Új hozzászólás Aktív témák
-
gomuko
csendes tag
Sziasztok!
Ötleteket szeretnék tőletek. Talán találkozott más is a problémával...
Nemrég szereztem be egy SAPPHIRE RADEON RX 7800 XT 16GB NITRO+-t újonnan. Nagy volt az öröm, viszont egyből jött a feketeleves, mikor munkára fogtam a photoshopban.
Mikor neutral filtereket, eltávolító eszközt használok pár kép elkészítése után kékhalál és VIDEO DXGKRNL FATAL ERROR. Egy 1660 ti-t váltott. Soha nem volt ilyen probléma vele és más kártyával sem.Végigzongoráztam a neten található leírásokat, meg is csináltam mindent. De nem sikerült megoldani a problémát. Végső elekeseredésemben win gyalu és bizalom, hogy működni fog. De hamar kiábrándított, a ma délelőtti munkafolyamat során ismét kékhalál lett a munkából.
Segíthet egy win 11 upgrade ezen (most win 10 fut)?
Találkozott esetleg valaki ilyennel? Szoftveres vagy lehet hardveres a probléma?
Nagyon nagyon megköszönöm, ha egy tapasztalt kolléga segítséget tud nyújtani.[ Szerkesztve ]
-
gomuko
csendes tag
Azóta se találtam megoldást.. Szerintetek van értelme vele bajlódni, vagy küldjem vissza a kártyát? Még benne vagyok a 14 napban.
-
gomuko
csendes tag
Ha gyökeresn nem is, de átmeneti megoldást találtam. A photoshop verziószámának visszaléptetése segített. 24.5-ig mentem vissza, utána már nem lépkedtem az új verziók felé. Könnyen lehet, hogy újabb verzióval is stabil lett volna (nem kísérleteztem ki hogy hol jön elő a kékhalál). Viszont nem szerettem volna kompromisszumokat és további szoftveres problémákat, ezért váltottam egy rtx 4070-re. Ezzel nincs gond. kopp kopp kopp
Új hozzászólás Aktív témák
- PALIT RTX 4080 16GB GDDR6X JetStream- Új, 2 év garancia - Eladó!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- Inno3D iChill RTX 3070 X3 8GB használt videokártya eladó garanciával!
- nVidia Quadro RTX A4000 16Gb GDDR6 256bit
- PNY RTX 4080 16GB GDDR6X TF VERTO Edition - Új, 2 év garancia - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest