Új hozzászólás Aktív témák

  • rocket

    nagyúr

    válasz Malibutomi #17195 üzenetére

    Az AMD CEO a forras, nem mondta a conference call-on, hogy gyartasi problemak lassitanak a Fury-k hoditasat, vannak raktaron kartyak sok helyen, csak alacsony a kereslet.
    Ket olyan partnerrol volt szo aki NV kartyakat is arul, eleg jo ralatasuk van arra, mekkora kiadassal jar sajat kartyakat tervezni es tudvan a kartyak teljesitmenyet, gyakorlati hianyossagait (a szines grafikonos pozitivumok nem ernek semmit) eladasokbol mekkora bevetelt lehet realizalni.

    Lehet szepiteni, de nagy blama lett a Fiji 28nm-en, ehez olyan ongol jon hozza, mint a 4k teljesitmennyel promozott kartya hdmi2.0 nelkul, es meg mindig csak elmeletben letezik DP->hdmi2.0 atalakito, "overclockers dream"-nek hazudott tuning ami valojaban par szazalek.
    A Fury X az agyon hypeolt AOTS-ban DX12 alatt hozza a vele egy arban levo refrencia 980Ti teljesitmenyet, ebbol se lett semmi pozitivum.

    50euroval a konkurencia referencia kartyai alatt lenne remeny, de ha csokkentenek az arat az NV menne utanuk, nekik van boven mibol faragni, nem vacakolnak horroraru prototipus vackokkal, mint a HBM memoria, hanem lezuzzak a konkurenciat a kifilezett GPU-rka epulo VGA-kkal.

    Persze tudom osztol minden megvaltozik, csak low-level API jatekok jonnek, koztuk 2016 junius 1-ig 20-25 AAA cimmel, es mindenki 1:1-ben konzolokrol fog portolni, GameWork,PhysX-et sose lesz tobbet hasznalva.

    "A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."

Új hozzászólás Aktív témák