Legfrissebb anyagok
- 600 millió dollárt kapott a Google-hátterű, AI-alapú gyógyszerkutató
- Nagy fokozatra kapcsolták a kínai agyi chipes projektet
- Eric Trump és a Hut 8 elindították az American Bitcoin bitcoin-bányászcéget
- Megbüntették a franciák az Apple-t, nem félnek Trump válaszától
- Vizsgálja az FBI, hogy ki lopott betegadatokat az Oracle-től
IT café témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tiszteletes
aktív tag
Üdv!
Pár napja a Fractal Define R4 házam két körben bonyolított farigcsálása után, végre be bírtam rakni az XFX műhelyéből ezt a drabális jószágot. Egy kicsit több mint 10 éves lapban hajtom. Először a processzort alap órajelen engedtem rá, majd 4,4 Ghz-re húztam. A Time Spy futtatásakor, húzva az 1000 VA-es APC szünetmentesem már óbégatott.
Ahogy néztem tesztekben a PCIE 3.0 nem fogja vissza számottevően a kártyát. A "kissé koros" CPU mennyit hagyhat benne a kártyában 1440p mellett? Hány százalékot?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Bestbuy játékok
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
- Formula-1
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte GeForce RTX 3070 GAMING OC 8G (rev. 2.0)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Arc B580 12GB Limited Edition videokártya garanciával hibátlan működéssel
- RTX 4080 Super (GAINWARD Panther OC)
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire NITRO+ RX 5700 XT 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bezámítás! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 4070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest