Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
skippper
senior tag
válasz Zsmester89 #7818 üzenetére
5 méterig még jónak kell lennie az Ultra High Speed certes kábeleknek általában, de előfordul, hogy névtelen/ellenőrizetlen kábelek nem hozzák a követelményeket. Arra figyelj, hogy QR kódos validáció legyen rajta, akkor nem fogsz lukra futni (onnantól kezdve teljesen mindegy a kábel minősége felfelé, mind teljesíti a minimum követelményt). Elég sok járt a kezeim között, az Alza féle 5 méteres nekem tökéletes volt az általad leírtakra és az egyik legolcsóbb választás a piacon. Ha esetleg mégsem tenné (nem valószínű), akkor azonnal cserélik az üzletben kérdés nélkül
[ Szerkesztve ]
-
Alogonomus
őstag
válasz Zsmester89 #7818 üzenetére
4K hdr 120 Hz 10+ bit esetén a wikipedia táblázatai alapján mindenképpen FRL6-os, legalább HDMI 2.1-es kábel kell. Ezek a feltételek teljesültek nálad?
-
beers
addikt
-
rup1u5
nagyúr
válasz Zsmester89 #7023 üzenetére
Why don't you knock it off with them negative waves!
-
gulupeti
senior tag
válasz Zsmester89 #7023 üzenetére
Mi ad okot a bizonytalanságra az oszlopos rögzítés esetében? Szoktad hurcibálni a gépedet vagy miért nem bízol abban? Szerintem meg pont az a tutibb.
Én egy ilyet használtam korábban, a 7800 XT alá igaz már nem fért be, de nem volt vele semmi gond, egyszerű, nagyszerű.
-
Zsmester89
őstag
válasz Zsmester89 #6941 üzenetére
Még a gyári beállítások (nvidia driver is fent van ), csak bedobtam a kártyát és lefuttattam, semmi speckó amd lehetőség nem volt engedélyezve....majd ha lesz új lap+proci+ram, akkor kap egy tiszta telepítést.
Nem tudom, hogy ezek az értékek mit jelentenek, de a hőfokra állított világítás nem ugrott pirosba. 1 2 3A "Hogyan lehetsz milliomos?" c. könyvet egy csomagban árusítják a BTK-val.
-
beers
addikt
-
KAMELOT
titán
válasz Zsmester89 #6924 üzenetére
Jöhetnek a tesztek, képek!
raziel01: Erről ennyit, hogy nincs is ilyen kártyája aztán lemondják.
[ Szerkesztve ]
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
poli27
veterán
Ha feloldod tehát torlod a megrendelést nem jelenik meg a boltban azonnal.... én már néztem
-
raziel01
veterán
Na majd kérünk tapasztalatot, hogy te mennyire találod hangosnak terhelve.
Múltkor le lett szólva. -
poli27
veterán
válasz Zsmester89 #6863 üzenetére
van igen a gpu 4 csavaránál 1 en...
-
poli27
veterán
válasz Zsmester89 #6850 üzenetére
Alzás de itt vettem a ph-n...
-
Pug
veterán
válasz Zsmester89 #6655 üzenetére
Plus 1 a Sapphire-ra
-
Henker2
addikt
válasz Zsmester89 #6655 üzenetére
A Sapphire mellé tennék egy voksot. Úgy tudom, hogy a Gigák hűtési "betegséggel" küzdenek még talán
Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest