Új hozzászólás Aktív témák

  • DarthSun

    Topikgazda

    LOGOUT blog

    Fenthagyom az X99- et még egy darabig a próbaállomáson. A lefuttatott tesztsorral mindkét beépített videokártya kompatibilisnek bizonyult. Most arra vagyok kíváncsi hogy a Win10/GTX1650 mellé volt-e értelme beépíteni/setelni a HD6850/XP(Win10) kombinációt, utóbbinak van mindkét oprendszer alá drivere.
    Pár retro gamet kipróbálva(felelevenítés, ill lesz amit soha nem is próbáltam ki), ha már megépítettem a gépet, jöjjön kis szórakozás is, valamint egy módszeres teszt egyben.

    Retro játékoktól a relatíve újabbak felé->próba Win10/GTX1650- en->ha valami nem fut->Win10/HD6850->ha ekkor sem, akkor pedig az XP/H6850 bevetése. Nemtom, nehéz jósolni, hogy lesznek-e anomáliák, különlegességek, sztem jó kis kompatibilitási rálátás lesz.
    Bár ez pld már sejtet valamit :
    Turok1(1997 január) : fut GTX1650/Win10 kombón :D , játszogattam is vele, teljesen stabil. Indításkor a Riva128 !! kártyát választottam a beállító-panelben, és ok :))
    Duke Nukem Forever(2011) : szintén fut GTX1650/Win10 kombón, a grafika pedig fejlettebb lett kissé, bár ez egyéni ízlés is lehet bárkinél, az eredeti néha mégis jobb...

    Az évszámok talán összevissza lesznek, ahogy a kezembe akadnak a gamek, de majd sorba rendezem táblázatban.
    Kíváncsi leszek lesz-e olyan, ahol az XP- t is be kell vetni :U
    Maga a gép már nemnagyon fér a félretroba(bár a proci 2014- es, de a kínaiak a lapokat 2019- től fejlesztették hozzá), de mivel a gamek nagyrésze retro/félretro lesz, ezért részleges ON/OFF a hsz.

    A 3 test probléma nem megoldható.

Új hozzászólás Aktív témák