Új hozzászólás Aktív témák

  • virkir

    veterán

    Üdv urak

    Lenne némi problémám, segítséget kérnék.
    A történet időrendben:
    szept.5.-én beizzítottam a prime fiókot, meg is terhelték a megadott kártyámat gond nélkül.
    szept.7.-én gondoltam egyet és hatalmas 30 euroért rendeltem egy Fire Tv stick-et megadva egy új Revolut kártyát amire jött is egy nullás terhelés leigazolni a kártyát és email az Order Confirmation-ról. Mindez 18:32-kor.
    Még mindig aznap vagyunk amikor is 18:40-kor érkezik egy mail, hogyaszongya Your Amazon account is temporarily on hold.
    Linkre kattint az ott leírt, lehet félreértett lépéseket végrehajtva küldök egy választ adatokkal, kártyafényképpel.
    szept.8. Szép napra virradtunk, mikoris érkezik egy újabb mail hogyaszongya nem tudták azonosítani a 6609 végű Revolut kártyám, hiszen azt terhelték meg nullás összeggel és azonosítsam mindenhogyan, hogy enyém a kártya.
    Számlakivonat, személyi, lakcímkártya anyámkínja feltölt és hátradől, hogy már minden rendben lészen.
    A nagy szart.
    Délután négykor ismét egy mail amiben ismét kéri az igazolványokat és adjak meg telefonszámot is. Hogydögölnétekbazmeg. Elküldve amit kértek.
    szept.9. Már kimondottan hiányoltam, de nem kellett csalódnom, ismét egy mail amiben ismét leírják, hogy azonosítási gondjaik vannak ééés... most jön a csavar az 56-os végű kártyámmal van gondjuk amiről a Prime előfizetést gond nélkül levonták négy napja.
    Ismét számlakivonat etcetera feltölt, amire másnap, szombaton ismét levél, benne egy link amire kattintva dobtak egy sms-t abban link megnyit és igazol, hogy én vagyok én.
    A mai nap belépési próbálkozásnál ismét sms, ismét link igazolás amire a válasz
    The information you supplied was reviewed by Amazon but we cannot remove the hold on your account at this time. For details, check for an email or text message from Amazon describing next steps. Please contact us for further support.
    Különösen az utolsó mondat aranyos. Hogyan? Vazze te nyomorult.
    Itt mindenki hülye?
    Itt?
    Mindenki.
    Mit lehet tenni, hogy végre használhassam ezt a szart amire kitalálták, mert ugye support az csak bejelentkezve működik, az email-ek no-reply-sek.

    "Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda

Új hozzászólás Aktív témák