Új hozzászólás Aktív témák

  • Tyrel

    őstag

    válasz Abu85 #41762 üzenetére

    A Lumberyard-ban le vannak már fektetve a Cloud Gaming ill. MMO fejlesztés alapjai, nézz körül a Star Citizen környékén.

    Persze valószínűleg még nem kiforrott, de a Cloud Imperium Games a CryEngine-t is erősen átírta (ami ugye a Lumberyard alapja) és egyébként a Lumberyarddal is ezt teszik. Gyakorlatilag lefejlesztenek mindent kiegészítést a motorhoz, ami ahhoz kell hogy (egyébként minden eddigi játékot felülmúló méretekkel operáló) MMO-t lehessen készíteni vele. Elég komoly megoldás lesz, nagyjából az eve-online szerveréhez hasonló logikával, csak épp egy nagyságrenddel több játékosra méretezve és sokkal-sokkal alacsonyabb latency-vel, lévén egy eredendően first person játékról van szó.

    Ha az a játék elkészül vagy legalább a bétáig eljut, onnantól az Amazonnak semmi dolga nem lesz, csak simán licenszelik tőlük a motor továbbfejlesztéseit, de az igazat megvallva azon sem lepődnék meg ha már eredendően úgy szerződtek volna hogy ezeket megkapják tőlük.

    Persze ez nem olyan cloud gaming ahol magát a játékot a cloudban futtatják, itt csak a szerveroldal fut azon (klasszikus MMO), de szerintem jól mutatja hogy az Amazon-t érdekli ez a terület is... csak hát miért törjék magukat, ha a Cloud Imperium Games megteszi helyettük?...

    [ Szerkesztve ]

    Turenkarn

Új hozzászólás Aktív témák