- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
-
IT café
A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raymond
félisten
Latom az unboxing hulyeseget mint marketing lepest meg nem untak meg most sem [link], kivancsi vagyok az NV is eljatsza meg mindig ezt vagy egybol tesztek lesznek.
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
Raymond
félisten
válasz ScomComputer #42103 üzenetére
Hehe, ugy latszik valaki koran kattintott Fura is volt hogy mas nem toltott fel semmit
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
Televan74
nagyúr
válasz ScomComputer #42103 üzenetére
Én még láttam az előbb,de ebbe mi volt a nem helyénvaló. Két refet bemutatták hogy így néz ki. Nem hiszem hogy ennyire titkos lenne a projekt.Vagy mégis?
Amikor nincs remény! Jusson eszedbe nincs isten, csak én!
-
gV
őstag
akkor tessék:
Nagyon fontos kiemelni, hogy az Intel az AMD IGP-jéhez minden tesztben 2400 MHz-es memóriát társított, míg a saját Ice Lake fejlesztéséhez teljes buszszélességű, 3733 MHz-es LPDDR4-et, vagyis az AMD platformjának valós képességeit mesterségesen korlátozták, hogy képesek legyenek helyenként gyorsabbak lenni. [link]
jeleztem [link] hogy nincs korlátozás lásd AMD oldalán [link] mégsem korrigáltad a cikked
-
do3om
addikt
Én még az új RTX-Navi kártyák tálalására, híreire leszek kíváncsi. Mert az tudjuk hogy jön a navi, de bőven beelőzni látszik az Nv ha máshol is olvas az ember, a custom modellek meg nem is kis orrhosszal.
Vajon lesz már most aztán igazi népkártya cikk. Vagy a cikis árat majd tálalják úgy mint a chipset hűtőset hogy az AMD-n félpasszív!! Lesz e majd jön a csodadriver ezért már előre jobb vétel a Navi.Ha érdekel valami szerelési anyag írj privátot. Eladó Schneider Mágneskapcsoló 18,5kW/38A
-
hoolla
aktív tag
Na de látod, hogy mi megy. Oliverda pl. úgy írkál már régóta a cikkeidre mintha valami személyes problémája lenne veled. Nem említve pár másik emberkét aki úgy tűnik, hogy azért jön és olvassa el a teszteket, híreket, hogy utána trollkodhasson. Ez valahol el kellett, hogy induljon. Hogy ilyen mélységekig hatoljon, ez így egy konstans dolognak kell lennie. Ergo, úgy gondolják ezek az emberkék, hogy évek óta nem írtál semmi rosszat az AMD-ről, mindegy milyen helyzetben volt/van a vga részleg.
Szerintem, lehet szimpatikusabb számotokra egy-egy gyártó. Nincs azzal semmi gond. Nvidia csinált jópár gané dolgot az elmúlt pár évben. Nem kell szeretni ha nem akarja az ember.
Viszont ha függetlenek vagytok, akkor bizony kell cikk és teszt a jelenlegi Ti-ről és a most megjelenő Superekről. Addig kell mennetek amig be nem szerzitek a kártyákat. Nincs mit tenni. Volt sli teszt az egyik Titan-nal, talán a pascal. Az egyik fórumozó adta kölcsön nektek. Szinte senkit nem érdekelt egy Titan sli teszt de lejött nálatok és nagyon sokan elolvasták. Az ilyeneket hiányolják sokan. Kell, hogy legyen Nvidia teszt és hír, hogy ezek az emberkék keressenek mást akinek szívhatják a vérét."It was the best of times, it was the worst of times, it was the age of wisdom, it was the age of foolishness..."
-
-
félisten
válasz hoolla #42114 üzenetére
Nem azért kell mert trollok vagyunk vagy hogy szívhassuk Abu vérét mert kutyát nem érdekli, hogy itt ezen basszam fel az agyam 40 évesen hogy mi megy itt, van azon kívül is elég gondom.
Kár erre kihegyezned bármit is, mert NEM erről szól.
Szeretem nvidiát, de nem vagyok AMD hater. AZ mellett szívesen olvasnék normális teszteket híreket itt ezen az oldalon amit évek óta szeretek és olvasok, támogatok satöbbi.Az embert bántja ha egy oldal amit szeret leépül.Egy olyan oldal ami régen sok játékkal tesztelt, első osztályúan fogalmazott, minden VGA-t letesztelt és összehasonlított. Úgy volt pártatlan hogy az volt, nem pedig úgy, hogy annak mondta magát. Ha egy piacvezető gyártó, (-ami azt jelenti hogy 10 emberből 8 használja a termékét, azaz itt a fórumozók nagy része is valószínűleg nvidiát használ) háttérbe van szorítva és az IT beállítottságú emberkék akik nagyrészt ezt az oldalt olvassák kíváncsiak a termékeikre.
Nem kellene mindent erre kihegyezni, hogy aki elmondja a véleményét az troll vagy nvidia fan és azért írja csak mert ez olyan jó dolog.
Nagyon sok igazság van abban amit leírtam, szerintem kb minden.
Azóta vannak problémák amióta ez megy itt minden szempontból és minden érv kikezdhetetlen, explicit apik, még ha nem is releváns így a teszt, kijön egy Kártya generáció aminek a tesztelésével megvárják, amíg lesz kompetens VGA az AMD oldaláról, hogy melléjük lehessen tenni, mert ez erről szól.Nemrég volt teszt ahol az AMD kártyát a legújabb driverrel tesztelték, az Nvidiát 3 driverrel régebbivel. Ezek olyan dolgok amikre lehet mindent fogni, csak azt nem hogy korrekt dolgok.
3 éve nem adott ki Nvidia terméket,de most 9 hónap alatt egy komplett családot,7 kártyával ami nemsokára 11 ből fog állni. Abból most Júliusban látsz újabb 2 tagot de nem önálló tesztben hanem a navi tesztjében melléjük téve.
Hagyjuk ezt, én ehhez nem asszisztálok .Ha valaki akkor én becsülöm a legjobban ha egy teszt pártatlan sokrétű mindegy hogy nvidia vagy AMD ezt szerintem icon aki ezelőtt tesztelt pontosan nagyon jól tudja mert nemegyszer megköszöntem neki a korrekt kétértelmű megjegyzésektől mentes szövegkörnyezetet amit használt vagy gbors akinek mindig minden tesztjénél látom és olvasom hogy miről ír és kikezdhetetlenül profin taglal mindent, pártatlanul.
Részemről elengedem itt ezt a témát, mert ez nem VS topik.[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
törölt tag
válasz hoolla #42114 üzenetére
Azt TTomax adta oda PHnak emlékszem valaki hogy kiakadt a plecsnin amit adtak
De a helyzet hogy ma már senki nem vesz két új titánt olyan horibilis az ára hogy azt még Abu kezébe se merik odaadni kellenek a sejk barátok
ASUS magyar főnökét nevét nem akarom kimondani meg kell környékezni szép ajánlatokkal[ Szerkesztve ]
-
hoolla
aktív tag
válasz #82819712 #42119 üzenetére
A legutóbbi SLI teszt az Deicide kollégának volt köszönhető. TTomax szerezte be neki a kártyákat angliából. De lehet, hogy volt teszt TTomax kártyáival is régebben.
De nem azt mondom, hogy lennie kéne SLI tesztnek, hanem, hogy volt Nvidia SLI teszt legalább. Így mindenki megnyugodott arra a kis időre. A plecsnire nem emlékszem és nem akarom előkeresni. Kellett volna rá az ajánlott? Olyan kártyákra amik be sem voltak szerezhetők otthon...
[ Szerkesztve ]
"It was the best of times, it was the worst of times, it was the age of wisdom, it was the age of foolishness..."
-
törölt tag
Ez az advanced micro devices nevú cég nagyon akar valamit a texture processor based ray tracing acceleration merhod & system-mel. Nem tudjátok mi lehet ez ? Hmm Hmm
-
Petykemano
veterán
(from si_shader.h)
* API shaders VS | TCS | TES | GS |pass| PS
* are compiled as: | | | |thru|
* | | | | |
* Only VS & PS: VS | | | | | PS
* GFX6 - with GS: ES | | | GS | VS | PS
* - with tess: LS | HS | VS | | | PS
* - with both: LS | HS | ES | GS | VS | PS
* GFX9 - with GS: -> | | | GS | VS | PS
* - with tess: -> | HS | VS | | | PS
* - with both: -> | HS | -> | GS | VS | PS
* | | | | |
* NGG - VS & PS: GS | | | | | PS
* (GFX10+) - with GS: -> | | | GS | | PS
* - with tess: -> | HS | GS | | | PS
* - with both: -> | HS | -> | GS | | PS
*
* -> = merged with the next stagecase CHIP_NAVI10:
return "gfx1010";
case CHIP_NAVI12:
return "gfx1011";
case CHIP_NAVI14:
return "gfx1012";TÉnyleg lesz Navi10, Navi12 és Navi14
Találgatunk, aztán majd úgyis kiderül..
-
veterán
válasz Petykemano #42132 üzenetére
Nem kifejezetten tőled kérdezem, de felmerült bennem, hogy vajon lesz Navi 11 és Navi 13 is? Ha már a szám csak a fejlesztés kezdetét jelzi. (Polaris 10, 11, 12)
[ Szerkesztve ]
solfilo
-
Televan74
nagyúr
válasz Petykemano #42132 üzenetére
Az a kérdés hogy mikor lesznek a kisebb Navik. Bár az én esetemben ez most nem játszik.
[ Szerkesztve ]
Amikor nincs remény! Jusson eszedbe nincs isten, csak én!
-
Petykemano
veterán
válasz Televan74 #42134 üzenetére
A Navi10-ről az első LLVM módosítások áprilisban jelentek meg. 7/7 érkezik a termék.
Navi12, Navi14-ről júniusban kezdtek el az LLVM módosítások szivárogni. Én szeptember-október magasságára tippelnék.Azt persze még nem tudjuk, hogy a Navi12 és Navi14 vajon nagyobbak-e, mint a Navi10, vagy kisebbek, vagy is-is.
Találgatunk, aztán majd úgyis kiderül..
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Kaptunk mindkettőből.
Átálltunk a Wolfira egy időben, de aztán ott jöttek bizonyos DRM-es parák, és az ment. A Doomra pedig nem álltunk vissza.
Nem tudom. Jött hozzá tegnap is új driver, ami állítólag gyorsít. Ez normális amúgy, az új architektúráknál eleinte egyszerű sebességet találni.
Az optimalizálási irányelveket az AMD nem változtatta meg. Továbbra is ugyanazokat mondják, azzal kiegészítve, hogy a Navi mindenevő, tehát azt nem kell nagyon babusgatni.
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
awexco
őstag
-
Z10N
veterán
Odaat megjottek a "super" arak.
# sshnuke 10.2.2.2 -rootpw="Z10N0101"
-
Z10N
veterán
-
philoxenia
MODERÁTOR
A törölt threadet ne folytassátok!
-
törölt tag
wow sárkááány...
Ezt Ti láttátok már AMD oldalán ott az 5700 XT
és ott a csúszkával meg lehet nézni az alábbi effekteket:
Image Sharpening On Off
Fidelity FX On OffRumor5700 ประมาณ 22500🤔
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az AMD éppen érkező, vagy jövőbeni új grafikus processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva. Architektúra, esélylatolgatás, érdekességek, spekulációk, stb.
- BestBuy topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Villanyszerelés
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Ukrajnai háború
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ÁRGARANCIA! ÚJ GIGABYTE GAMING OC RX 7800 XT 16GB GDDR6 videokártya 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! EVGA RTX 3080Ti XC3 ULTRA HYBRID 12GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GAINWARD RTX 3070 8GB GDDR6 PHOENIX GS Eladó! 105.000.-
- Gigabyte Radeon RX 6700 XT GAMING OC 12GB használt videokártya számlával és garanciával
- PowerColor RX 6700 XT 12GB GDDR6 RED DEVIL Eladó! 99.900.-
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest