Új hozzászólás Aktív témák

  • GFerr56

    aktív tag

    Hay!

    Összeraktam a "netezős" gépemet (nincs is másik, beleuntam a mikor melyik a jobb, vagyonokba kerülő RAM, proci, platform, és végül RTX 2080-2080 ti árakba: vettem a 4K TV-hez egy XB1X-et, aztán kalap, ami volt CL félkonfig még jó áron eladtam, köszönhetően a b@szott magas áraknak...).
    A jelenlegi PC, kicsit overkill, de ez volt szimpi:
    CPU: 2400G
    MoBo: MSI X470 GPC
    RAM: 2x4 GB HyperX 3200 cl16
    Cooler: Gammaxx GT
    Egy apró gondom van csak, a TV-t FHD-ben használnám a géphez (esetleg, ha megoldódik a gondom, akkor 4K-ban is...addig nem vennék kábelt...) a HDMI kimeneten keresztül, viszont van egy FHD monitorom is, amit a DP-ra kötöttem (a monitornak nincs DP bemenete, ezért HDMI átalakítóval használom). A gondom az, hogy beállíthatatlan egymástól függetlenül a két megjelenítő, ha beállítom a TV-t FHD, akkor a monitor kizárólag 640x480-ban üzemel, klónozva összeszarja magát. Szóval ötletet, tanácsot kérnék, eddig "más" rendszereket használva nem volt ilyen problémám. Nem tudom, hogy a Radeon szoftver gyengesége-e ez, vagy az alaplapon kell-e valamit a bios-ban állítani, vagy egyáltalán?

    Üdv

    .Minden eshetőségre gondoltam...hmmm, lehet, hogy én vagyok a gyilkos? - Frank Drebin...........és a farkam benne volt a Guinness Rekordok Könyvében....ki is tiltottak a könyvtárból....

Új hozzászólás Aktív témák