz a három API a lényegüket tekintve. Nem kell lényeges módosítás, hogy egyikről a másikra térjenek át. Ez ugyanakkor távolról sem igaz a DX11-ről DX12/Mantle/Vulcan váltásra.

    A játékok zöme nyilván még jóideig DX11 marad. Ettől teljesen függetlenül a komolyabb játékok és stúdiók esetén várható, hogy ez lesz a célzott platform, egyszerűen azért, mert technikailag ez képes messze a legtöbbet nyújtani.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák