Új hozzászólás Aktív témák

  • katt777

    félisten

    válasz Steve198310 #53422 üzenetére

    Hát, ha a fel nem ébredő kártya nem BS, akkor nem tudom, mi lehetne inkább az! :P :DDD Játékokban nálam SOHA nem ment el a kép.

    Zsébernardo: Emlékszem, de azt hittem, újabb verzióval megoldódott a probléma. Nálam tökéletesen dolgozik, csak a feszt nem tudom állítani rajta. GTX560-nal még tökéletesen együttműködött. Egyébként AB-ből is van má3 4.1, én a monitorozó funkciói miatt szeretem. Bár most bogarat tettél a fülembe, meg is nézem, mert mostanában minden videó akadva megy, a legegyszerűbb 320x240-es is, a 2 legfrissebb driverrel, 11b2-t még nem tettem vissza. De volt már ilyen az AMD transc. szolg. miatt, azt már letakarítottam.

    Cseri0058: Így szokták. Láttam már jó pár vinyót, VGA-t is gar idő után pár héttel kimúlni. Ezért (is) jobb nem hagyni a driverre az órajelek és a feszek állandó b.sztatását. A jövőre nézve mondom. Javasolnék inkáb egy használt XT-t, de, gondolom, az pont nem kellene egy ilyen garvesztés után. GB-ot még nézhetsz Twinforce hűtéssel, MSI az Afterburnerhez nagyon jó, vmelyik kártyán VRM-et is lehet szabályozni vele, ha jól rémlik.
    Az árak jan végén szoktak alacsonyabban lenni, amikor még nincs vásárlóerő, a drágán rendelt cuccokat meg kiszállították.

    Zsébernardo: Ha CC-ben is állítgat az ember, v. másik progiban, az ugyanúgy ilyen beragadást okoz, vagy inkább az, én ugyanis AB-től önmagában ilyet 10 év alatt sem láttam. Ettől persze spéci kártyákon előfordulhat, ahogy nálam is állítani kellett rajta, hogy megfelelően működjön.
    Mondjuk a legbiztosabb fix profilokat használni, az órajelvezérlést sem CC-re, sem AB-re, sem bármi másra nem bízni, mert a problémákat az órajelek és a feszek ugrálása okozza. Fixen nálam pl. sem böngészőben, sem másban nincsenek ilyen jellegű bugok v. BS-ek.

    Funkcionális analfabéták kíméljenek!

Új hozzászólás Aktív témák