Új hozzászólás Aktív témák

  • Habugi

    addikt

    válasz Valkűr #60059 üzenetére

    Oké, csak ha visszakeresed az első erre vonatkozó postomat és annak apropóját akkor látni fogod hogy mindvégig ez az egy dolog volt teljesen biztos, tehát az hogy valami nem kóser.. :D

    Azt nem tudtam eldönteni csak, hogy ez valami lokálpatrióta bug-e, esetleg Win verzióhoz kötött vagy maga a Catzilla szeszélyes. Bedobtatok elég sok tesztet különböző órajeleken/lapokkal/feszekkel/Windowsokkal, megnéztük/tétek adminstrator futtatással és prioritás emeléssel is.

    Ugyan az eredeti request Win7 tulajoknak szólt elsősorban, nem igazán tudtam végigkövetni hogy ki min tesztelte. Nálam Win7 64 Prof van, az M$ által utólag párban kiadott FX hotfixekkel megbolondítva.
    Amikkel példának okért 3DMarkok kicsivel kevesebb Physics scoret adnak (2k11, Firestrike) cserébe a Vantage 5Ghz fölött is szépen lefut velük, nem úgy mint nélkülük.. :)

    Szóval részemről beadom a kulcsot, fogalmam nincs miért van ez, ami számomra megnyugtató, hogy eldiablonál is normálisan lefut nem csak nálam.
    Köszönöm az időtöket! :R

    (#60060) .zSoLTi.:

    Igen azon.

    ..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...

Új hozzászólás Aktív témák