- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Windows 11
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Hálózati / IP kamera
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
-
IT café
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
válasz távcsőves #14449 üzenetére
A lényeg, hogy Idle az Armor is leállítja a ventiket (sajna leginkább így megy a gép), terhelés alatt meg nem számít a nagyobb fordulat.
A másik, hogy ITX gépbe lenne, ott igencsak számít a méret, és a Gaming X bordája eléggé termetes, az Armor viszont kompaktabb.
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
Don.Corleone
aktív tag
480-asnál teljesítményben mekkora a különbség 4 illetve 8 gb-os változat között? Mi szól a 8 giga mellett? megér ~13-14k felárat?
-
TIT
veterán
válasz Don.Corleone #14459 üzenetére
Nem sok a difi,az szól a 8gb mellett,hogy maxra tudod húzni a grafot,13-14-et nem ér nekem,de már nincs akkora difi.12k kb.
-
ncc1701
veterán
Jobban is el fogod tudni adni a nagyobbat.
-
BReal
addikt
A 4 GB-os 480 memóriája 7000, a 8 GB-os 8000 MHz-en üzemel. Tesztben 1-3 fps különbség van, de 8000 MHz-re húzva a ramokat 0 és 1 fps közé csökken a különbség. Ez nyilván azokra a játékokra vonatkozik, amik beérik 4 GB VRAM-mal. Ahol fölémegy, nyilván jelentkezik nagyobb átlag de főleg minimum fps csökkenés. Vagy szimplán nem engedi a legrészletesebb beállítást.
teszt1
teszt2
teszt3 (utóbbiban van a 7000->8000 MHz húzás a 4GB-os esetén, többinél nem tudom azt megnézték-e).(#14461) TIT: annyi sincs. 4 GB-os RX 480 73000-től kapható, 8 GB-os 480 81000-2000-től.
MIZU PC-nél ASUS DUAL RX480 8GB 81000 Ft! Ingyenes szállítással.
[ Szerkesztve ]
-
lacus83
senior tag
Maradjunk ennyiben.
A fórumtársak ezentúl megvédik a maguk "golyóit".[ Szerkesztve ]
MSI B460 Tomahawk,I5 10400F Box,G.Skill Tident Z 2X8 Gb 3000Mhz RGB,Corsair H110i GT,Cooler Master Case,Samsung 860 Evo 256GB ,Toshiba P300 3TB,Focus+ 850W Gold,ASUS ProArt 4060 OC,LG 27GL850B
-
Don.Corleone
aktív tag
Köszönöm szépen a válaszokat! Azért merült fel a kérdés, mert lehet a 4 gigásra fog esni a választásom, FHD-hoz kellene a kártya, és a leírtak alapján azt bőven teljesítené a 4 gigás is. Na meg hát a pénztálcának sem mind1. A 8 giga inkább a jövőre nézve lenne a biztosabb? Nem tudom mi lenne a jobb döntés, félre tenni a 8-ra vagy használni a 4-t. :/
-
BReal
addikt
válasz Don.Corleone #14465 üzenetére
Ott a 81000 Ft-os ASUS Dual 8GB, próbáld ki. Benyomod ide az értékeket, majd kielemzik a szakik. Ha nem megfelelő 8 (és neked sem tetszik), el lehet állni a vásárlástól. És akkor legalább a DUAL-ról is be tud számolni valaki végre.
[ Szerkesztve ]
-
ggbuffon1897
őstag
igen tök jó lenne, ha mindenki elállna ha kell ha nem, csak h tesztelgessenek, aztán meg mindenki vérig van és lesz sértve mikor már nem is lehet majd kapni bontatlan kártyát "újként".. és az még hagyján, főleg ha vki tuningvágyát is így éli ki..ez így rohadtul nem korrekt..
mondom ezt úgy h nemrég énis "eljátszottam" , de mondjuk ott komoly problémák voltak magával a kártyával..
-
távcsőves
senior tag
válasz zsizsef #14471 üzenetére
Fejtsd már ki hadd okosodjam kérlek! Mi az ami az Asus és a Powercolor RX470-t alul mullja?
szerk: látom sikerült az Asus RX470-t megvenni. Ez esetedben a tied fantasztikus, a többiek meg majd mokolják a BIOS-t. Huh, aki most akar venni, egyszerűen jobban jár más gyártó kártyájával.
[ Szerkesztve ]
-
fanti
addikt
Na, gyerekek, én meg megléptem a nagy platformcserét szép csöndben.
Elsőként a Gigabyte 380X G1 Gaming-ot cseréltem le egy XFX RX480 8GB BE-re, ez volt pár hete.
Utána meg ha lúd, legyen kövér alapon az alaplapot, procit és ramot is.Ez volt a konfigom:
Asrock Z77 Extreme3
i7-3770 BOX
32GB (4x8GB) HyperX Savage DDR3-1866
Ezek voltak, amiket relatíve jó árban tudtam eladni, és ezek jöttek a helyére:Gigabyte GA-Z270-Gaming K3
i5-7600 BOX
32GB (2x16GB) G.Skill Ripjaws V DDR4-3200Nos, mindkét konfigban tudtam tesztelni kicsit az XFX-et, és a konklúzióm a következő:
-Az első konfig i7-es volt, szépen hajtotta a VGA-t, nem volt baj semmivel, sem szaggatás, sem laggolás, nem volt CPU limit
-A második konfig ugyan "csak" i5-ös, de ezt kompenzálja a generációk különbsége, azaz ugye az előző Ivy Bridge után kimaradt a Haswell és a Skylake, azaz két generáció, és a Kabylake, ami nagyon új még most, szépen domborít játékok alatt.VGA kártyástól szűkösen 100k volt a csere, ami sajnos igen nagy összeg, de minden megújult és most pár évre ismét elfelejthetem a csereberét.
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- Gigabyte Radeon RX 6700 XT GAMING OC 12GB használt videokártya számlával és garanciával
- Pcie 5.0 ATX 3.0 12Pin - 16Pin Moduláris Tápkábelek És Adapterek 12VHPWR Egyedi Harisnya Nvidia
- Asus Rogstrix RX570 8Gb
- Palit RTX 2060 Super 8G / 1 év garancia
- EVGA RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 FTW3 ULTRA GAMING Eladó! 92.000.-
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest