- 600 millió dollárt kapott a Google-hátterű, AI-alapú gyógyszerkutató
- Nagy fokozatra kapcsolták a kínai agyi chipes projektet
- Eric Trump és a Hut 8 elindították az American Bitcoin bitcoin-bányászcéget
- Megbüntették a franciák az Apple-t, nem félnek Trump válaszától
- Vizsgálja az FBI, hogy ki lopott betegadatokat az Oracle-től
Új hozzászólás Aktív témák
-
gomuko
csendes tag
Ha gyökeresn nem is, de átmeneti megoldást találtam. A photoshop verziószámának visszaléptetése segített. 24.5-ig mentem vissza, utána már nem lépkedtem az új verziók felé. Könnyen lehet, hogy újabb verzióval is stabil lett volna (nem kísérleteztem ki hogy hol jön elő a kékhalál). Viszont nem szerettem volna kompromisszumokat és további szoftveres problémákat, ezért váltottam egy rtx 4070-re. Ezzel nincs gond. kopp kopp kopp
-
gomuko
csendes tag
Azóta se találtam megoldást.. Szerintetek van értelme vele bajlódni, vagy küldjem vissza a kártyát? Még benne vagyok a 14 napban.
-
gomuko
csendes tag
Sziasztok!
Ötleteket szeretnék tőletek. Talán találkozott más is a problémával...
Nemrég szereztem be egy SAPPHIRE RADEON RX 7800 XT 16GB NITRO+-t újonnan. Nagy volt az öröm, viszont egyből jött a feketeleves, mikor munkára fogtam a photoshopban.
Mikor neutral filtereket, eltávolító eszközt használok pár kép elkészítése után kékhalál és VIDEO DXGKRNL FATAL ERROR. Egy 1660 ti-t váltott. Soha nem volt ilyen probléma vele és más kártyával sem.Végigzongoráztam a neten található leírásokat, meg is csináltam mindent. De nem sikerült megoldani a problémát. Végső elekeseredésemben win gyalu és bizalom, hogy működni fog. De hamar kiábrándított, a ma délelőtti munkafolyamat során ismét kékhalál lett a munkából.
Segíthet egy win 11 upgrade ezen (most win 10 fut)?
Találkozott esetleg valaki ilyennel? Szoftveres vagy lehet hardveres a probléma?
Nagyon nagyon megköszönöm, ha egy tapasztalt kolléga segítséget tud nyújtani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- 96 százalékos modellel bővült a Keychron K Max szériás billentyűzetkínálata
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Milyen program, ami...?
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Eladó SAPPHIRE Radeon GPRO X080 10GB ( RX6700 10GB)
- Pcie 5.0 ATX 3.0 12Pin - 16Pin Moduláris Kábelek És Adapterek 12VHPWR 12v2x6 Egyedi Harisnya Nvidia
- Új - VGA támasztékok, több méretben, fém verzió
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire NITRO+ RX 5700 XT 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ZOTAC RTX3060 TI 8GB
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bezámítás! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 4070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest