Új hozzászólás Aktív témák

  • ZEN1TH

    őstag

    válasz Fandango #63309 üzenetére

    Erdos kepeken szamomra kellemesebb hangulatod dob a lagyabb es festmenyszerubb utomunka. Rengeteg kaotikus reszlet van jellemzoen egy erdos kompon, esetenkent tul eros lehet. Persze lehetnek kivetelek. Nekem talan az 1 es a 7 jon be a leginkabb, illetve az egy amit elottuk mutattam, ott igazan orultem volna egy enyhe meleg tonusu kodnek :D 3 is tetszik, abbol van egy tagabb, mindjart mutatom.

    aginor: Persze izles kerdese ez. Hozzateszem megint laptoprol dolgoztam, ha hamarosan harom het utan tisztesseges gep ele ulok lehet vissza kell vennem a lovakbol. Bar tegnap vegigporgettem oket egy plazman es elegedett voltam a vegeredmennyel.

    Nagyon nehez eros kompot talalnom, illetve felismernem hogy mi az eros kompo. Lottem vagy 10 masikat amikor azt gondoltam jobbak ezeknel, azaz tobb idot toltottem el a megfelelo gyutav, magassag, pozicio allitgatasaval, aztan persze az utomunkanal derult hogy teljesen feleslegesen, mert egyszeruen nem mukodik a kompo, vagy zavarosak a fenyviszonyok stb. Aztan elokerul par kep ahol csak lerakram az allvanyt, arrebb raktam par centivel, zoomoltam ide oda, es 5 perc alatt kattintottam is. Az a vizeseses kep peldaul a volgy elejen keszult ami volt vagy 4km hosszu, es vegig csobogok, pafranyok, sziklak zegzugaban vezetett, de sehogy sem talaltam nyero kompot, persze sok esetben nem is tudtam kozel menni a patakhoz a meredek hegyoldal miatt. Ahol meg tudtam ott egyszeruen kaosz volt minden. Legalabbis ugy ereztem :D

    Novelhetnem a hitrate-et azzal hogy meg lassitok, vagy meg rendszeresebben jarok bizonyos helyekre, amiket mar valamennyire ismerek, de inkabb azt erzem hogy a latas novekvo tapasztalata az ami szamit. Magyaran megtalalni a kompot az adott korulmenyek kozott. Ez mindig nehez lesz, de erzem hogy fejlodok, megha a helyszinen ez nem is feltetlen esik le. Az is sokat segitene, ha mar az utomunkat is jol tudnam vizionalni a helyszinen. Gyorsabban meg tudnam itelni hogy mi az ami mukodik avagy sem. Ritkan elofordul. Az irany ugy erzem jo, ahhoz kepest hogy cirka harom eve fekudtem ra komolyabban a dologra, erdokre meg korulbelul ketto. Ami a legfontosabb hogy jol erzem magam folyamatosan a process kozben, es elegedettseggel, s orommel telve tekintek egy-egy munkamra. Amig ez igy van nagy baj nem lehet :)

    https://www.flickr.com/photos/hartmanntamas/

Új hozzászólás Aktív témák