Új hozzászólás Aktív témák

  • quailstorm

    nagyúr

    válasz arn #55881 üzenetére

    Igen, lehet így mondani, hogy így szeretem.

    Gyűjteményem meg más szellemiségben szokott fejlődni, ha a mobilt is ideveszem akkor tisztán látszik, hogy az a cél, hogy minél több legacy és propietary szoftvert tudjak futtatni.

    Első "DOS-gamer" gépem is 400-as P2 (nem Celeron) volt Slot1-es. A cél a Terminal Velocity volt hanggal, minél jobb minőségben, DOSboxon nem volt hangom. Következő lépcső meg az S3D támogatás beletolása lesz és utána az SC-55-ös midivel végig is tolom remélhetőleg.
    Mivel a P2 alaplapja kifeküdt állásában, ezért szerintem az ASUS AMD K6-2 lesz a DOS gépem, az józanabb, a P2 nem arra való már.

    Na ez viszont olyan, amit nem tudsz megoldani se kényelmesebben se jobban, más kérdés hogy égadta világon semmi értelme, azon kívül, hogy nekem bejön az az egyébként bukott játék.

    Ja igen, akkor ide vonatkozóan egy kérdés. 3dfx Voodoo 3 2000-et milyen proci mellé kéne tenni és milyen PCI-os VGA-t van értelme mellé tenni ha egyáltalán? AGP-s a cuccos.
    Ezen teszthez hasonló konfigom van Savage4-gyel, kézenfekvő lenne azt kicserélni. Valószínűleg ez lesz belőle.

    Amúgy tessék nézni vlask videóit: youtube

    Cseh fickó, a vgamuseum-ot csinálja. Jött ki néhány igen részletes (bár száraz és unalmas) videója kevésbé ismert 3D gyorsítókról.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák