- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Windows 11
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
- Gépész 3D tervezőrendszerek
-
IT café
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunork
veterán
Üdv ismét!
XFX RX480 8GB GTR (with Hard Swap) kártyáról vélemény? Melegedés (gpu/vrm), venti zaj? Ő is kényelmesen elférne a házamban. Ellenfele a Sapphire Nitro+. Ennek fényében?
"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
addikt
Utána olvasgattam és el kell ismernem igazad van abban, hogy egy kicsit alulméretezték a VRM részét a kártyának. Ez elég szomorú, mert a gpu hűtés hozzá képest egy vadállat.
De akkor most ebből főzünk.
Itt a csupasz kártya
Van ugye egy borda rajta. Melyik részen adja le a legnagyobb hőt? A bordán, vagy az SFC feliratú alkatrészeken?
Legjobb az lenne gondolom, ha az egész hűtve lenne, nem igaz?Majd megnézem az értékeket a gépben alapon és úgy is, hogy beiktatok valami házventit.
Szerintem elég lenne ide egyébként a 4 fázis is, látva a kártya teljesítményét és a "hűtés megoldást", csak az valóban kevéske. Szigorúan OC-t nézve. Alapon bőven elég.
ncc1701: -30mV Az nálad mennyire jön ki?
[ Szerkesztve ]
5600X 2x16GB 6800XT | i5-3570 2x4GB 1050TI | MS Surface Book | iPad Pro 12.9 | iPhone X | iMac e2008
-
wolf033
senior tag
Ahogy nézem ez már lassan 480 topik lesz.
Mi ez a 470 gyűlölet? Már olyat is olvastam, hogy 270x-hez képest alig hoz valami javulást. Na ez jó nagy ökörség..... Én 270X-ről váltottam 470-re és igen komoly változás van. Pl. Assetto Corsa kb. hozott dupla annyi fps-t. Ne húzzátok le a 470-et. Jó kártya ez. Nekem volt egy keret amit rászántam vga-ra és ez fért bele.
Nem tud mindenki és valószínűleg nem is akar 80-90 ezerért vga-t venni, köztük Én sem. Fhd-ra bőven jó a 470 4GB.
-
addikt
válasz wolf033 #13904 üzenetére
Zsebtornádóval ne foglalkozz. Már hetek óta járja a PH-t és nyüszít.
Nekem is 470 van, és rohadt jól visz mindent. Csak most le akarom tesztelni, hogy a hűtése megfelelő-e.5600X 2x16GB 6800XT | i5-3570 2x4GB 1050TI | MS Surface Book | iPad Pro 12.9 | iPhone X | iMac e2008
-
Remus389
veterán
Ugyanezt szajkózza már jó ideje
Szerintem elég lenne ide egyébként a 4 fázis is, látva a kártya teljesítményét és a "hűtés megoldást", csak az valóban kevéske. Szigorúan OC-t nézve. Alapon bőven elég.
Én ezzel nem értek egyet, ugyanis most ehhez a +10-12%-hez elégnek kell lennie. Nem lehet amúgyse jobban megtunningolni egyiket sem. Illetve elég is ezek szerint, hisz már megtunningolták.
Nincsen határértéken a kártya. Nem úgy tervezik, mert akkor tunning nélkül is fél évet bírna, viszont legalább 3 évet vagy többet kell hogy bírjon.
Tehát ez olyan, hogy egy full amatőr hozzánemértő, akinek max homályos fogalmai vannak, leszólja a profi tervezőmérnökök munkáját, mert ő jobban tudja. Én ezen csak nevetek.
Ha úgy lenne, ahogy mondanák, letiltanák a szoftveres tunningot. Mind az AMD, mind az MSi.
Az más kérdés persze, ha a feszültségeket is babrálja valaki.
[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/akg_k272_hd_kivalo_allapot/friss.html
-
Remus389
veterán
Nincs még meg a karesz. A régi ASUS 5850 köszöni jól van, lassan 6 éves
Egyébként, ha esetleg emlékszel, ugyanez a sírás ment a ref 4850-nél, mert annak a GPU-ja is 85-90 fokig felszökött. A meghibásodási statisztikája viszont kiváló lett.
Mondom, ezek full amatőr dolgok ilyeneken aggódni, bízz meg a mérnökökben, nekik az volt kiadva, hogy garantáltan bírja a 3 évet. Nem ma kezdték.
Saját magukat nem fogják lábon lőni, hogy fél év múlva az összeset lecseréljék.
A tunning is bele van kalkulálva a dologba.
Persze mindjárt jön HSM és megmagyarázza a tutit! Már várom.
[ Szerkesztve ]
-
Yutani
nagyúr
válasz MasterMark #13862 üzenetére
IPON-on nézve a Giga 470 4GB G1 kártyám 66k, míg a legolcsóbb 480 4GB, a Nitro 76k. Lehet, hogy neked a 10k különbözet nagyon kicsi, nekem nem az. A 15% árkülönbözet 7-8% teljesítmény előnyt ad. Szerintem ez sem nem kicsit, sem nem arányos.
#tarcsad
-
MikaVejneGI
aktív tag
válasz Hunork #13901 üzenetére
Hali.
Melegedés átlagos, a kártya targetje 70 fok. Zaj 50% venti fordulat felett halható.
A döntés a tied ennek fényében.
Mondom én akinek BE van.
A többieknek mondanám , ha zavar a hang,a hőfok,kapcsold be a V-Syncet , és a Chillt a watmannban és nincs gondod. 58-67fps között a programok,60Hz-es monitornál, tök mind1 mennyi az annyi.Itt az én Firestrike tesztem:[link]
[ Szerkesztve ]
Steam ID: MikaVejneGI , PSN ID: MikaVejneGI mindenhol másutt: MikaVejneGI vagy ATis_HUN
-
Yutani
nagyúr
válasz wolf033 #13904 üzenetére
Zsebrádióval ne foglalkozz, nem százas a gyerek. Az R9 270X --> R9 380 váltásnál a 30% sebességtöbblet levitte a haját, az R9 380 --> RX 470 váltásnál a szintén 30% sebességtöbblet nála meg sem látszik. Ja és fél évet nyivákolt, mire megvette a 470-et, és most tovább rí, mint egy kisgyerek. És naponta beírja ugyanazt az ostobaságot valamelyik topikba. Igazából ignore listára kellene tennem...
Rx 470 van nekem is, tökéletes kis cucc, percig sem bántam, hogy nem 480-at vettem, pedig tavaly júniusban úgy adtam el az R9 380-at, hogy nekem full Polaris kell. Aztán vettem GTX 1060-at, arról váltottam 470-re. Jobb az 1060, de amennyi pénz visszajött az árából, még jobb a 470.
#tarcsad
-
Remus389
veterán
Mondjuk részemről a tunning úgy fog kinézni, ha megvan a 60 fps, akkor alapon marad, WOT-ozásnál még pihenni is fog.
Ha szükséges, esetleg feltolom neki, de alapfeszen.
Ez bőven az üzemeltetési határértékeken belül van, szóval butaság ezen aggódni.
-
ncc1701
veterán
Az az sfc az szerintem egy mezei tekercs, az nem nagyon fog izzani úgy gondolom. Viszont elgondolkodtató, h lehet, h pár alkatrész beépítésével meg lehetne a 6 fázis rajta.
Vmi 1130mV a vége, ha jól emlékszem. De kb az összes stage-ről vettem le feszkót. Ezzel legalább 5 fokkal lett hűvösebb a gpu.
-
BReal
addikt
válasz Hobbbyt #13900 üzenetére
"Annyi a bökkenő, hogy míg a 290/290x, 7950/7970 csúcs kártyáknak készültek addig az RX480 (a 470 meg főleg) sose akart (és tudott volna) az lenni."
Pontosan. 1-2 ember úgy ír a 470 teljesítményéről, mintha szintén ezt tekintette volna mérvadónak. Az tény, hogy a jelenlegi generációban JELENLEG a 470 és a 480 a csúcs az AMD-nél, ettől még nem ez lesz.
-
Hunork
veterán
válasz MikaVejneGI #13911 üzenetére
Köszönöm részletes válaszodat!
Én a GTR -t néztem ki, minden szempontból passzolna.
Az 50% feletti hangosság mit takar? Az Strix is afelett kezd porszívózni Most nézek majd videó teszteket azért."Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
BReal
addikt
válasz MikaVejneGI #13911 üzenetére
Plusz target fps-t is be lehet állítani a beállításoknál. Nem tudom mennyire működik, de az opció adott.
-
Omli85
őstag
válasz #02119936 #13158 üzenetére
Már nem azért de had jegyezzem meg nem új jelenség AMD fronton, hogy bizonyos driver verziók mellet néhány modellnél előjön ez vagy hasonló hibajelenség amit konkrétan abból fakad, hogy terhelés alatt nem kap elég kraftot a gpu és mint amikor nem stabil az oc eldobja magát a drivel.
HD7xxx szériánál is jelen volt R9 3xx szériánál is tapasztaltam ugyan ezt sőt az új driverrel OC nélkül szintén produkálta ugyan ezt a 390-is a mai napig amit a felhúzott power limit megoldott...
És igen bár nincs 470-em meg 480-am de megfordult pár gép a kezem között és elmondhatom ugyanezt a jelenséget volt nálam 480 és 460 is és érdekes módon a powerlimit változtatása megoldotta a problémát mindkét esetben... 460 esetén pl csökkenteni kellet és úgy lett stabil megszűnt a hiba.Végezetül pedig úgy osztasz le mintha te lennél a nemtudomki...meg mintha ismernél...nem őriztünk mi együtt libát...szóval a továbbiakban arcból vegyél vissza vagy nyugodtan tartsd meg magadnak ezt a stílust.
ASUS TUF GAMING X570-PLUS, AMD Ryzen 7 5700X , RX Vega 56@64, CRUCIAL 16GB Ballistix Sport LT DDR4 3200MHz CL16, Seasonic PRIME 1200W
-
addikt
válasz ncc1701 #13915 üzenetére
Nem ér annyit szerintem, hogy ráforrasszak dolgokat.
Én ha jól emlékszem 1080mV-al hajtottam legutóbb 1350-en, a többi stage-et nem is néztem. Na majd ma finomhangolom, miközben monitorozom a fokokat.
(#13916) GhanBuri Ghan: A sapphire mindenre gondolt, csak egy kicsit lehetne nagyobb az egész hűtő és hosszabb a kártya. Persze ez csak az én véleményem.
(#13923) Create.: Hol lehet azt beállítani? Driverből megy? Bár valóban, 60Hz-nél nem sok értelme van se feljebb, se lejjebb állítani a targetet. :S
[ Szerkesztve ]
5600X 2x16GB 6800XT | i5-3570 2x4GB 1050TI | MS Surface Book | iPad Pro 12.9 | iPhone X | iMac e2008
-
BReal
addikt
válasz TechN7ne #13921 üzenetére
Érdekes, én főleg dicséretet hallottam a 380-ról. Arra emlékszem, hogy a 380x kapott kritikát, mert egyrészt a 280x gyorsabb volt minimálisan, másrészt nagyon drága volt a 380-hoz képest. Illetve a 7970 volt a 280x megfelelője, a 7950 utóda pedig a 280 volt. Ettől függetlenül a teszteket nézegetve úgy 25% volt a 7950 és a 380x között, tehát teljesítményben sem volt az kis ugrás, ráadásul az árakat összehasonlítva is korrekt volt (450$ a 7950, 229$ a 380X). Nyilván nagyobbnak tűnik 1 generáció különbséggel a 380-470 ugrás, ami 30% is megvan, vagy még inkább a 380-480 ugrás. Az tény, hogy a 7000-es és a 300-as sorozat között nem voltak óriási fejlesztések.
(#13923) Create: Annyiban nem, hogy a v-sync-kel valamennyit nő a latency, ami egy gyors menetű fps-ben hátrányos lehet. Ilyen esetben jobb megoldásnak tűnik az fps limitálás.
[ Szerkesztve ]
-
BReal
addikt
Gaming - Global Settings - Frame Rate Target Control.
Mindenesetre majd Overwatchban kipróbálom a V-Sync (no screen tearing, viszont + latency), illetve a Frame Rate Target Control (elvileg no screen tearing és nincs + latency) közötti különbséget.
Annyiban mindenesetre biztos van előnye a Frame Rate szabályozásnak, hogy ha pl. nem ragaszkodsz betegesen a 60 fps-hez minden játékban (gyors FPS-ekben, mint pl. BF1, Overwatch kötelező, tapasztalatam, viszont nem minden játék igényli, én. pl. Witcher 3-at 30-40 közötti fps-sel anélkül játszottam, hogy panaszkodtam volna rá), akkor kevésbé terheli a kártyát, így kevésbé melegszik, pörög fel a venti, fogyaszt.
-
TomBond
aktív tag
Úgy döntöttem, csak visszaküldöm a kártyát.
Enermax 850w; ASUS PRIME H770-PLUS; Intel i5-13600K; 64GB RAM; ASUS RX 6750XT 12GB; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx; Win11 Pro x64
-
addikt
A + latency miben nyilvánul meg?
Én multiba csak a gta5-öt tolom a mai napig, az meg nem az a HC FPS játék.(#13931) TomBond: Mire jutottál? Memtestet próbáltál esetleg?
[ Szerkesztve ]
-
HSM
félisten
válasz Hobbbyt #13900 üzenetére
Ismerem a típust. Nekem két 18cm-es venti hűti a házam, hidd el, picike azokhoz képest.
Hát igen. Egyébként nem csak a csúcskategóriában volt ilyen nagy difi a kicsi és nagy modell között. Pl. 7850/7870 pontosan ugyanaz a középkategória, és pontosan ugyanez a móka volt, mint most, rosszabb csip és gyengébb VRM a kistesón, és ott is úgy alakultak az árak, hogy a nagy 350 dollár, a kicsi 250....
Akárhogy számolom, ez sehogysem +15% vagy +10K, mint a 8GB-os 470/480 esetén. Soha ilyen olcsón nem adták még a vágatlan, jobb csipet erősebb VRM-el.Én amúgy azon röhögtem, hogy valamelyik cikkben "OC headroom"-ról beszéltek a VRM-nél, hogy nem értik, hogy pukkanhatott el, hiszen a GPU csak 180A-t kér a 200A-es VRM-ből. Nap vicce volt. Nekem a 290X-emen 360A-es VRM van, BIOS alól 200A-es korláttal. Na, ezt lehetne OC headroom-nak nevezni....
(#13902) ncc1701: Erről a 93 fokról:[link]
A furmark-nál két dolog is bejöhet. Egyfelől nagyon könnyen teheted memória sávszélesség limitessé, és akkor nem ér semmit. Másfelől ha durván leszabályozza a TDP limit, úgy is hűvös tud maradni, csak akkor meg nem ér semmit a mérés, mert sebessége sincs a VGA-nak.
Valamikor linkeltem, hogy szoktam mérni, az referenciának jó [link], de szerintem 2X-es AA-val már bőven memória limitesek ezek a kártyák, soha nem fogják elérni a 75FPS-t, szval sanszosan AA nélkül lenne érdemes mérni velük. Pedig a 290-et is vissza kellett vegyem 900Mhz-re, több nem fért bele a gyári 200A-es VRM limitbe.
Amúgy hitelesebb a dolog, ha küldesz képet a tesztről.(#13903) smc:
Az SFC feliratú alaktrészek tekercsek, nem igazán igényelnek külön hűtést. Attól lenne hidegebb, ha több fázis lenne a borda alatt, amik magasabb hatásfokon tudnának üzemelni, és nagyobb területen adnák le a hőt, amit termelnek. Ugye, az a két üres hely a sorban a 480-on be van szerelve, +2 fázis. Ott azért tud elég lenni egy egyszerű kis fémlap is ez a sűrű borda helyett. [link]Alapon úgy gondolom, tényleg elég, talán még a gyári BOOST órajel kimaxolásához is jól belőve a feszt, feltekert ventivel. (140-150W). De hogy ilyen 1400Mhz OC-kat akarjunk meg 480-akat utolérni, vicc.
Én nem mondtam amúgy, hogy rossz kártya lenne a 470, csak azt, hogy ha már sok pénzt rászánunk (8GB-os modell) és hosszú távra vesszük, akkor jobban megéri már az a kis ráfizetés a 480-ra.
(#13906) Remusz911: Homályos fogalmakkal, hozzáértés és tapasztalatok nélkül Te szólsz itt le másokat.
Miközben totál elfelejted, hogy egy ilyen költséghatékony tömegterméknél, mint a 470 nem az elegáns tervezés a lényeg, hanem hogy hogyan lehetne még 2 dollárt spórolni rajta....(#13908) Remusz911: Hát, ha neked az a kiváló meghibásodási statisztika, hogy hullottak, mint a legyek. Volt olyan kártyám, a gyári hűtésével a gyári órajelen sem volt stabil. No komment.
De mondtam már, jó lesz neked a 470.
(#13915) ncc1701: Sajnos a 480 is már eléggé szigorú termék lett költség oldalról. Gondolhatod, hogy már ennyire vagdosni kell a VRM-et, ami tényleg nem egy drága dolog... Meg lehagyni a memória hűtőket, ami kb. egy kisebb fémlap, semmi extra.
-
MikaVejneGI
aktív tag
Hunork #13920: Fülesben már feltünik a hangzavar lentről.
BReal #13922: Nekem Dell 60hz monitornál csak Be/Ki állás van, ha lenne 144es monitorom,valószínűleg engedne mást is beállítani.
Breal #13930: Ezt majd otthon megnézem tesztelem.[ Szerkesztve ]
Steam ID: MikaVejneGI , PSN ID: MikaVejneGI mindenhol másutt: MikaVejneGI vagy ATis_HUN
-
BReal
addikt
Hasonló, mintha nagy lenne a neted latencyje: később látsz dolgokat (pl. sarokról érkező ellenfelet), mint ahogy valójában történik. Ez egy gyors játékmenetű játékban élet-halálról dönthet . Amúgy ezt ajánlom.
(#13934) MikaVejneGI: Nálam gond nélkül engedi (ugyanúgy 60 Hz-es Dell monitoron). Disabled, illetve ha bekapcsolom, lehet állítani egy csúszkán a cél fps értéket.
[ Szerkesztve ]
-
-
trufa12
addikt
Elszomorító olvasni ezt a topicot, mennyit szívtok ezekkel a vga-kal...
Az élet olyan mint a motor, ha nem megy akkor be kell rúgni..
-
BReal
addikt
Nyilván ha téged nem zavar (nem vagy olyan jó reflexű, stb. - már bocsi, csak lehetőségeket mondok ), akkor nem durva mértékű ez annyira, szerintem.
(#13937) trufa12: Ezt most megint miből sikerült leszűrnöd? Mondjuk olyan embertől, aki 1080-ról vált 480-ra, sok mindent nem várok (bocsi, de ez a szomorú igazság).
[ Szerkesztve ]
-
TomBond
aktív tag
Nem futtattam, mert amit találtam az csak 3 gb-ig tesztel. Ma ugyanazt produkálta, mint tegnap. Direkt FHD-ben próbáltam, de így is olyan 30 perc volt. Tuti nem jó. Ha meg mégis akkor legalább tudom, hogy bemérték, és máshol kell keresni a hibát. :-(
Enermax 850w; ASUS PRIME H770-PLUS; Intel i5-13600K; 64GB RAM; ASUS RX 6750XT 12GB; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx; Win11 Pro x64
-
Zeratul
addikt
válasz trufa12 #13937 üzenetére
A problémák nagy része abból adódik hogy vannak akik elvárták egy középkategóriájú VGA-tól a másik oldal felső kategóriájú teljesítményét, amit persze nem hozott. Vannak azok akik azért rínak mert megvettek egy problémás modellt. A legérthetetlenebb az egészben hogy mind a teljesítmény mind problémás modellekről jó előre lehetett már olvasni a tesztekből, ennek ellenére vannak akik talán isteni csodában bízva csak megvették.
-
Lacccca87
addikt
Szerintem meg pont ez a lényeg egy témában. Megoldást találni adott hibára.
Onnan hogy megjelent a VGA és lefutottak a kötelező mérési körök meg bemutatók, szinte felesleges is lenne a téma ha nem negatív dolgokat olvasnál és rá a megoldásokat.Gondolom te minden nap írsz, vagy teszel szóban megjegyzést azokra az ezsközökre amiket megvettél és gond nélkül használsz.
De hogy ne csak negatívum legyen.
Mióta megvettem a 470 -et 80% ban emelkedett a grafikus teljesítménye a gépemnek 270X után. Driveres gondjaim nem voltak eddig, sőtt a VGA a gyári feszültség értékei alatt hozza a gyártól magasabb órajeleket, mindezt úgy hogy közben csendben teszi a dolgát hűtés.
-
jety91
őstag
-
Hobbbyt
őstag
Hát igen mondjuk.. Én pl minek írjam be, hogy:
"Srácok, nekem minden tökéletesen működik. Bármelyik drivert is rakom fel, sose fagy meg szineződi. Stabilan fasza a kártya, 4K-ban kicsit kevés, de nem is vártam tőle."
Beírhatnám, de erre nehéz közösségi megoldást találni.
10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem.
-
Televan74
nagyúr
Nekem jó és teszi a dolgát! Halk,hőfokok renden vannak, driver szinten sincs problémám,amin játszom azt szépen viszi fullhd -n Már csak a ryzen kellene és teljes lenne a boldogság!
Kösz hogy ennyire szíveden viseled szegény AMD -s tábor sorsát.Igazán megható!
Amikor nincs remény! Jusson eszedbe nincs isten, csak én!
-
trufa12
addikt
válasz Televan74 #13947 üzenetére
Ez így van, én sokáig amd- rajongó voltam, csak hát sok minden történt...
Várnám mikor éled fel, remélem idén jóra fordul a sorsuk meg persze értelmes dolgot tesznek le a piacra...
#13941) távcsőves
ott is olyan szörnyű a helyzet ?(#13939) BReal
te nagyon ellenséges vagy, még ha én kicsit idióta is ..
Egyébként 980ti, de mondhatod 1080-nak is. Mert bőven meglehet addig húzatni...
És azóta már eszembe sincs váltani se jobbra se balra, se le , se fel.... majd 2 év múlva. Akkor már 4k-s monitorral együtt valami akkori szörnyre...Egyébként talán most fogom vissza kapni a következő napokban az árát, annak a borzalomnak,, kár volt a legolcsóbb helyről venni, mert ez a konzoloksz... nagyon szörnyű ügyintézőkkel van megáldva....
[ Szerkesztve ]
Az élet olyan mint a motor, ha nem megy akkor be kell rúgni..
-
Hobbbyt
őstag
válasz trufa12 #13948 üzenetére
Óóó az intézőkkel, bolttal most nekem is meggyűlt a bajom.
2016.12-22-én vissza küldtem a monitoromat az emagnak (kaptam RMA számot, ők küldték és fizették a futárt)
Gondoltam, hogy karácsony miegymást.. nem fog kelleni, lesz idejük cserélni. (durva pixelhiba.. tuti cserés)2017.01.02-án emailban érdeklődtem (volna, ha kapok választ)
2017.01.5-én gondoltam, hogy most már rájuk csörgök, hogy mizu.
Azt mondták, hogy a termék beérkezett, de a blackfriday miatt el vannak havazva és még nem tudtak foglalkozni vele (érzekézési sorrend). Elfogadtam, ésszerű érvnek tűnt.2017.01.16-án megint gondoltam egyet, hogy azért lassan na. Türelmes vagyok.. de nem ennyire.
Először azt mondták, hogy még nem kapták meg a terméket, hívjam fel a DPD-t, hogy merre.
A DPD-ről eddig csak jó tapasztalataim vannak, most se csalódtam. Ők 2016.12.30-án kézbesítették és az emag át is vette.
Újra hívom őket, mondtam a tényeket, hogy a DPD biztos, hogy kézbesítette.. valahol ott van önöknél.
Sűrű elnézést, megpróbál utána járni..10 percen belül kaptam választ a 01.02-án küldött érdeklődő üzenetemre.. és 5 percre rá jött egy email, hogy: "Értesítjük, hogy az Ön által visszaküldött, # RMA számmal ellátott termékek beérkeztek és # számmal regisztráltuk az eMAG szervizben. Technikus kollégáink hamarosan megkezdik a termék vizsgálatát."
Vicc... De lassan kifutnak az időből.
[ Szerkesztve ]
10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem.
-
távcsőves
senior tag
válasz trufa12 #13948 üzenetére
Olyan mint itt. Szóval vannak a gyártáshibás vga-k, van némi user error, van driver kérdés, és ki ne felejtsem a bizonyos gyártmányokra jellemző tekercs ciripelést. Aztán mindig vannak ajánlott gyártmányok és mindig van akinek nem az lett vmi okból. Ez időnként szájkaratéba torkollik, csatlakoznak még hozzá azok, akik rosszul mérték fel a vga erejét. Szóval ennyi. Most akkor vagy kínlódásnak hívjuk a dolgot mindenhol, vagy sehol sem. Te hogy láttod?
Szerk: legtöbb ph vga fórum így nézz ki. És évek után marad egy viszonylag kis mag, már baráti hangvételel és néhány új user a kérdéseivel.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- Zotac RTX 4080 16GB GDDR6 Gaming AMP Extreme AIRO - Új, 2 év garancia - Eladó!
- -57% DOBOZOS: NVIDIA RTX A2000 6GB GDDR6 (minden gyári tartozékkal) - videó szerkesztés, 3D tervezés
- Sapphire rx470 4gb GDDR5 256 bit 1x DVI
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- BESZÁMÍTÁS! EVGA RTX 3080Ti XC3 ULTRA HYBRID 12GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest