Új hozzászólás Aktív témák

  • MC Pite

    veterán

    válasz mefistofeles #10668 üzenetére

    Abszolút nem haragszok, mondjad amire gondolsz.
    Ez nem akt, nem glamour... talán humor - ha kell kategorizálni. A lényeg hogy kivált mit az emberből. A meghökkentésről annyit hogy a síkosítótól ledobták sokan a láncot már... Ez nem polgárpukkasztó meg nem is sejtelmes, azok másik képek, lőjje meg azokat más. Leírtam korábban, azokat a részeket nem ismételném. Aki nem késztet mosolyra és egy huncut gondolatra, továbbgörget/nem nyitja meg.
    Ha ezt a mosolyt nagyon nem sikerül ezt elérnem, akkor valami kézzel fogható dolog kellene, hogy mitől lehetne olyan.
    (Érzékire mondtál, de nem aktot akarok. Mellesleg rohadt nehéz (sztem) az érzéki és a közönséges és polgárpukkasztót elválasztani. Sőt, ugyanazt a képet bármelyikbe besorolhatják az emberek, habitusuk függvényében! Mindegyik meredekebb dolgot kellene hogy mutasson, max máshogy megvilágítva/utómunkázva. Pl kéz a combok között, modell fekszik, lapos szögből fényképezni láb felől -hogy éppen takarja az ölét valamelyik térde- és mondjuk enyhén hátrahajtott fej, esetleg még valami ráutaló magatartás hogy nagyon élvezi.)
    Nyilván a véleményeket is átlagolom, szűröm; főleg abban segít hogy mások szemével is lássam kicsit, hogy abból amit szerettem volna, kinek mi megy át.

    szerk: Ja, jópofák a srácok. :)

    [ Szerkesztve ]

    <ELADÓ: Újszerű Garmin Vivoactive 5 fehér 65k> Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html

Új hozzászólás Aktív témák